- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.621
OtuzumYaşlar kaç ve nerde oturuyorsunuz kızlar sohbet olsun vakit geçsin
Bazen hayır. Vajinal usm de gözükebiliyorKizlar erken gebelik ultrasonda belli olur mu?
Uygulamayla ayni olmaya biliypr mesela 15 gösteriyodu 19 olduNzmn olur ya uygulamada 9 gostryor ama
yorum yapamıcamOoof 4 gün oluyo o zaman bugün daha 6… bi şey daha sorcam cumartesi çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var alkollü olucak azıcık alsam bu kadar erken bi şey olur mu
Bir de bayıl FerihaBenim yumurtlama akıntım geçen cumartesi bitti. Gerçi ağrısı sonradan oldu. Ovulasyon testi de yapmadım tam günü belli değil yumurtlamanın.
Şimdi ben bu pazartesi test yapsam çok mu erken olur? Testim var. Dayanamıyoooomm
Aynen öyle yaKız cidden ne çorbası bu havada bunlar bize eziyet olsun diye doğurmuş anaları
Ooo çok güzel artmış o zaman4.63 tü canım
İnşallah nasip olur hepimizeEvet gercekten öyle oglumu 20 yasimda dogurdum birde ikisi arkadas gibi olsun ikiz gibi buyusunler istiyorum buyuduklerinde kimseye ihtiyac duymasinlar dusuncesindeyim rabbim nasip ederse
Belli olmaz canım yumurtlama geçmiş miydi sendeAz önce qarip bisey oldu kızlar. Sanki bıçak saplandı bana sağdan. Ben qaliba soğukladım ya hamilelik gibi durmuyo
Bizimki de geçen tencerede soğuyan kayısı reçelini mercimek çorbası sanmış çok sevinmişAynen öyle yabana kalsa makarna yanına cacık yapacaktım
24Yaşlar kaç ve nerde oturuyorsunuz kızlar sohbet olsun vakit geçsin
Ben daha yeni geldim eveBizimki de geçen tencerede soğuyan kayısı reçelini mercimek çorbası sanmış çok sevinmişbu sıcaklarda çorba
Buzlukta kızartılmış küp patlıcan bulup etle güveç gibi yaptım kurtuldum bugünlük
Bata 7 gün varBelli olmaz canım yumurtlama geçmiş miydi sende
Çok şiddetli mi oldu yani adım atamıcak dereceBata 7 gün var
Aynen hareket edemedimÇok şiddetli mi oldu yani adım atamıcak derece
Dün de yemek fikri yoktu, makarna ve salçalı patates ezmesi yaptim yoğurt ve salatayla falan güzel oldu. Çok zorda kalsan bunu yap istersenBen daha yeni geldim evebirazdan yapıcam İnşAllah sen atmışın yükünü
Bence umut vericiAynen hareket edemedim
O kadar yanlış insanlara sordunkii. Benim için adet günü bile test için uyginKızlar en erken test ne zaman çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?