- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.801
Demekkı bebısın zamanı bu zamanmışAmin inşallah canım benim ikimiz aynı ay hamile kaldık ama nasip değilmiş inşallah bu sefer olur senin nasıl gidiyor hamilelik az kalmıştır
Benım hayatımKız senin profil foton ne güzelmiş öyle. Sen misin o
Öyleymiş canım inşallah sağlıkla devam eder bu seferDemekkı bebısın zamanı bu zamanmışÇok şükür kuzum çok sıcak sadece İyi gidiyor az kaldı kuzum valla
Sende dıkkat et bebeğim ben bakıyorum gruplara takıp edıyorum hala guzelce buyuyeceksınız endıselenme aklına olumsuz bısey getırmeÖyleymiş canım inşallah sağlıkla devam eder bu sefer
Ayy sağlıkla kucağına alırsın inşaallah yaa dikkat et sıcağa çıkma
İnşallah canım benim kan verince biraz rahatlarım galiba dikkat ediyorum bakalım hayırlısı artıkSende dıkkat et bebeğim ben bakıyorum gruplara takıp edıyorum hala guzelce buyuyeceksınız endıselenme aklına olumsuz bısey getırmebenımde kımyasaldan sonra oldu bu fındık anlıyorum endıselerımı ama uc bes gune rahatlıcaksın inşallah
gözün aydın canım artık keyif yap bizede dua et darısı bizlere inşaallahGunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Sata göre 8+4 bugun, gecen p. Tesi gelmiştım 6+0 dı, geride demişti
Bugun ultrasona gore 7+6 dedi
Bebiş buyumuş
Progesteron 22 çıkmış, çok iyi dedi,
Kist öylece duruyor, kisti unut bısey yapamayz, günlük hayatına devam et dedi. sadece kistten dolayı ağar kaldrma ve hızlı dönme dedi, kist dönmesın dıye
Onun dışında düşük tehlıken yok dedi
Yaaaaa çok sevindim tatlım harika bir haber.@Belisimmfnd_50 @savascii A Afratafrac melegim can Papatyamaviss P Psikolog2426 melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
Kuzular nasılsınız ilk göz ağrı arkadaşlarım@Belisimmfnd_50 @savascii A Afratafrac melegim can Papatyamaviss P Psikolog2426 melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
Canım sen naptın kaçıncı gündesingözün aydın canım artık keyif yap bizede dua et darısı bizlere inşaallah
Galiba ben hamileyimKuzular nasılsınız ilk göz ağrı arkadaşlarımtweeetyyy son gelişmeler neler bakalım kimler hamiş kaldı.
22 haftalık oldum ben Allah izin verirse bir oğlum oluyor.Dualarımdasınız
Yarın da önemli bence canımYumurtlamanın 10.günü negatif. Burdan dönmez heralde.
Selam kuzumKuzular nasılsınız ilk göz ağrı arkadaşlarımtweeetyyy son gelişmeler neler bakalım kimler hamiş kaldı.
22 haftalık oldum ben Allah izin verirse bir oğlum oluyor.Dualarımdasınız
Bakalım hayırlısı olsunYarın da önemli bence canım
BEnce önümüzdeki 2 gün önemli. Bazen biz yumurta çatladı zannediyoruz ancak o an çatlaman olmayabiliyor ya da o an hemen döllenmeyebiliyor bir süre alıyor. Bekleyelim bence 2 gün daha.Yumurtlamanın 10.günü negatif. Burdan dönmez heralde.
Tamam cnm yarın kan verecemYaaaaa çok sevindim tatlım harika bir haber.Hamilelik var gözüküyor iki gün sonra tekrarla bakalım sabah ilk idrarla
Bekleyelim kuzum zaten yapacak başka bir şey yok..BEnce önümüzdeki 2 gün önemli. Bazen biz yumurta çatladı zannediyoruz ancak o an çatlaman olmayabiliyor ya da o an hemen döllenmeyebiliyor bir süre alıyor. Bekleyelim bence 2 gün daha.
ayy balım ck sukur cok sevındım hayırla saglıkla buyusun ınsallah minişimizzzGunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Sata göre 8+4 bugun, gecen p. Tesi gelmiştım 6+0 dı, geride demişti
Bugun ultrasona gore 7+6 dedi
Bebiş buyumuş
Progesteron 22 çıkmış, çok iyi dedi,
Kist öylece duruyor, kisti unut bısey yapamayz, günlük hayatına devam et dedi. sadece kistten dolayı ağar kaldrma ve hızlı dönme dedi, kist dönmesın dıye
Onun dışında düşük tehlıken yok dedi
Ay haber ver kan falan verirsenGaliba ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?