- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.361
Ben de test almicam dedim inofolic kullanıyorsun ne zaman ne olacağı belli değil niye test almıyorsun diyorEşim de dün diyorki en saçma zamanlarda elinde bir sürü ovulasyon testi olur. İnofolic kullanıyorsun elinde test yok.
Şimdi gel de ara bul hangi gün test yapacağımı
Femara kullandım doktor değiştirdim ek olarak kan sulandırıcı ecopirin verdi bir de adetimin 16. Günü progestan fitil verdi sabah akşam biir de vitamin verdiBu sefer hangi ilacı kullandın?
Kan ver o zaman sen bilirsin.Dün kaset yaptım gece negatifti ondan korkuyorum ya
Kaset testte çıkıcak kadar daha yoktur bence o yüzden çıkmamıştır bu yaptığın test neyse onunla yap tekrar canımDün kaset yaptım gece negatifti ondan korkuyorum ya
11-12. Günlerden sonra iğne etkisi geçiyor diye biliyorum canım. 14.günde çizgi çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek bence yarın kan ver. Doktorum hep 15.gün kan vermemi söylerdi bana.20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum kızlar 12. Gün testte hayali çizgiyi görünce kan verdim beta hcg 4.63 çıktı doktoruma sordum 2 gün sonra tekrarla dedi 13. Gün gece kaset test yaptım negatif çıktı bu sabah kalktığımda ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı bu eklediğim testlerin hepsi erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır?
Eki Görüntüle 3281374
Full paketFemara kullandım doktor değiştirdim ek olarak kan sulandırıcı ecopirin verdi bir de adetimin 16. Günü progestan fitil verdi sabah akşam biir de vitamin verdi
Teşekkür ederimValla o konuda en deneyimli kişiler sanırımm @fnd_50 ve @melegim can
Onlar daha ayrıntılı ve doğru bilgi verirler ancak ateş ile yumurtlama gününü takip ediyorlar kuzum. Keskin bir düşüş ardından keskin bir yükseliş oluyormuş.
Çok haklı valla adetin 7.gunu akıntı gördüm ben ne bileyim hangi gün büyüdü çatladıBen de test almicam dedim inofolic kullanıyorsun ne zaman ne olacağı belli değil niye test almıyorsun diyorolaya düz mantık baktıkları için haklı olabilirler
Çatlatma iğnesinden sonraki 15-16.günlerde en geç regl olursun senin hesapladığın bat’ın bir önemi olmazKaset testi 13. Gün gece yaptım negatifti bat 9 normal şartlarda ama pcos olduğundan belli de olmuyor
Ben de öyle düşünüyorum kuzum. Ancak akşam silikleştiğini görürsem değerlendirme olabilir belki. Sağlı sollu ağrıyo yumurtlalıklarım çok enteresan. Ama bence bu pik akşam da sürcek diye hissediyorum. O yüzden bugünü boş geçeriz dediğin gibi akşam pik devam ederse. Yarını değerlendiririz.Aynen bence bugünü boş geçip, yarın sabaha değerlendirin canım. Dün zaten değerlendirmiştin.
Doğru diyorsun kaç zamandır yürüyüş yapmıyorum sıcaklardan. İzmir de gece bile nefes alınmıyo sıcak. Ama akşam çıkalım bir yürüyüşe.Yürüyüşle destekle kuzum oda yardımcı oluyormuş hadi inşallah sağlıkla kavuşsunlar bebişşş olsun
Çok teşekkür ederim demekki önemli birşey iyi ki sormuşumKuzum adetle beraber başlıyorız ateş ölçmeye. Sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan dil altından. Yumurtlama yaklaştıgı zaman ateş düşüşe geçer ve yumurta çatladıgı zaman keskin bi yükseliş olur. Eger hamilelik gerçekleştiyse 14 16 gün boyunca ateş yüksek seyreder eger adet gelecekse ateş tekrar keskin düşüş yapar. örnek ateş tablomu atip sana anlıcamsın
Bu arada laf aramızda sen zaten dün hamile kaldınBen de öyle düşünüyorum kuzum. Ancak akşam silikleştiğini görürsem değerlendirme olabilir belki. Sağlı sollu ağrıyo yumurtlalıklarım çok enteresan. Ama bence bu pik akşam da sürcek diye hissediyorum. O yüzden bugünü boş geçeriz dediğin gibi akşam pik devam ederse. Yarını değerlendiririz.
Şuan 2.5 yaşında 29 aylıkSizin buyuk cocugunuz kac yasinda
Aminnnnnİnşallah bu sulanan gözler, güzel şeylere işarettir
Bende burda kurulan bağı çok seviyorum. Gerçek dünyada ketum biriyimdir. Öyle herkesle herşeyi konuşup özelimi açamam. Ama burası o rahatlığı veriyor. Yargılanma derdi yok, "aaa ne ayıp öyle şeyler söylenir mi" diyen yok, söylediğim şeyleri sonradan başıma kakan yok, herkes neyi biliyorsa anlatıyor. Sormaya çekindiğim ne varsa cevabını buluyorum.
Allah tüm kızlarımızdan razı olsun. Hepimizin gönlüne göre versindoğru zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Sevinç gözyaşlarımız olsun
Hadi inşallah tutmustuuurÇok haklı valla adetin 7.gunu akıntı gördüm ben ne bileyim hangi gün büyüdü çatladı
12.gune kadar değerlendirip bıraktık valla sabrım yok artık
ahahah demi demiBu arada laf aramızda sen zaten dün hamile kaldın
Aynen canım en sağlıklısı öyle sanırımKan ver o zaman sen bilirsin.
Erken gebelik testiydi canım ama elimde bitti kan vericem en iyisiKaset testte çıkıcak kadar daha yoktur bence o yüzden çıkmamıştır bu yaptığın test neyse onunla yap tekrar canım
İnşallah valla kullandığım ilacın haddi hesabı yok aklım karışıyor artıkFull paketvalla var gibi inşallah yanilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?