- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.221
Olmuştur belki sen testte yakalayamamış olabilirsinKızlar ovulasyon testim tam pik olmadan tekrar silikleşti yaolmadı mı acaba yumurtlama çatlama filan ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuştur belki sen testte yakalayamamış olabilirsinKızlar ovulasyon testim tam pik olmadan tekrar silikleşti yaolmadı mı acaba yumurtlama çatlama filan ..
Devam canım bırakma benim kimyasala hamile kaldığım ay 4 gün pik oldu sonucu hamileydim böyle olunca şansın artıyor inşallah bebiş gelirBenim bugün pik hala devam ediyor. Son ovulasyonumu yaptım. Artık ne zaman çatlar ne olur bilmem. Yarın yine değerlendiririz.
Hap kullansaydın keske tatıle denk gelıyorsaŞimdi hiç cesaret edemem ben gidip yürüyüşümü yaparım karpuzlu frozenımı içerim kitap okurumregl dönemi tatili bu benim için
bende hiç denemedim hiç merak edipte kullanayım demedimömrü hayatımda bir defa kullandım o tamponu allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsıntövbe ettim gerekirse denize girmem bir dahada takmam dedim
birde adet günlerini tamponla geçirenler var
deneme canım zaten bende arkadaşların gazına geldim :))bende hiç denemedim hiç merak edipte kullanayım demedim
yaa çok güzel.. allahın izniyle çok güzel anne baba olacaksınzBugün hamile bi arkadaşımıza hediye almak için e-bebek’e girdik eşimle. Böyle bir süreçteyken biraz talihsiz bir seçim oldu galiba. Çok duygulandık yani anlatamam size çok kötü olduk. En son mama kaşıklarına bakarken ağlamaya başladık ikimiz de başımızı başka tarafa çevirdik birbirimizi görmeyelim diye, gözgöze geldiğimizde ağlıyorduk. Allah’ım gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tek duam bu..
Cumartesi günü yapmayı düşünüyorumCanım o zaman 3 gün sonra test yapsan çıkabilir senin varsa
hiç düşünmüyorum canım sen ne durumdasın dün o kasık agrım oldu ovulasyon yaptım hiç bişey cıkmadıdeneme canım zaten bende arkadaşların gazına geldim :))
Bilemedim kuzum ancak ben yumurtlayamadığım aylarda öyle oluyor.Kızlar ovulasyon testim tam pik olmadan tekrar silikleşti yaolmadı mı acaba yumurtlama çatlama filan ..
canım regl oldunmu takip edemedim baya yazışma olmuşOlmuştur belki sen testte yakalayamamış olabilirsin![]()
Ama sen yine de değerlendir. Ben bu testlere %100 güvenmiyorum. Belki hatalıdır.Kızlar ovulasyon testim tam pik olmadan tekrar silikleşti yaolmadı mı acaba yumurtlama çatlama filan ..
Ay inşallah bebeğim. İlk defa bu kadar uzun süre pik görüyorum.Bu bebiş güçlü olacak demek ki diretiyor çatlamamak için![]()
Çay içiyorum canm.Senin test perileri ne alemdeNe yapiyonuz kızlar?
valla dün bende de oldu kasık ağrısı dedim herhalde 1 2 güne yumurtlama olacak silik çizgi çıkar diye ovu testi yaptm bembeyaz ya kızhiç düşünmüyorum canım sen ne durumdasın dün o kasık agrım oldu ovulasyon yaptım hiç bişey cıkmadı![]()
BEbeğim o haplar hormonları alt üst ediyor.Hap kullansaydın keske tatıle denk gelıyorsa![]()
Yok bebeğim denk gelmiyor heraldeHap kullansaydın keske tatıle denk gelıyorsa![]()
Yok canım hala regl olmadım. Ama kafam karışık belkide hala var regl olmamacanım regl oldunmu takip edemedim baya yazışma olmuş![]()
İnofolic gücüAy inşallah bebeğim. İlk defa bu kadar uzun süre pik görüyorum.![]()