- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya devam et canım henüz pik değilKızlar ovulasyon testıne bakarmsnz
Yarın bir anda da olabilir belli olmuyor yumurtaların işiNzmn olur ya uygulamada 9 gostryor ama
Hayiiiir 3 gün dayan en erken 10. Gün yap benceYarın 7.günüm olcak test yapim mi ya ajsjsjs ne diyosunuz çıkar mı![]()
Ooof 4 gün oluyo o zaman bugün daha 6… bi şey daha sorcam cumartesi çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var alkollü olucak azıcık alsam bu kadar erken bi şey olur muHayiiiir 3 gün dayan en erken 10. Gün yap bence![]()
Bende aynı şeyden söyleniyordum az önceAy kızlar benim bu sıcaklarda hiç yemek yapasım gelmiyo sizde de öyle mi. Ocağın başında eriyip gidiyorum resmen. Aklıma yemek de gelmiyo. Zaten iştahım da olmuyo yine sıcaktan. Bekarken ne güzeldi yapmasan da oluyodu. Bu koca kişisini doyurmak niye bizim boynumuzun borcu yahu![]()
Nooben sabahtan başlıyorum bu akşam ne yapsam diye tavuk pilav yaparım buyuk ihtimal bu ara şu airfyer kullanan varmı aranızda onu mu alsam diye düşünüyorum pratik oluyormuş yemeklerde
İlki kaç çıkmıştı canımKızlar beta hcg sonucum 21.63 çıktı doktor 2 gün sonra yine tekrarla dedi 2 gün önce de aynısını demişti bu 2 gün sonra tekrarlalar ne zamana kadar sürecek biliyor musunuz ne sevinebiliyorum muallakta kaldım A AfratafracZeyna03 @IADK
melisaa93 O ozgeeeee1 @Merve3553
@Gul220 @edahandro
golden-snitch
Kız cidden ne çorbası bu havada bunlar bize eziyet olsun diye doğurmuş analarıBende aynı şeyden söyleniyordum az öncekocam çorba istediğini söyledi şu sıcakta ne çorbası öfff diyordum
Bence sen çıkar kafandan regl birkaç güne gelecekTest yaptım 2 gün önce beta 0.10 du hala gelen giden yok ay çok yorucu![]()
4.63 tü canımİlki kaç çıkmıştı canım![]()
Nevresim takımları da güzelOf o da doğru unutmuşum tamam geri aldım yazdığımısadece fincan alınır karacadan
Kızartmayı hiç güzel yapmıyor vallabizimki her hafta sonu kızartma istiyor bende bu sıcakta kızartma ile ugraşamıyorum o yuzden pratik alayım dedim arada tavuk köfte de kızartırım içinde diye ama bilemedim iyice artmış fiyatlar
Oha çok güzelmişİnşallah kuzum hiç ümidim yok amaböyle şeylere sağlam reklam ve influencer desteği gerek malesef ki. Yoksa çok güzel de fotoğraf çekiyorum bak heveslendim gösteriyim
![]()
Bence hiç riske atma canım, özellikle yumurtlamadan sonra ben daha dikkatli oluyorum bu konularda, hiç bilmeden içip sonra hamile olduğunu öğrenen var bişey olmuyor ama Allah korusun bişey olursa vicdan yaparsın sonraOoof 4 gün oluyo o zaman bugün daha 6… bi şey daha sorcam cumartesi çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var alkollü olucak azıcık alsam bu kadar erken bi şey olur mu