2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kalp atışını da duyunca alış canım. Bundan sonra ayda bir kontrole çağırır doktorlar. Beni 5 hafta sonra çağırdı, ense kalınlığını da ölçüp duruma göre fetal dna kromozomlara baktıracak.
Zaten hayırlısıyla kalp atışı duysam içim rahatlıcak ta sürekli bi tetikteyim acaba nolcak diye

cuma günü kalp atışını duymamıştım doktorumda, cumartesi memlekete izne geldik bugün buradaki hastaneye gittim duymak için almadılar eşimi, ayrıca kendi doktorumda keseden bebeği görmüştüm cılız bir atış vardı tam değildi, bugün doktor keseden bebek yok dedi şok oldum. Şehir hastanesi alet de gelişmiş bişeye benziyordu ama . İstersen alttan bakayım dedi istemedim.
Başka doktora git canım.

Merhabalar sevgi anneler ve adayları, son adetimin ilk günü 17 marttı . ilk haftadan itibaren mide bulantılarım oldu. normalde 14 nisan tarihinde adet olmam gerekiyor ama bugün 17 nisanda adet olmadıgım için doktora gittim, ilk önce ultrasonla baktı bir şey gözkmüyor ya yok ya da kücük oldugu için gözkmüyor dedi, kan tahliline yolladı ve hastaneden ayrıldım. kan verdim. 395 çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor henüz öğreneli 1 saat oldu kimseye haber de veremedim.
Bayramdan sonra haftaya doktora git tatlım kanaman falan yoksa acele etmeye gerek yok 🙏❤️

Bişey olmayacak canım herşey böyle güzel devam edecek allahın izniyle. Günler haftalar birbirini kovalayacak karnımız büyümeye başlayacak. 🙏🏻
Amiiinn inşallah tez zamanda gelsin o günler🥲
Bende seninle aynıyım yarın gidicem kontrole yolk kesesini görsem haftaya kalp için Çağıracak aynı haftalardayiz güzel haberler alalım insallah
Yaa sat kaçtı senin? Ben pazartesi kese gördüm cuma tekrar çağırdı yolk gördüm. Başta her hafta çağırcam dedi seviniyordum şimdi de 2 hafta sonra gel dedi😅

Bat 10 nisandı. Bhcg 12 nisanda 154, bugün de 462. Neredeyse üç kat artmış. Bu olumsuz bir durum mu?
Merhaba tesadüfen hikayenizi gördüm…benim de daha önce 3kaybım var ve tüp bebek tedavisindeyken yine gebe kalıp şükğr kızımı kollarıma aldım.suan yine hamileyim…kayıplarımın sebebi bağışıklığımmış çünkü tonlarca test yapıldı hepsi normaldi kızımda hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kortizon olarak prednol 4mg hap ve intralipid serum,kabadan pruloton iğne,estrofem hap,duphaston hap,multivitamin,b12, kan sulandıcı iğne ve coraspin aldım…sizin de bagıdıklığınız benimki gibi bebegi yabancı hücre olarak görüp büyümesini engelliyor olabilir…iyi bir perinatoloğla görüşün bence🤲🏻🤲🏻

Kızlar eşimle tartıştık aşırı saçma bir sebep yüzünden adam özür de diledi ama ben saatlerdir ağlıyorum bir de üzerimde kalp atışını duyacak mıyız diye bir stres var.. dostlarım çok ağlamanın bebişe zararı olur mu şimdi de zararı olacak diye ağlayasım geliyor.
3 gün ağladım bende hüngür hüngür bir şey olmadı galiba yoksa belli ederdi kendini, daha hassas olduğumuz için kendimizi durduramıyoruz

Amiiinn inşallah tez zamanda gelsin o günler🥲

Yaa sat kaçtı senin? Ben pazartesi kese gördüm cuma tekrar çağırdı yolk gördüm. Başta her hafta çağırcam dedi seviniyordum şimdi de 2 hafta sonra gel dedi😅
7 Mart 29-30 günde bir adet oluyordum
geçen hafta perşembe gittiğimde kese gözüküyordu yolk gözükmedi kanama alanımda fazlaydı
Kanama alanı yüzünden her hafta gelebilirsin dedi
Benim korkum bu yüzden 🥹
Senin çok şükür sıkıntın yok ☺️
Merhaba tesadüfen hikayenizi gördüm…benim de daha önce 3kaybım var ve tüp bebek tedavisindeyken yine gebe kalıp şükğr kızımı kollarıma aldım.suan yine hamileyim…kayıplarımın sebebi bağışıklığımmış çünkü tonlarca test yapıldı hepsi normaldi kızımda hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kortizon olarak prednol 4mg hap ve intralipid serum,kabadan pruloton iğne,estrofem hap,duphaston hap,multivitamin,b12, kan sulandıcı iğne ve coraspin aldım…sizin de bagıdıklığınız benimki gibi bebegi yabancı hücre olarak görüp büyümesini engelliyor olabilir…iyi bir perinatoloğla görüşün bence🤲🏻🤲🏻
Tüp bebek tedavisinde de ben aynı ilaçları kullanmıştım ama bağışıklık sistemi için değil genel uyguladıkları prosedürler böyle hatta rahimden iğne bile yapıldı bağışıklık sistemi için Ocak ayındada sadece embriyolar vardı transfer için bunları kullanmıştım
Ayrıca pruloton iğne Amerika da yasaklanmış (düşük önleyici olarak faydası olmadığı için)Doktor Mustafa melih Erkan doktorun adı açıklama yaptı bir kaç gün önce
İnsallag bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏

X