- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.961
Hahaha su içip durdum hiç girmedimÇişini tut eve gidene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha su içip durdum hiç girmedimÇişini tut eve gidene kadar
Hadi evinize gidin saat kaç oldu.Yapılcak o test bugün
Bebeğim bir de bugünlerde siriusla ilgili bir şeyler varmış dualaramız isteklerimiz çok önemliymiş Biliyor musun nedir buBen oğlak olsun istemiştim bebiş ama mayısta kalamadım kırmızı kartı görmüştüm
Ayyy uyku düzensizligi 3 gündür var bende bir oglak olarakBu ara dolunayın etkisini iliklerine kadar yaşayacak burçlar arasındaymışım ben de Oğlak olarak. Diğerleri Koç, Yengeç, Terazi, Aslan.
Uyku düzensizliği
Baş ağrısı
Yalnızlık hissi
Öfke problemi
Odaklanamama
Depresyon
Sıkışmışlık hissi
Hayattan soğumak
Stres
Anlık gelen sinir krizleri.
İnşallah gün yüzü görcez.
O %97 mi ne doğru çıkıyormuş diyolarOvulasyon zamanındaki ay burcuna göre cinsiyet tahmini oluyor da yok diğeri pek
Kocam da yengeç aynı uyku düzensizliğini yaşıyor bana da yaşatıyorAyyy uyku düzensizligi 3 gündür var bende bir oglak olarak
Aay ugrasiyor olsam senin gibi, herseyime bakardım herhalde meraktanHa o doğum haritasında iyice incelemek gerek Satürn 5’deyse geç çocuk ya da uğras sonucu olur gibi bir durum var evet iyice bakmak gerek açılara
Bir de bu nasıl oluyor neye bakmamız gerekiyor pekiOvulasyon zamanındaki ay burcuna göre cinsiyet tahmini oluyor da yok diğeri pek
Eril burçlar dişil burçlar diye bişey vardı mesela temmuz yengeç dişil burç diye hepimizin kızı mi oluyor cidden merak ediyorum bunları hep neye göre hesaplanıyorOvulasyon zamanındaki ay burcuna göre cinsiyet tahmini oluyor da yok diğeri pek
Valla ben kocama yaşatmıyorum mışıl mışıl uyuyor sende uyu kuzum kızzz sanki orda terazide vardı benim koca terazi neden bu adam horul horul uyuyorKocam da yengeç aynı uyku düzensizliğini yaşıyor bana da yaşatıyor
Ay ben gittim bi erken gebelik testi daha aldım eşimede vitaminim bitmiş onu alcam diye kandırdım Allah affetsin şimdi yaptım bu testi diğeri kadar belirgin çıkmadı bu testi daha pahalıya aldım bide diğeri hemen çıkardı bunuda ekliyorum silik ama var demiAy yerimde duramıyorum heyecandan. Bekliyoruz
Ben var gibi gördüm ama inşallah vardırAy ben gittim bi erken gebelik testi daha aldım eşimede vitaminim bitmiş onu alcam diye kandırdım Allah affetsin şimdi yaptım bu testi diğeri kadar belirgin çıkmadı bu testi daha pahalıya aldım bide diğeri hemen çıkardı bunuda ekliyorum silik ama var demi
Canım vakumla yapıyorlar artık kürtajı ve 1 adet dönemi sonrası yeniden deneyebiliyorsun. Ben Mayıs ayında kürtaj oldum bu ay denedim bakalım hayırlısı.Merhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Diğer testte daha belirgindi yaptığım saatle ilgilidir inşallah yarın sabahada kaset testi yaparım bata daha 4 gün var çıkartırmıki kaset testBen var gibi gördüm ama inşallah vardır
Evet daha fotoğrafı büyütmeden gördüm. Yarın sabah ilk idrarın ile son testini yap. Artık ona göre ben de hamiş emojini koyayımAy ben gittim bi erken gebelik testi daha aldım eşimede vitaminim bitmiş onu alcam diye kandırdım Allah affetsin şimdi yaptım bu testi diğeri kadar belirgin çıkmadı bu testi daha pahalıya aldım bide diğeri hemen çıkardı bunuda ekliyorum silik ama var demi
Yarın sabah daha net olur inşallahDiğer testte daha belirgindi yaptığım saatle ilgilidir inşallah yarın sabahada kaset testi yaparım bata daha 4 gün var çıkartırmıki kaset test
Çıkar çıkar. Predictor daha iyi aslında. Daha hassas. Bunda gölge gibi çıkıyor olmadı normal olabilir. Sen sabah ilk idrar ile yap ancak var benceDiğer testte daha belirgindi yaptığım saatle ilgilidir inşallah yarın sabahada kaset testi yaparım bata daha 4 gün var çıkartırmıki kaset test
Yarını da değerlendirebilirseniz değerlendirin mutlakaKızlar bugün ovülasyon testlerim pikti öğlen ve akşam yaptım değerlendirdik bugünü hadi bakalım
Kızlar gerçekten ilişki esnasında islaklik fazlaysa gebelik getiriyor, o yüzden bu hususa dikkatKız eksik dua etme azalsın tamam da kuruma.
Kız kurusu tabirini şimdi daha iyi anladım