- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.521
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı gebeliktir bence 2 günde bir kan verme zaten sağlıksız bir gebelikse kanama başlar o zaman gidersin ama sağlıklıysa 1 hafta sonra tam anlamıyla hamişim dersin benim kimyasal oldu geçen ay tam 10 kere kan verdim ve inan çok yorucuydu adetime 2 gün kala öğrendim tam 16 gün boyunca kan verdim durdum sonrası düşük oldu maalesef içini ferah tut sağlıklı bi bebiş olucakKızlar beta hcg sonucum 21.63 çıktı doktor 2 gün sonra yine tekrarla dedi 2 gün önce de aynısını demişti bu 2 gün sonra tekrarlalar ne zamana kadar sürecek biliyor musunuz ne sevinebiliyorum muallakta kaldım A Afratafrac @Alonya03 @IADK @melisaa93 O ozgeeeee1Merve3553
Gul220 @edahandro
golden-snitch
Xiaomi canım benimkisenin kullandığın hangisi canım
Yaaa nasıl öyle düşündün kiicanım tam senlik te profil resmi secmişsin inan ben senin bilgisyarda bi işle uğraştıgını düşünmüştüm doğru cıktı
Menüyü değil canim, yemek fikrini yazmıştım Özge gibikız niye sildin fikir olur :)
gözlüklü kızlar genelge hep masa başı bilgisayar çok kullananlar oluyor ondan nasıl tespitYaaa nasıl öyle düşündün kiikendime benzer gözlüklü sarışın kız buldum koydum
Harikasın vallagözlüklü kızlar genelge hep masa başı bilgisayar çok kullananlar oluyor ondan nasıl tespit
evet bende xiaomi düşündüm fiyatı philipse göre daha uygun bıraz daha bakınayım belki indirim bişey cıkar parayı hep ovulasyona testlere vitaminlere harcayınca elimde bişeyde kalmıyorXiaomi canım benimki
Sadece haznesi küçük canım onu dikkate alevet bende xiaomi düşündüm fiyatı philipse göre daha uygun bıraz daha bakınayım belki indirim bişey cıkar parayı hep ovulasyona testlere vitaminlere harcayınca elimde bişeyde kalmıyor
Yok kuzum çalışmıyorum işletme mezunuyum saçmasapan bi bölüm okudum aileme hırsımdanSen hangi alandasin canımm, çalışıyor musun şu an
Harikasın vallasen ne iş yapiyorsun canimm
doğru diyorsun ona dikkat edeyimSadece haznesi küçük canım onu dikkate al
Sağlıkla artsın inşallahKızlar beta hcg sonucum 21.63 çıktı doktor 2 gün sonra yine tekrarla dedi 2 gün önce de aynısını demişti bu 2 gün sonra tekrarlalar ne zamana kadar sürecek biliyor musunuz ne sevinebiliyorum muallakta kaldım A Afratafrac @Alonya03 @IADK @melisaa93 O ozgeeeee1Merve3553
Gul220 @edahandro
golden-snitch
Hayırlı olsun canım. Ben bu işlerden çok anlamıyorum hiç pozitif görmediğim için ama kızlardan gördüğüm kadarıyla keseyi görene kadar artışı takip ediyolardı sanırım. Yine bilen birisi de cevaplar mutlakaKızlar beta hcg sonucum 21.63 çıktı doktor 2 gün sonra yine tekrarla dedi 2 gün önce de aynısını demişti bu 2 gün sonra tekrarlalar ne zamana kadar sürecek biliyor musunuz ne sevinebiliyorum muallakta kaldım A Afratafrac @Alonya03 @IADK @melisaa93 O ozgeeeee1Merve3553
Gul220 @edahandro
golden-snitch
İnşallah gönlüne göre bulursun canimmYok kuzum çalışmıyorum işletme mezunuyum saçmasapan bi bölüm okudum aileme hırsımdanmezun olunca da sevemedim girdiğim işleri
Hep bu masa başı hareketsizlik bizi bitirenbenimkide senle aynı sayılır ama benimki kamu masa başımemure
Çok daha uygunları var bebişim karaca çıkarmıştı mesela arkadaşım onu aldı işlevi aynı. Bana düğün hediyesi almışlardı bi de o zamanda uygundu şimdi olsa ben de almam kendi paramlaay o da cok pahalı çok kullanmam o yüzden bu kızartma turunde yardımcı olur diye normal bişey alayım diyorum
Ay ben bu aralar hiççç okumuyorum ya. Niye böyle oldum. En son tatildeyken okudum o da finanlsay yönetim kitabı dsfgdtghfth tatile götürdüğüm kitaba bakCok güzel canım iki günde bitirdim
Benim doktorum 2 defa baktirmisti betaya yükselişi normal olunca gerek yok artık haftaya gel keseyi görelim demişti. Kese için 1000i geçmesi gerekiyor canım. İki güne bir de %66 artması sağlıklı kabul ediliyorKızlar beta hcg sonucum 21.63 çıktı doktor 2 gün sonra yine tekrarla dedi 2 gün önce de aynısını demişti bu 2 gün sonra tekrarlalar ne zamana kadar sürecek biliyor musunuz ne sevinebiliyorum muallakta kaldım A Afratafrac @Alonya03 @IADK @melisaa93 O ozgeeeee1Merve3553
Gul220 @edahandro
golden-snitch
Aay karacadan bişey alınmaz kırılıyor bozuluyor hiç sevmiyorum paranla rezil oluyosunÇok daha uygunları var bebişim karaca çıkarmıştı mesela arkadaşım onu aldı işlevi aynı. Bana düğün hediyesi almışlardı bi de o zamanda uygundu şimdi olsa ben de almam kendi paramla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?