- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.241
Biliyorum aşkımBEbeğim o haplar hormonları alt üst ediyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum aşkımBEbeğim o haplar hormonları alt üst ediyor.
vucudumuz oyun oynuyor bu ay kürler vitaminler baya bişey kullanıyorum onlardan mı acaba bugunde kasıklarımda agrı varvalla dün bende de oldu kasık ağrısı dedim herhalde 1 2 güne yumurtlama olacak silik çizgi çıkar diye ovu testi yaptm bembeyaz ya kız![]()
test negatifse bugün yarın olursun canımYok canım hala regl olmadım. Ama kafam karışık belkide hala var regl olmamaNormalde benim bat 6 Ağustos.klomen kullandım daha erken yumurtlama oldu diye 2 Ağustos bat olarak düşünmüştüm ama olmadı hala. Ağrılarımda var bakalım bekliyorum
aslında daha erken yumurlama için ama ağrı olunca acama mı demiştim bakalım artıkvucudumuz oyun oynuyor bu ay kürler vitaminler baya bişey kullanıyorum onlardan mı acaba bugunde kasıklarımda agrı var
bende öyle düşündüm ama ovu bembeyaz cıktı yapmıcam bi iki gün hafta sonu başlarım yapmayaaslında daha erken yumurlama için ama ağrı olunca acama mı demiştim bakalım artık
Ayyy hadi inşallah bu grup bereketli A Afratafrac inaniyorum bizi boş yollamauacaketiketle beni de olur mu kuşum şu ara nerede olduğum belli değil üniversite tedarikçi dolanıyorum bakamıyorum çok
Aşkolar ateşim düştü düştü de istediğim gibi düşmedi bu ateşe bugün de adet olmam en fazla gece leke olabilir sanırım yarın 36.4 olur ve yarın adet olurum. Bu durumda randevuyu iptal edip pazartesiye alayım değil mi? A Afratafracfnd_50 uyanmadınmı hala kızzzzzz
Bencede oyle yap kuzum benim gelir diyorsan salı da olurAşkolar ateşim düştü düştü de istediğim gibi düşmedi bu ateşe bugün de adet olmam en fazla gece leke olabilir sanırım yarın 36.4 olur ve yarın adet olurum. Bu durumda randevuyu iptal edip pazartesiye alayım değil mi? A Afratafrac
Yok beeeee uyandım da anca girdim yaaa eşim bir daha gitti kan vermeye yan ilçeye bakalım buranın kan ölçme aletleri biraz sıkıntılı dediler geçen hamile olmayan birini hamile çıkarmışfnd_50 uyanmadınmı hala kızzzzzz
Emin olamıyorum 36.5 olduğu zaman kesin leke geliyordu. Ertesi gün 36.4 olduğunda tamamen adet geliyordu .Şimdi 36.6 ilk kez böyle oluyor bence Progestan yüzünden böyle oldu. Yarın adet olursam pazartesi 4. Gün oluyor o zaman da olur herhalde yaBencede oyle yap kuzum benim gelir diyorsan salı da olur
Hepimiz birbirimizden mi etkileniyoruz anlamadımvucudumuz oyun oynuyor bu ay kürler vitaminler baya bişey kullanıyorum onlardan mı acaba bugunde kasıklarımda agrı var
Olur bence aşkım olaya şok oldum yalnızzzz o nasıl ıs oyleeEmin olamıyorum 36.5 olduğu zaman kesin leke geliyordu. Ertesi gün 36.4 olduğunda tamamen adet geliyordu .Şimdi 36.6 ilk kez böyle oluyor bence Progestan yüzünden böyle oldu. Yarın adet olursam pazartesi 4. Gün oluyor o zaman da olur herhalde ya
valla birşeyler oluyor ama dur bakalım hayırlısı :))Hepimiz birbirimizden mi etkileniyoruz anlamadımkadınların hormonları birbirinden etkilenirmis yan yana sürekli vakit geçirdiğin kişiyle aynı zamanlarda regl oluyormussun mesela. Ben bu olayı kendimde de gördüm bir çok kez
bir buradan uzaktan telapati yapip birbirimizi etkiliyoruz
çoğu kişi gecikti bu ay, şu an 3 kişi olduk sanırım kasik ağrısı çekip ovu testi beyaz olan hamile arkadaşlardan da etkileniriz inşallah
![]()
Bebişim bence de Pazartesi alAşkolar ateşim düştü düştü de istediğim gibi düşmedi bu ateşe bugün de adet olmam en fazla gece leke olabilir sanırım yarın 36.4 olur ve yarın adet olurum. Bu durumda randevuyu iptal edip pazartesiye alayım değil mi? A Afratafrac
Bu inofolic mi etkiledi acabaEmin olamıyorum 36.5 olduğu zaman kesin leke geliyordu. Ertesi gün 36.4 olduğunda tamamen adet geliyordu .Şimdi 36.6 ilk kez böyle oluyor bence Progestan yüzünden böyle oldu. Yarın adet olursam pazartesi 4. Gün oluyor o zaman da olur herhalde ya
Evet canım bende bekliyorum birkaç gün içindetest negatifse bugün yarın olursun canım![]()
Evet insan etkileniyor kesinlikle doğru. Biz eskiden hep annemle beraber olurduk. Sonra oda arkadaşlarımla birlikte oluyorduk. Şimdi de beraber çalıştığım kızlarla günlerimiz hep yakın oluyor.Hepimiz birbirimizden mi etkileniyoruz anlamadımkadınların hormonları birbirinden etkilenirmis yan yana sürekli vakit geçirdiğin kişiyle aynı zamanlarda regl oluyormussun mesela. Ben bu olayı kendimde de gördüm bir çok kez
bir buradan uzaktan telapati yapip birbirimizi etkiliyoruz
çoğu kişi gecikti bu ay, şu an 3 kişi olduk sanırım kasik ağrısı çekip ovu testi beyaz olan hamile arkadaşlardan da etkileniriz inşallah
![]()
Evet pazartesi daha iyi olacaktırAşkolar ateşim düştü düştü de istediğim gibi düşmedi bu ateşe bugün de adet olmam en fazla gece leke olabilir sanırım yarın 36.4 olur ve yarın adet olurum. Bu durumda randevuyu iptal edip pazartesiye alayım değil mi? A Afratafrac
Bence öyledir canımBu inofolic mi etkiledi acaba
Yumurtalanma takibi yapın neden olmasın bende emzirme döneminde Hamile kaldımKizlar merhaba 13 aylik bir oglum var yeniden gebelik dusunuyorum bu ay adetim 26 sinda bitti 28 ve 29 unda korunmasiz iliskimiz oldu suan acayip bir kasık agrim var belirtiler bu kadar cabuk cikmaz ama ben bu agriyi taniyorum ve adetten hemen sonra gebe kalmak mümkün mü bilgi sahibi olanlardan yorumlarini bekliyorum