- 8 Mayıs 2023
- 2.339
- 2.560
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.661
Bende her ay kendimde belirti buluyorum zaten maalesfValla biz her şeye ümitlendiğimiz için sende ümitlen İnşAllah sonuç pozitif olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende her ay kendimde belirti buluyorum zaten maalesfValla biz her şeye ümitlendiğimiz için sende ümitlen İnşAllah sonuç pozitif olur![]()
E neden o zaman fotoğrafçılık yapmıyorsunAyyy teşekkür ederim bebişimama fotoğraf çekme konusunda yetenekliyim sadece, ben yapmıyorum bunları toptancıdan alıyorum
![]()
Ben kullandım canım negatifse net negatif gösteriyor kuruma falan hiçbir şey çıkartmadi bendeKızlar oncomed gebelik testi markası iyi mi?Kullanan var mı daha önce
Yok canım niye kızayım. Belki bir şey olmaz diyecektim ama kendi hayat tarzım sebebiyle seni bu konuda desteklemiş olmak istemedim. Karar senin yaniNiye bebişimkızdın dimi
Bir şeylerle uğraş canım meşgul et kendiniÇıkmiiiyiiii![]()
Yaa Kayseri’de olsaydın keşkeAa Bende 30um hatta Kayseriliyim ama istanbulda oturuyorum![]()
Bence ovülasyondan 12 gün sonraKızlar merhaba , ovülasyon dönemi geçti benim ama şişliğim ve kaşık ağrım devam ediyor, pantolon sıkıyor, iğneler batıyor , yoksa psikolojik belirti mi yaşıyorumtest nezaman yapmak lazım
![]()
Bak burdan ne kadar müşteri edinirsin. Bi test satıcısı vardı ne yapmislarsa triplere girip limit koymuş siparişeE neden o zaman fotoğrafçılık yapmıyorsunGebelik-doğum fotoğrafçısı olsana.yine bir sayfa açarsın instagramdan güzel bir makina ile ilerlersin
Önce birkaç kişiye ücretsiz çekim yaparsın sonra ilerlersin İnşAllah
Ben de 29 yaşındayım yarışmaya Konyadan katılıyorum. Var mı başka Konya![]()
Aay bu yazıya ben de etkilenmiştim acaba yapışmış mıdır sonradan diye sonra da takmamaya çalıştım hatta eşime de söyledim böyle bişey olmuş yapışıklık gidince hamile kalabilmiş diye ya bende de öyleyse diyeadet az mı olunuyor o durumda? Benim de adetlerim epeyi geliyor günü kisa ama yoğunluğu fazlaydı rahatlyabilirim sanirim
Ben de öyle diyorum herkes yapıyor ben de yapayımBen sana hangi yüzle yapma diye bilirimki?![]()
Yapma çocuğum yapma. Efekan yavrum öyle kalıcanBir an gebelik testi yapacak gibi oldum ama kendimi tuttum. Çünkü daha 9. günümdeyim. İdrara düşmez ki boşu boşuna üzüleceğim. Oh çok şükür tuttum kendimi oh. Herkeşşlere akıl veriyorum ama kendim olunca bi an akıl tutulması yaşadım. Tamam sakinim![]()
Şakin ol şakin olllBir an gebelik testi yapacak gibi oldum ama kendimi tuttum. Çünkü daha 9. günümdeyim. İdrara düşmez ki boşu boşuna üzüleceğim. Oh çok şükür tuttum kendimi oh. Herkeşşlere akıl veriyorum ama kendim olunca bi an akıl tutulması yaşadım. Tamam sakinim![]()
Keşke seviyorum bende memleketimiYaa Kayseri’de olsaydın keşke![]()
ahahahah sen kendini iyi tutabiliyorsun ben yumurtlamadan sonra 20 tane test yapıyorum ve hala da 1 hafta kalmış oluyor adetimeBir an gebelik testi yapacak gibi oldum ama kendimi tuttum. Çünkü daha 9. günümdeyim. İdrara düşmez ki boşu boşuna üzüleceğim. Oh çok şükür tuttum kendimi oh. Herkeşşlere akıl veriyorum ama kendim olunca bi an akıl tutulması yaşadım. Tamam sakinim![]()
İyi bende de sıkıntı yok o zamanAynen canim az geliyormus miktarı demekki her birimiz ciddi okuyup etkileniyoruz![]()