- 13 Ekim 2022
- 4.651
- 6.323
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.501
ilk defa yapacaksan regl den başla ilk ay ful ölçüm yap canım vucut ateşini öğrenmiş olursun sonradan zaten yumurtlamadan sonra yapsanda anlarsın ateşindenÇok iyi olur ben de takvimim programıni kullanıyorum. En azından test yapacaksam da son günlere doğru yapayım böyle erkenden başlamak çok yoruyor
Çok mantıklı günlük herkes söylesin ne yemek yaptığını fikir olsun2 saat önce yazdım sildim herkes yaptığı yemegi paylaşsa keşke diyeRamazan ayinda grup vardı burada. Katılmıştım çok verimliydi. İnsan gerçekten ne yapacağını bilmiyor
Tamam canim inşallah regl gelmez ama gelirse o günden başlayayımilk defa yapacaksan regl den başla ilk ay ful ölçüm yap canım vucut ateşini öğrenmiş olursun sonradan zaten yumurtlamadan sonra yapsanda anlarsın ateşinden
ben sabahtan başlıyorum bu akşam ne yapsam diye tavuk pilav yaparım buyuk ihtimal bu ara şu airfyer kullanan varmı aranızda onu mu alsam diye düşünüyorum pratik oluyormuş yemeklerdeAyyy aynen ya et ya da hamur işi. Yemek seçiyor bi de sulu yemek asla yemez ekstra çaba sarfediyoruz bunlar yüzünden
Aynısını yazdım az önce canım hiçbi şey istemiyor dedim. Tamam söyleyelim dediYemek yapasim olmayınca yapmıyorum ben canımcanim yemek yapmak istemiyor diyorum tamam dışarıdan söyleriz diyor ya da gelirken hızlı yapılacak bişey getiriyor tavuk vs yapıyoruz beraber ben de evden çalışıyorum işlerim yogunken hiç gücüm kalmiyor pilim bitiyor
Ben kullanıyorum kuzum da öyle her gün elim gitmiyor ben daha çok kahvaltılık bi şeyler hazırlarken kullanıyorum pratik oluyor. Belki yemek konusunda bilmiyorumdur nasıl kullanıldığınıben sabahtan başlıyorum bu akşam ne yapsam diye tavuk pilav yaparım buyuk ihtimal bu ara şu airfyer kullanan varmı aranızda onu mu alsam diye düşünüyorum pratik oluyormuş yemeklerde
Tepme tepme canın istemiyorsa yapma boşver, hava çok sıcak zatenAynısını yazdım az önce canım hiçbi şey istemiyor dedim. Tamam söyleyelim dedikıyamıyorum da ama bu fırsatı da tepmemek lazım dimi
hangi marka kullanıyorsun canım memnunmusunBen kullanıyorum kuzum da öyle her gün elim gitmiyor ben daha çok kahvaltılık bi şeyler hazırlarken kullanıyorum pratik oluyor. Belki yemek konusunda bilmiyorumdur nasıl kullanıldığını
Çok zor çok keşke katya’mız olsaTepme tepme canın istemiyorsa yapma boşver, hava çok sıcak zatendün hadi hem tatlı hem yemek yapayim dedim mutfaktan çıktığımda savaştan çıkmış gibiydim sırılsıklam oldum terden
kız niye sildin fikir olur :)2 saat önce yazdım sildim herkes yaptığı yemegi paylaşsa keşke diyeRamazan ayinda grup vardı burada. Katılmıştım çok verimliydi. İnsan gerçekten ne yapacağını bilmiyor
Ben de kullanıyorum canım genelde köfte falan orada yapıyorum ya da patates. sebzeli köfte yaptım dün mesela ama airfryera sigmazdi mecbur fırında yaptım, ben biraz abartmışim ama malzemeyi 4-5 kişilik oldu yemekben sabahtan başlıyorum bu akşam ne yapsam diye tavuk pilav yaparım buyuk ihtimal bu ara şu airfyer kullanan varmı aranızda onu mu alsam diye düşünüyorum pratik oluyormuş yemeklerde
Philipsin klasik modeli canım. Ben memnunum patates milföy ekmek üstü bi şeyler sosis falan çok pratik oluyor hemenhangi marka kullanıyorsun canım memnunmusun
Aaah keşkeÇok zor çok keşke katya’mız olsasen ne iş yapıyosun kuzum evden
Hahahaha katılıyorumAaah keşkeevde herşeyi kolaylaştıracak elektronik malzemeleri alıyorum ama işin tamamını yapacak biri lazım bilgisayar mühendisiyim canım ben :)
Sen hangi alandasin canımm, çalışıyor musun şu anHahahaha katılıyorumayy ne güzel özellikle evden çalışma kısmına bayılıyorum keşke benim de evden çalışabileceğim bir işim olsa
Cumartesi kuzum
ay o da cok pahalı çok kullanmam o yüzden bu kızartma turunde yardımcı olur diye normal bişey alayım diyorumPhilipsin klasik modeli canım. Ben memnunum patates milföy ekmek üstü bi şeyler sosis falan çok pratik oluyor hemen
canım tam senlik te profil resmi secmişsin inan ben senin bilgisyarda bi işle uğraştıgını düşünmüştüm doğru cıktıAaah keşkeevde herşeyi kolaylaştıracak elektronik malzemeleri alıyorum ama işin tamamını yapacak biri lazım bilgisayar mühendisiyim canım ben :)
senin kullandığın hangisi canımBen de kullanıyorum canım genelde köfte falan orada yapıyorum ya da patates. sebzeli köfte yaptım dün mesela ama airfryera sigmazdi mecbur fırında yaptım, ben biraz abartmışim ama malzemeyi 4-5 kişilik oldu yemekbelki az malzeme yapsam airfryerda olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?