- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.541
Klimalar bile yetmiyormuş öyle diyorlar. Allah kolaylık versin canım. Ben de en sıcak günde kızartma yapmayı seçtiğim için kendimi tebrik ediyorumİlk defa adanada yaşayan biri olarak hep sıcakta bugün akşama misafirim var fenalaştım mutfakta klimaya geçtim oturuyorum çok kötü bir sıcak var
Deneyebilirsin canım ama senin bat 11 Ağustos gerçi çok var daha ya. Lh silik çıkabilir zaten çok normal olur.Hamilelik testi yok elimde lh testi var bı yapsmmi diom bendehamilelik varsa omda da pik gösterirmisya
Erken gelir gini cunku ilaç bitti şimdi bebek yoksa sokmesini bekleyeceğim iki güne sokulur yoksaDeneyebilirsin canım ama senin bat 11 Ağustos gerçi çok var daha ya. Lh silik çıkabilir zaten çok normal olur.
Ama döllenmenin üstünden geçti mi ki 10-12 gün? onu bi düşün kuzumErken gelir gini cunku ilaç bitti şimdi bebek yoksa sokmesini bekleyeceğim iki güne sokulur yoksa
Çok teşekkür ederim canım Aminn pazartesi kan tahlili vercem sonucu söylerim mutlaka inşallah hepimiz iyi haber alırızSen ve tüm sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin kuzum.
Ben hiç hissetmemiştim yumurtladigimi bu sefer hissettim degerlendirdim üç gün 9-10 gün gevtiAma döllenmenin üstünden geçti mi ki 10-12 gün? onu bi düşün kuzum
Kız bize de dua et. Hamiş gözüyle bakıyorum ben sana artık. Duaların kabul olur. Benim de 8 Ağustos negatif çıkıp duruyorÇok teşekkür ederim canım Aminn pazartesi kan tahlili vercem sonucu söylerim mutlaka inşallah hepimiz iyi haber alırız
Hımm belki o zaman çıkabilir canım. Dene istersen elinde fazladan varsa. Gözümüz test görsünBen hiç hissetmemiştim yumurtladigimi bu sefer hissettim degerlendirdim üç gün 9-10 gün gevti
Benim ilk hmilelikten kalma ovulasyon testi var bayaHımm belki o zaman çıkabilir canım. Dene istersen elinde fazladan varsa. Gözümüz test görsün
Bat 3 agustos ama adetin 22. Günü yumurtladım bugun 12. GündüCanım batın hangi gün tabloda bulamadım? Çizgi yok ama erken olabilir mi ki?
17-30 aralığını değerlendirmelisin bence ve yüksek ihtimalli günlerde mutlaka bir boş bir dolu gitmelisin canımŞimdi canlar ben bu takvime göre hangi günleri değerlendirmeliyim?Turuncu günleri mi?Yardımcı olur musunuz?
Benim de bugün yumurtlama sonrası 12. Günüm ve tertemiz negatifti. Bakalım belki sonradan dönerler kuzum bi ümitBat 3 agustos ama adetin 22. Günü yumurtladım bugun 12. Gündü
Eğer ovulasyon testi yapmayacaksan, ben olsam 20,22,24,26 günlerini değerlendirirdim.Şimdi canlar ben bu takvime göre hangi günleri değerlendirmeliyim?Turuncu günleri mi?Yardımcı olur musunuz?
BaksanaBenim de bugün yumurtlama sonrası 12. Günüm ve tertemiz negatifti. Bakalım belki sonradan dönerler kuzum bi ümit
Biraz daha ayrıntı ver bebeğim.17-30 arası ful gün aşırı ilişki olmayacak değil mi?Hiç benlik değil ama napacaksin evlat için.17-30 aralığını değerlendirmelisin bence ve yüksek ihtimalli günlerde mutlaka bir boş bir dolu gitmelisin canım
Dikkate alıcam canım.Ben de o günleri tahmin etmiştim.Eğer ovulasyon testi yapmayacaksan, ben olsam 20,22,24,26 günlerini değerlendirirdim.
Bişe olmaz kuzum allah korur. Her hangi bir sancın kasılman yoksa. Sen kendinden bilirsin canım bi sıkıntı var mı yok mu. Sende unutma çocugu annesi aaaa
Ayy ne biliyim Bi anda öyle oldu. Sağol canım yorumun için zaten çok yumuşak yerdiBişe olmaz kuzum allah korur. Her hangi bir sancın kasılman yoksa. Sen kendinden bilirsin canım bi sıkıntı var mı yok mu. Sende unutma çocugu annesi aaaadogsun beraber hoplayıp zıplarsınız inşallah
Yetmiyor kuzum gerçekten eridik bittik resmen. Birde akşama mangal var misafire sanki sıcak yetmiyormuş gibiKlimalar bile yetmiyormuş öyle diyorlar. Allah kolaylık versin canım. Ben de en sıcak günde kızartma yapmayı seçtiğim için kendimi tebrik ediyorumsabah yaptım Allah'tan da bu saate kalmadım. Klima altında kahvemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?