- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.701
Böyleydi hepsiBariz kırmızı çıkana kadar umursamıycam testlerin silik çizgisini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyleydi hepsiBariz kırmızı çıkana kadar umursamıycam testlerin silik çizgisini![]()
Ahahah orada aynı anda başkasına da yorum yapıyordum sonra seni etiketlediğim farklı bir yorum yapıyordum yorumlar karıştı, çift yorum oldu, seninkini sildim ama eklemeyi unuttum tekrar. Bu mavi Freely i asıl sen atmıştın ilk bana onu diyecektim. Sayende hangi linkten alacağımızı buldukYa senden etıket geldı ama ben bısey goremıyorum![]()
saçma belki ama benim kanda çıkmadı bu testlerde çıktı sonra kan yükseldiŞu an test doğruysa zaten kanda hayli hayli çıkar. Ama test yanlışsa da boş yere kolunu deldirmiş olursun. Beta önce kanda artmaya başlıyor daha sonra idrara yansıyor.
Deşifre oldum dsfhjfdghlj
Laboquıck hıc yalancı cızgı cıkarmadı bende 5 sene kullandım oğlumdan sonra da yıne aynı marka aldım gecen ay 2 test yaptım yıne negatıftı tavsıye ederımBöyleydi hepsi![]()
Ya inanki kuzum bir tek senden duydum bunu da. O dönem benim teorim senin kimyasal geçirmiş olmandan yana ama bilemiyorum.Bu test bende çok yalancı pozitif çıkarttı 20 tane almıştım 10 taneyi çöpe attım Nefretlikonunda da çizgi çıkmazsın yani..
Maalesef onda da çıktıLaboquıck hıc yalancı cızgı cıkarmadı bende 5 sene kullandım oğlumdan sonra da yıne aynı marka aldım gecen ay 2 test yaptım yıne negatıftı tavsıye ederım
Her ay kimyasalları geçirmiş olamam kiYa inanki kuzum bir tek senden duydum bunu da. O dönem benim teorim senin kimyasal geçirmiş olmandan yana ama bilemiyorum.
Bebişim 15 dk dan sonra dikkate almamak gerekiyor bu testi. Ancak diğer kaset testlerin tespit edemediği 5 betayı tespit ediyor buEvet ben zaten almayi düşünmüyorum fiyat uygun diye bakayım dedim. O kadar kuruma çizgisi çıkardı ki geçen ay.
Çok şaşırdım şuan testten sonra kan verdiniz mi pekiMaalesef onda da çıktı![]()
Açıkçası işin özünde hepsi bir şekilde çıkartıyor. Kaç para verdim Predictor aldım. o da çıkarttı bana. Burada başkalarına da. Yani özünde hiç biri %100 güenilir değil ya da güvensiz değil. En garanti kan testi.Bana innovita ve predictor bile çıkardı yalancı çizgibu çıkarsa da koymaz bana
Bunda vermemiştim ama her ay çıkar bendeÇok şaşırdım şuan testten sonra kan verdiniz mi peki
Laboquick'in ultra erken gebelik testi hiç çizgi cikartmamisti bende innovitada çizgi varken. Erken gebelik testi olmasına rağmen çıkartmamasi çok moralimi bozmuştuLaboquıck hıc yalancı cızgı cıkarmadı bende 5 sene kullandım oğlumdan sonra da yıne aynı marka aldım gecen ay 2 test yaptım yıne negatıftı tavsıye ederım
Kesinlikle o gölgeliği çok umursamamak lazım. Hafif bir pembelik görene kadar.Bariz kırmızı çıkana kadar umursamıycam testlerin silik çizgisini![]()
Tabi mutlaka testten teste değişiyor. Ben de artimed t1-2 olan da çıkarmıştı. Dediğin gibi en garanti kanBebişim 15 dk dan sonra dikkate almamak gerekiyor bu testi. Ancak diğer kaset testlerin tespit edemediği 5 betayı tespit ediyor bu
BEnde bıçak saplanı gibi keskin acı oldu bugün. Pıt pıt bişi atıyor içeride sanki ara ara his oluyo. Sürekli geçmeyen bir sızı var, ağrı değil ama hep var.Bu arada kasık agrimda geçti bitti hic bir belirtim kalmadı![]()
Bebişim sapsarı olmuş baya kuruma çizgisi bu. İlk 10-15 dk dan sonra dikkate almamalısınız.Böyleydi hepsi![]()
Kanı verdiğin gün mü testte net çizgi gördün canım?saçma belki ama benim kanda çıkmadı bu testlerde çıktı sonra kan yükseldi
İlk dakika da görüyorum ama ben bunlar da diğer testlerimBebişim sapsarı olmuş baya kuruma çizgisi bu. İlk 10-15 dk dan sonra dikkate almamalısınız.