- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.921
Yarın anlarız o zaman
Doğru diyosun canım toparlamam lazım kendimiMoralini yükseeek tut kırmızılar gelene kadar umut vardır
Ooo süper olmuş bencede devam et bir süre dahacanım yumurtlama erken oldu 10.gün yumurtlama oldu 11. gün çatlama gördüm bugün catlamadan sonra 1 günüm ama bu hafta bir dolu bi boş yada iki günde bir yine degerlendirecem bakalım artık sen ne yaptın canım
Çatlamadı da kiste mi döndü acaba. Bence git bir baksın doktor. Kist olduysa bile endişelenecek bir şey yok zaten. Seni rahatsız eden sorunu çözersinBilmiyorum doktor kontrolune gidemedim ama son zamanlarda ağrı var dediğim gibi sadece ilişkide oda sonra geciyor
Hadi ya çok şaşırdım ben yüksek ihtimalle hamilesin diye düşünmüştümBen bir gün öncesinden regl oldum bu ay elendim kızlar.Eylüle kaldı umutlar.
Kesinlikle öyleArada kafa dinlemek iyi gelir, iyi yaptın. Hangimiz bu konuştuklarımızı bir başkasıyla paylaşabiliyor ki? Nasreddin hoca misali(teşbih de hata olmaz derler) eşekten düşenin halini, eşekten düşen anlıyor gerçekten de.
Bu arada İkizler burcu için çoğu kiş istemez ancak ben isterim öyle bir çocuğum olsun. Çok severim ikizler burcu karakterleri. Çok zeki, başarılı, girişken olurlar. Ailesine değer verirler. Bu ay olursa benim Boğa oluyor, çocuğum yemek yesin diye uğraşmam. Boğa burçların da severim. Ama olmazsa da Eylül için İkizler burcuna talibimBen bir gün öncesinden regl oldum bu ay elendim kızlar.Eylüle kaldı umutlar.
En iyisini yapıyorsun benceKızlar bana da bı bosvermislik geldi yainofolic kullanıyorum bugün adetin 11. Günü ovulasyon hala çok silik bi koyulasiyor bir siliniyor çok dengesiz. Kendimi hobilere verdim, haftasonu minik bir geziye gidicez, sürekli sosyalleşmeyle ilgili planlar yapmaya falan başladım olursa inşallah böyle olur olmazsa da zamanı varmış artık yapacak bir şey yok diyorum. Sürekli ya çocuk varsa tutunamazsa diye planlarımi ertelemekten bunaldim sanırım kafamda sürekli bunlar olduğu için olmadı bu 2 aydır darısı bu aya diyelim olmazsa da kısmet. Buradan da biraz uzaklaştım gibi oldu arada girip bakmaya çalışıyorum, güzel haberlerle gelebilirim inşallah
bu ay ne yapıyorsun bu bal tarcın çöre otu kürü yapsaydın bence baya etkisi var yumurtalara ben normalde bak 12 günden sonra yumrtlama görürdüm iki üç gün öne cekti ve baya da ovulasyonda belirgin cıktıOoo süper olmuş bencede devam et bir süre dahaİnşAllah güzel sonuçlar alacaksın bu ay Bende daha reglin 4. günündeyim saldım çayıra mevlam kayıra
Sürekli kafamda çocuk vardı sürekli burada okuyordum, başka topiclerde vs bissuru konuyu. Şimdi başka şeylerle ugrasinca aklıma gelmediğini daha iyi hissettiğimi fark ettim telefonu bile elime almak aklıma gelmiyor, inşallah bu bosvermislik bize çok iyi gelirEn iyisini yapıyorsun benceBende dün gün boyu gezdim tozdum telefonum da günün çoğunda kapalıydı oh mis gibi o kadar iyi geldiki
Bu ay geziyorum dolaşıyorum bol bol dışarı çıkıyorum kitap okuyorumbu ay ne yapıyorsun bu bal tarcın çöre otu kürü yapsaydın bence baya etkisi var yumurtalara ben normalde bak 12 günden sonra yumrtlama görürdüm iki üç gün öne cekti ve baya da ovulasyonda belirgin cıktı
İnşAllah canımSürekli kafamda çocuk vardı sürekli burada okuyordum, başka topiclerde vs bissuru konuyu. Şimdi başka şeylerle ugrasinca aklıma gelmediğini daha iyi hissettiğimi fark ettim telefonu bile elime almak aklıma gelmiyor, inşallah bu bosvermislik bize çok iyi gelir
Evet ben istemeyenlerdenim bir de bakmışsın ikizler oluyormuş.Ikizler burcunu sevmiyorum ya da gorumcemi sevmiyorumBu arada İkizler burcu için çoğu kiş istemez ancak ben isterim öyle bir çocuğum olsun. Çok severim ikizler burcu karakterleri. Çok zeki, başarılı, girişken olurlar. Ailesine değer verirler. Bu ay olursa benim Boğa oluyor, çocuğum yemek yesin diye uğraşmam. Boğa burçların da severim. Ama olmazsa da Eylül için İkizler burcuna talibim
canım 4 güne gelmişsin yapacaksan hemen başlaman lazım gerci bende 4 günü anca başladım dün çatlamayı görünce bıraktım artık toplamda 1 hafta yemiş oldumBu ay geziyorum dolaşıyorum bol bol dışarı çıkıyorum kitap okuyorumbu planların arasına dahil olacaksa gelsin Bilmiyorum ya belki yaparım bal tarçın çörekotu
Son adet tarihine göre hesapla canımEvet ben istemeyenlerdenim bir de bakmışsın ikizler oluyormuş.Ikizler burcunu sevmiyorum ya da gorumcemi sevmiyorumBu ay hamile kalırsak boğa olur.Yani yumurtlama dönemi bu ayda ya.Eylulde kalırsak ikizler değil mi Küçük ogluma ekimde hamile kalmıştım kasımda belli oldu temmuzda dogdu yengeç burcu.Ayy kafam karıştı.
Genelde herkes öyle hissetti.Ama ben hissedememistim canim.Vücudumu tanıyorum.Bel ağrısı bi tık suphelendirmisti.Ama regle yakın anladım hamile olmadigimiHadi ya çok şaşırdım ben yüksek ihtimalle hamilesin diye düşünmüştüm
BEn buradan hesapladım canım.Evet ben istemeyenlerdenim bir de bakmışsın ikizler oluyormuş.Ikizler burcunu sevmiyorum ya da gorumcemi sevmiyorumBu ay hamile kalırsak boğa olur.Yani yumurtlama dönemi bu ayda ya.Eylulde kalırsak ikizler değil mi Küçük ogluma ekimde hamile kalmıştım kasımda belli oldu temmuzda dogdu yengeç burcu.Ayy kafam karıştı.
Biraz düşüneyim bakalım karar veririm ona görecanım 4 güne gelmişsin yapacaksan hemen başlaman lazım gerci bende 4 günü anca başladım dün çatlamayı görünce bıraktım artık toplamda 1 hafta yemiş oldum
Biraz bende ondan şüpheleniyorum keşke diyorum daha once gitsem catlama iğnesi yapardıÇatlamadı da kiste mi döndü acaba. Bence git bir baksın doktor. Kist olduysa bile endişelenecek bir şey yok zaten. Seni rahatsız eden sorunu çözersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?