- 26 Aralık 2015
- 12.354
- 20.357
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.841
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah sonuçlar da iyi çıkar bir sıkıntı olmaz yaEvet öyle düşün en azından hormonu verebildin. O günleri zor yakaliyoruz. Allah yardımcın olsun işlerin kolaylaşsin inşallah
Ay Allah razı olsun birtanem valla inşallah iyi olur yumurtaların küçük diyo canımı sıktı sonra iyiymiş diyor bir şey anlamadım yaınsllah sonucların ıyı gelir askım dua edelim bu durumun onune geçer sııler umarım
Ya işte cidden ben de anlamıyorum ve ilk kez böyle bir duruma tanık oldum şok oldum mahremiyet yok sıfır ya. İnsanlar utana sıkıla anlatıyor sessizce falan. Hadi diyelim benim imkanım var özele gidebilirim peki imkanı olmayanYani gerçekten anlamlandıramıyorum ben bunu ya. Özel desen dünya para. Devlete gitsen gördüğün muamele bu. Sen içerideyken pat diye içeri girmeler başka şeyler. Ben sırf bu yüzden kış boyu doktora gitmedim yaz oldu memlekete gelir gelmez özele gittim. Gerçekten çok çaresiziz bu konularsa
sıkayet et kuzum ıstersen dıcem ama eger orada tedavıye gıtmeyeceksen daha tabiiYa işte cidden ben de anlamıyorum ve ilk kez böyle bir duruma tanık oldum şok oldum mahremiyet yok sıfır ya. İnsanlar utana sıkıla anlatıyor sessizce falan. Hadi diyelim benim imkanım var özele gidebilirim peki imkanı olmayan
İşte ben de anlamıyorum bunu. Durumu olmayan nasıl gidiyor napıyor aldığımız vitaminler bile dünya para. Gerçekten kötü bir devir. Neyse kuzum sen sıkma canını. İnşallah sonuçların güzel çıkacakYa işte cidden ben de anlamıyorum ve ilk kez böyle bir duruma tanık oldum şok oldum mahremiyet yok sıfır ya. İnsanlar utana sıkıla anlatıyor sessizce falan. Hadi diyelim benim imkanım var özele gidebilirim peki imkanı olmayan
Dönebilir bebiş benim 12 dpo sabah negatif akşamına silik gördümYumurtlamanın 10.günü negatif. Burdan dönmez heralde.
Kan verdim öğleden sonra öğreneceğimBebişim regl günün bugünmüş 7 Ağustos diye yazdırmışsın. aslında test yapsan çıkar
Tavuk muyuz her gün kocaman yumurta çıkaracağız. Çok çok saçma bir durum olmuş canım tabiki şu anda yumurtaların küçük olması normal olan. Ya bunları söyleyen doktorlar nasıl tıp fakültesi mezunu olup bir de uzmanlık almış oluyorlar gerçekten hayretler içerisindeyim. Klomende reçetesiz satılıyor 15 liraydı en son bu doktorun eline kalmaktansa git al bence canım 10.gün tekrar yumurtalarına baktırırsın boyutu iyiyse çatlamasını beklersin yada çatlatma iğnesi yaparsın. İğneyi zaten ücretli alıyorsun. Boyutu 18-24 mm arasındayken çatlaması gerekiyor. Aile hekimliğine de duphaston yazdır çatladıktan sonra içersin.Arkadaşlar girdim çıktım doktora. Şu süreçte her türlü saçmalığa şahit oldum ama böylesine ilk kez şahit oldum. Anlatıyorum şoktayım dinleyin. Mecburiyetten yan ilçedeki hastaneye gittim bu ay biliyorsunuz. Bizim ilçede poliklinik yok zaten. Normalde en yakın il Denizli’ye özel hastaneye gidiyordum. Bu ay yan ilçeyi deneyeyim dedim. Hormon testi falan için gittim en kötü klomen başlasın bari diye. Sıra bekliyorum randevu sıramı. Geldi içeri girdim. İçeride 2 kadın oturuyor benle beraber 3 oldu bir tane de muayenede bekliyor perde arkasında. 3 kadın yan yana sırayla derdimizi anlattık düşünebiliyor musunuz???? Hasta mahremiyeti özeli sıfır herkes birbirinin derdini özelini duymak zorunda mı ya. Ben diyorum 13 aydır bebek istiyoruz falan her şeyi anlatıyorum. Kadının biri diyor ben iki yıldır istiyorum falan biri gelmiş midem bulanıyor falan. Bu ne abi panayır mı? Neyse muayene sıram geldi ben geçtim perde arkasına bakıyor diyor ki yumurtaların küçük gibi yaaaa diyo. Bugün adetin 4. Günü dedim sonra sağdakiler iyiymiş diyor neyse soldakilere de iyi ya diyo. Eşinin sperm testini görmem gerek dedi. Dedim ki yanımda getirmedim ama sonuçlar normal dedim. Benim görmem gerek eşler bazen yalan söylüyor utanıyor diyo. Dedim benim eşim yalan söylemez zaten birlikte girdik öğrendik dedim olsun ben göreyim diyo.dedim artık klomen falan başlasak. Önce hormonlarına bir bakalım eşinin testini de görmeden başlayamam tedaviye dedi. Hormon testi verdimiki buçukta çıkacak sonuç .öğleden sonra belki eşim izin alırsa gideceğiz götürür gösteririm testi de artık. Yani hiç tatmin olmadım anlayacağınız. O kadar heyecanla da gittim. Yumurtaların küçük diyo yeni adet olmuşum normal değil mi daha 3. 4. Gündeyiz. @Papatyamaviss A Afratafrac @TASUU @imagination forever @Safransari @melegim can melisaa93 @cnlrm @IADK @edahandro RhieraN ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Ya varya nefret ettim artık devlet hastanesinden. Aynı şey benim başıma geldi üstelik diğrer kadınla birbirimizin popomuzu vs her b.kumuzu gördük. Laf edince de kızmışlardı.Arkadaşlar girdim çıktım doktora. Şu süreçte her türlü saçmalığa şahit oldum ama böylesine ilk kez şahit oldum. Anlatıyorum şoktayım dinleyin. Mecburiyetten yan ilçedeki hastaneye gittim bu ay biliyorsunuz. Bizim ilçede poliklinik yok zaten. Normalde en yakın il Denizli’ye özel hastaneye gidiyordum. Bu ay yan ilçeyi deneyeyim dedim. Hormon testi falan için gittim en kötü klomen başlasın bari diye. Sıra bekliyorum randevu sıramı. Geldi içeri girdim. İçeride 2 kadın oturuyor benle beraber 3 oldu bir tane de muayenede bekliyor perde arkasında. 3 kadın yan yana sırayla derdimizi anlattık düşünebiliyor musunuz???? Hasta mahremiyeti özeli sıfır herkes birbirinin derdini özelini duymak zorunda mı ya. Ben diyorum 13 aydır bebek istiyoruz falan her şeyi anlatıyorum. Kadının biri diyor ben iki yıldır istiyorum falan biri gelmiş midem bulanıyor falan. Bu ne abi panayır mı? Neyse muayene sıram geldi ben geçtim perde arkasına bakıyor diyor ki yumurtaların küçük gibi yaaaa diyo. Bugün adetin 4. Günü dedim sonra sağdakiler iyiymiş diyor neyse soldakilere de iyi ya diyo. Eşinin sperm testini görmem gerek dedi. Dedim ki yanımda getirmedim ama sonuçlar normal dedim. Benim görmem gerek eşler bazen yalan söylüyor utanıyor diyo. Dedim benim eşim yalan söylemez zaten birlikte girdik öğrendik dedim olsun ben göreyim diyo.dedim artık klomen falan başlasak. Önce hormonlarına bir bakalım eşinin testini de görmeden başlayamam tedaviye dedi. Hormon testi verdimiki buçukta çıkacak sonuç .öğleden sonra belki eşim izin alırsa gideceğiz götürür gösteririm testi de artık. Yani hiç tatmin olmadım anlayacağınız. O kadar heyecanla da gittim. Yumurtaların küçük diyo yeni adet olmuşum normal değil mi daha 3. 4. Gündeyiz. @Papatyamaviss A Afratafrac @TASUU @imagination forever @Safransari @melegim can melisaa93 @cnlrm @IADK @edahandro RhieraN ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
11.gün daha belli olur bence. Yarın bi daha yap.Yumurtlamanın 10.günü negatif. Burdan dönmez heralde.
Ben kaçırdım günlerdir girmiyordum noldu hamile misinkızlarrrrrrrrr
bu arada benım kahvereng akıntım kesildi gibiii
dun ıkındıden beri gelmiyor neredeyse
Değil bence ama az kalmışEki Görüntüle 3283276 kızlar sizce pik mi
Bebeğim sen test mi yapsankızlarrrrrrrrr
bu arada benım kahvereng akıntım kesildi gibiii
dun ıkındıden beri gelmiyor neredeyse
Neredeyse pik canım. Bu akşamdan değerlendirmelerinize başlayınEki Görüntüle 3283276 kızlar sizce pik mi
askusummm henuz goremedım ama bır takım durumlar yasadım ondan yazmıstımBen kaçırdım günlerdir girmiyordum noldu hamile misin
Kaç gün geçti yumurtlama üzerindenaskusummm henuz goremedım ama bır takım durumlar yasadım ondan yazmıstım
canımmmmm bırkaç gun daha beklemek ıstıyorum kuzum rabbımden hayırlısını ıstıyorummmBebeğim sen test mi yapsan
14 gun felan geçti kuzum tam olarak ayy heyecanlandıryorsunuz kızceler beniiKaç gün geçti yumurtlama üzerindenYerleşme yaşamış olabilirsin test yapsan da baksak
Kız 14 gün müüüüü. Çocuk varsa okula başlayacak14 gun felan geçti kuzum tam olarak ayy heyecanlandıryorsunuz kızceler benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?