- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.641
Şimdi çorba istediDün de yemek fikri yoktu, makarna ve salçalı patates ezmesi yaptim yoğurt ve salatayla falan güzel oldu. Çok zorda kalsan bunu yap istersen
Bilmiyom ya regl ağrilarim var ama polina var ya sizin influcer. O anlatiyoduki ayni regl olcak zannetmjs ama olmayinca test yapmjs hamile çıkmlsBence umut vericiOfisten arkadaşımda bir gün böyle oldu kız hareket edemedi kolundan tuttuk yavaş yavaş oturttuk sonra öğrendik ki hamile kendisi de şok oldu hiç beklemiyordu. Hatta o sıralar dambıl fln kaldırıyordu hamile olduğunu bilmeden
TamamBir de bayıl Feriha
Bir haftaya belli olur canım bekleyelim bakalımBilmiyom ya regl ağrilarim var ama polina var ya sizin influcer. O anlatiyoduki ayni regl olcak zannetmjs ama olmayinca test yapmjs hamile çıkmls
Ben sana hangi yüzle yapma diye bilirimki?Benim yumurtlama akıntım geçen cumartesi bitti. Gerçi ağrısı sonradan oldu. Ovulasyon testi de yapmadım tam günü belli değil yumurtlamanın.
Şimdi ben bu pazartesi test yapsam çok mu erken olur? Testim var. Dayanamıyoooomm
Özdilek gerçekten çok güzel dokununca anlıyorsun ama el yakıyorNevresim takımları da güzelAma tabi Özdilek kadar değil
Ayyy teşekkür ederim bebişimOha çok güzelmişmaşaAllah sana ne kadar yetenekliymişin Nazarlık fln yapıyor musun onlarda çok talep görüyor diye biliyorum. Ben mesela nazarlık tarzı şeylere inanmam ama aksesuar olarak güzel duruyor bebek beşiklerinde
Sarev kullaniyodum. Özdilek var ama açmadım. Kullanasım geldi nasıl övdüysenizÖzdilek gerçekten çok güzel dokununca anlıyorsun ama el yakıyor
Niye bebişimyorum yapamıcam
Dimi.. içten içe biliyorum da işte sizden duymadan ikna edemiyorum kendimiBence hiç riske atma canım, özellikle yumurtlamadan sonra ben daha dikkatli oluyorum bu konularda, hiç bilmeden içip sonra hamile olduğunu öğrenen var bişey olmuyor ama Allah korusun bişey olursa vicdan yaparsın sonra
ÇıkmiiiyiiiiBence sen çıkar kafandan regl birkaç güne gelecekBen öyle yapıyorum sanki regl olmuşum gibi düşünüyorum
Ben de buzlukta hazır bi şeyler vardı attım fırına gittiAynen öyle yabana kalsa makarna yanına cacık yapacaktım
Aa Bende 30um hatta Kayseriliyim ama istanbulda oturuyorumOtuzumhatta buçuk bile oldum Kayserilim sen canım?
Yaş 26 bitti 27 den gün alıyorum İzmir’den katılıyorumYaşlar kaç ve nerde oturuyorsunuz kızlar sohbet olsun vakit geçsin
Kesinlikle çok artmış fiyatları ama güzel işteÖzdilek gerçekten çok güzel dokununca anlıyorsun ama el yakıyor
Kaset test bat 4 5 gün gecikince. Etken gebelik testi 4-5 gün kalaKızlar merhaba , ovülasyon dönemi geçti benim ama şişliğim ve kaşık ağrım devam ediyor, pantolon sıkıyor, iğneler batıyor , yoksa psikolojik belirti mi yaşıyorumtest nezaman yapmak lazım
Valla biz her şeye ümitlendiğimiz için sende ümitlen İnşAllah sonuç pozitif olurUzanıyordum birden sol kasığımda üst üste içten içten sancılar olduBunada umutlanıyımmı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?