- 7 Haziran 2023
- 208
- 278
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.181
Kızlar benden size gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benden size gelsin
Umutlandırmak gibi olmasın canım ama 6 gün geçtiyse daha koyu olması gerekiyor du başka marka testin varsa bir daha yap istersenMerhabalar kizlar , testlerime bi bakar misiniz rica etsem ? Bu sabah yaptim .6.gun gecikmem var . Pcos var bide ne dusunuyosunuzEki Görüntüle 3280303 Eki Görüntüle 3280304
baska marka yok freely var sadece bi tame daha onu da yarin sabah yapayimUmutlandırmak gibi olmasın canım ama 6 gün geçtiyse daha koyu olması gerekiyor du başka marka testin varsa bir daha yap istersen
Amin canım hepimiz unutcaz bir gün evlatlarımızla bu günleri duam hep bizler içinİnşallah bunun ardından hemen güzel bir haber alacaksın ve o zamanki daha güzel ilerleyecek bebişini kucağına alacaksın bugünleri de unutacaksın Allah'ın izniyle inşaAllah canımm![]()
amın askım amınnTeşekkür ederim bebeğim çok rahatlatı beni yazdığın çok şükür iyiyim çok ağrım yok fitil verildi . Bitsin gitsin çocuk sevindirecemAllah kimseye Yaşatmasın yaşayanlarda yerin dolduracak unutturcak evlatlar nasip etsin . Gönlümüze ferahlık verip bu günleri hatırlamayalım bile
Doğru diyorsunuz yumurtayı gormek de hamileliği garantilemiyor zaten. Bu surece geçem ay başlarken kader kısmet rabbim nasibederse oşsum diye baslamıstık sanırım aynı mottodan devam edelim allah rızkını bereketini verir insallahCanım ne guzelbence hıc kacırma degerlendır,hamıs kalmak hıc kolay olmuyor kımılerımız ıcın
bebıs tutarsa bereketıyle gelır
folık asıtı bugun bıle ıcmeye baslasan yeter
![]()
Hamilesin canım hayırlı olsunGünaydın bat tarihim 2 ağustos dayanamadım erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz ilk test yapışım![]()
Canım testin kuruma çizgisi gibi geldi bana. Başka bi test daha yapsan garanti olur. İnşallah bebiştir kuzuumErken gebelik mi alayım yoksa normal mı alayım canım bu normal gebelikdi
Canım bir tane daha vardı yaptım aynı idrarla dökmemiştim bunu hemen 1 dk içinde çektimCanım testin kuruma çizgisi gibi geldi bana. Başka bi test daha yapsan garanti olur. İnşallah bebiştir kuzuum
Bence en iyisi tıp merkezinde yaptır çünkü onlar orda kendileri kanı inceleyip 1 saatte sonuç çıkartıyorlar.Ayy çok heyecanlandımm kan testi verip paylaşcam mutlaka çok teşekkürrr ederimm
Yaaa görüp musun neler neler öğreniyoruz. Ee yumurtlama oldu mu acaba? Yoksa daha olacak mı ki canımBenim bu 2 aydır sağ yumurtalığımda asla geçmeyen ağrım var diyordum ya. Dün jilet atıyolar diyordum oraya çok canım yandı. Bu sabah baktım kanlı akıntım geldi. Sanırım kistim patlamış ve tahminlerim doğru çıktı. Demekki ovulasyon testinde pik görmek yumurtladığın anlamına gelmiyor. Tam yumurtlayacakken belki çatlama olmuyor ve kiste dönüşebiliyor.
Hayırlısı be gülümm gelip gitse de önümüzdeki maçlara baksak bariHaklısın kankam tablo anlatıyor![]()
Çok şükür hadi gözün aydın olsun diyeyim o zaman kuzumyok bebeğim gitmicem. Kendi kendine iyileşir o bölge zaten. Hafif sızısı kaldı. Daha önce kışın klomen kullandırttığında oluşan kistimde yaşamıştım bunun aynısını en son. Ama attı sanırım vücut.![]()
Artımedin strip testi dimi bu bende çizgi çıkartmadı bu test kuruyumca çıkıyor ama pembe olmuyordu bunda pembelik görüyorumCanım bir tane daha vardı yaptım aynı idrarla dökmemiştim bunu hemen 1 dk içinde çektim
Verir canım güvenilirLabaquick doğru sonuç veriyor mu evde var benim yarın sabah yapayım diyorum![]()
Canım gidiyorum dedin diye hatırlıyorumArtımedin strip testi dimi bu bende çizgi çıkartmadı bu test kuruyumca çıkıyor ama pembe olmuyordu bunda pembelik görüyorum![]()
AA ama çizgi çok netti ya. Umarım geç döllenmedir canımMerhaba kızlar ben dün dayanamadım kan testi verdim ama negatif çıktı ama doktor geç döllenme olabilir dedi bekleyelim biraz daha dedi hayırlısıyla