- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #19.781
Tabiki tedirginlik yaşaman normal ama hep olumluyu düşün her şey güzel olacak deİnşallah canım benim elimde değil korkuyorum bu sefer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki tedirginlik yaşaman normal ama hep olumluyu düşün her şey güzel olacak deİnşallah canım benim elimde değil korkuyorum bu sefer![]()
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım her doktora gidişimde böyle yaGüzel haberlerle gel inşallah kuzum![]()
İnşallah canım benim teşekkür ederimTabiki tedirginlik yaşaman normal ama hep olumluyu düşün her şey güzel olacak desen neye inanırsan o olur bence
Doktordan çıkınca haber ver canım takip mi yapıyorsun buraya girmeyince hiç bişeyden haberim yokİnşallah kuzum çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım her doktora gidişimde böyle ya![]()
Canımmmmmmm çok ama çok sevindim bariz var sağlıkla ilerlesin inşallah uzun zamandır yoksun farkındayım yazdım falan görmediğin için dedim sanırım uzak kalmak istiyor ve sana iyi gelmiş@Belisimmfnd_50 @savascii A Afratafrac @melegim can @Papatyamaviss @Psikolog2426
melisaa93 @Perlitik kızlar uzun zamandır yoktum girmiyordum bebek işini bırakmıştım takip yapmıyordum sadece korunmuyordum bu ay akıntı çok yoğundu içimden bi ses hamilesin diyordu ama ben değilim diye düşünüyordum geçen ay 14 gün arayla üst üste adet oldum biliyorsunuz kimyasal yaşamıştım ve kimyasaldan öncede 14 gün arayla adet olmuştum ve hamile kalmıştım sonuç kimyasal olmuştu bugün döngünün 27.günü ve bi cesaret test yaptım sonuç bu resimde çıkmıyor pek fazla ama pembe ama yine korkuyorum daha koyu olması gerekiyor diye acaba yine mi kimyasal olacak diye size haber vermek istedim kaç aydır birlikteyiz ilk sizinle paylaştım eşime söylemeyecem etiket yapamadıklarım kusura bakmasın
![]()
Ama bu seferki çok farklı. Bu senin hamiş kalmadan önceki son doktor kontrolün nasipseİnşallah kuzum çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım her doktora gidişimde böyle ya![]()
Canım benim umut yitirmek yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay için mücadeleye devamTest yaptım. Tertemiz negatif. Artık adetimi bekliyorum. Bat 1 kala, yumurtlamadan sonra 13. Gün.
Yaaa aynen bak bu kesinlikle doğru. Bu seferki çok farklı nedense. Allahım inşallah dualarımız kabul olurAma bu seferki çok farklı. Bu senin hamiş kalmadan önceki son doktor kontrolün nasipse![]()
Yok takip değil canım hormon testi falan yaptıracağım adetin 4. Günü. Bir de 13 ay oldu diyeceğim anlatacağım durumu belki bir şeyler başlar diyeDoktordan çıkınca haber ver canım takip mi yapıyorsun buraya girmeyince hiç bişeyden haberim yok
Teşekkür ederim canım evet fotoda tam belli olmasada baya belli uzaklaştım burdan kafamda silmem gerekiyordu zaten herşeyi bırakmıştım yakında korunmaya başlayacaktım ama gerek kalmadı çok farklı hissediyorum ummadığım anda geldiCanımmmmmmm çok ama çok sevindim bariz var sağlıkla ilerlesin inşallah uzun zamandır yoksun farkındayım yazdım falan görmediğin için dedim sanırım uzak kalmak istiyor ve sana iyi gelmiş![]()
Tamam canım güzel haber bekliyoruz ilin bitince bilgilendirYok takip değil canım hormon testi falan yaptıracağım adetin 4. Günü. Bir de 13 ay oldu diyeceğim anlatacağım durumu belki bir şeyler başlar diye
Güzel haberlerin başlangıcı olsunSabah 10:20 de doktor randevum varinşallah güzel şeylerin başlangıcı olur. Duanızı bekliyorum
![]()
Devam edeceğiz canım yapacak bir şey yok maalesef. Bende günlerce üzüldüm üzüldüm ama elime geçen bir şey yok. Hayatımıza devam edelim vakti geldiğinde gelecek nasılsa.Test yaptım. Tertemiz negatif. Artık adetimi bekliyorum. Bat 1 kala, yumurtlamadan sonra 13. Gün.
Teşekkür ederim canım
İnşallah güzel sonuçlar iel gelirsin canımGüzel haberlerin başlangıcı olsunİnşAllah hayırlı sonuçlar elde edersin canım dualarım seninle
![]()
Canım çoook sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah.Gunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Sata göre 8+4 bugun, gecen p. Tesi gelmiştım 6+0 dı, geride demişti
Bugun ultrasona gore 7+6 dedi
Bebiş buyumuş
Progesteron 22 çıkmış, çok iyi dedi,
Kist öylece duruyor, kisti unut bısey yapamayz, günlük hayatına devam et dedi. sadece kistten dolayı ağar kaldrma ve hızlı dönme dedi, kist dönmesın dıye
Onun dışında düşük tehlıken yok dedi
MaşaAllah sizeGunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Bebiş buyumuş
Kist öylece duruyor, kisti unut bısey yapamayz, günlük hayatına devam et dedi. sadece kistten dolayı ağar kaldrma ve hızlı dönme dedi, kist dönmesın dıye
gözün aydın canm sağlıkla büyüsün inşalalh :)Gunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Bebiş buyumuş