- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.581
aa sen mi yapıyorsun çook güzellerİnşallah kuzum hiç ümidim yok amaböyle şeylere sağlam reklam ve influencer desteği gerek malesef ki. Yoksa çok güzel de fotoğraf çekiyorum bak heveslendim gösteriyim
gerilim polisiye kitaplarını çok severim bende bir ara deli gibi okuyordum 1 2 senedr pek okuymıyorum tess gerritsinin kitaplarını çok severimBen okuyorum canım ya simdi hollow malikanesi cinayetine basladım
Benimki de öyle. Evden çalışıyorum bir de iyice evdeyim. Eve gelince diyo sen yine mi tüm gün evdeydin dışarı hiç çıkmadın mı diyeKendi başına bir bireysin canım ne demek göndermiyorbenimki de hiç hareket etmiyorum bı behane bulup çıkmıyorum diye kızıyor tüm eklemlerim ağrıyor otur otur
Ben daha cok ask romanlarını severim ama arada bunları da okurum her telden calarım yanigerilim polisiye kitaplarını çok severim bende bir ara deli gibi okuyordum 1 2 senedr pek okuymıyorum tess gerritsinin kitaplarını çok severim
uykuyu bulmuşsun uyu bencedeBana da bu istek hep olmayacak zamanda geliyormesela dedim ki sabah 6da kalksam hava çok sıcak olmadan minik bir yürüyüş yapsam dedim, bu sabah 6da kalktım kendi kendime wcye gittim, kafamdan da dedim ki ne hayaller kuruyorum ya kim yürüyecek şimdi yat uyu eşim uyanikti konuşmadım bile uykum bölünmesin diye hemen yatağa kostum uyudum
Yaş İstanbul Şehir İzmirYaşlar kaç ve nerde oturuyorsunuz kızlar sohbet olsun vakit geçsin
Aman diyim canım sonra sen alışma da evde durmayaYeni evliyiz birde başka şehire yerleştik kimseyi tanımıyorum diye çekincesi var bende bıraktım 2-3 aya alışır
Ay bugün bı pazara gideyim dedim kargo mesajlari sıraya bindiBenimki de öyle. Evden çalışıyorum bir de iyice evdeyim. Eve gelince diyo sen yine mi tüm gün evdeydin dışarı hiç çıkmadın mı diyeBu sıcakalrda öğlen çılmıyor ya.
Sonra çok zor kalktım amauykuyu bulmuşsun uyu bencede
Ay beynim durmuş yaş İstanbul ne diyorumYaş İstanbul Şehir İzmir
Bende şimdi anladım hshahaAy beynim durmuş yaş İstanbul ne diyorum
Ortalığı karıştırdım
Ayy teşekkür ederiimmYaaa gerçekten harika gözüküyortrendyolda takı bakıyormuş gibi hissettim evet gerçekten reklam olmayınca zor oluyordur, inşallah işlerin açılır
Ay çok mantıklı kendimi hazır hissettiğimde hepsine tek tek yazarım artıkİnternet ünlülerine bedava yolla senin tanıtımını yapsınalr canım. Kadın girişimcilerden para almadan hesap tanıtımı yapan kişiler var öyle.
Toptancılardan alıp satıyorum canııım teşekkür ederimaa sen mi yapıyorsun çook güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?