- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.181
Ama idrarı emmiyor mu acaba ya. Deliğe gidene kadar daha yol var sonuçta.Kız tamponu taktığın yerle işediğin yer farklınormal giriyorsun wcye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama idrarı emmiyor mu acaba ya. Deliğe gidene kadar daha yol var sonuçta.Kız tamponu taktığın yerle işediğin yer farklınormal giriyorsun wcye
Yolları da farklıAma idrarı emmiyor mu acaba ya. Deliğe gidene kadar daha yol var sonuçta.
Foto bile çekmedim ki bebeğimNiye sen yapınca bize atmıyon![]()
İşte idrarın çıkış deliğinden sızıp yana kayabilir belki. Neyse benim içime sinmiyo.Yolları da farklı![]()
Ben bir sürü fotoğraf çekerdim. Senden bu ay çok umutluyum sanki var gibi geliyordu amaFoto bile çekmedim ki bebeğim![]()
Galiba o kadar sınırda durmuyor tampon baya içerde oluyorİşte idrarın çıkış deliğinden sızıp yana kayabilir belki. Neyse benim içime sinmiyo.
Küçücük taktığın o tampon kocaman oluyor sısıyor kan dolu bı sekıldeBende tamponu merak ediyorum ama hiç denemedim. İçeride kanı biriktiriyo tamponu çekince hepsi bir anda dökülüyor gibi canlanıyor gözümdetıkaç gibi
Regl ağırlarım var test negatif bekliyorumBen bir sürü fotoğraf çekerdim. Senden bu ay çok umutluyum sanki var gibi geliyordu ama![]()
O nasıl çıkıyorKüçücük taktığın o tampon kocaman oluyor sısıyor kan dolu bı sekılde![]()
Tamponu taktığın yer orta parmağının en ucundan uzanmışsın gıbı dusun yanı ılıskıde gırılen kadar ileride yerleştiriıyorsun tamponu oraya da ıdrar gıtmedı ımkansız en fazla ipi ıslanır onuda tutabılırsın kenara dogruAma idrarı emmiyor mu acaba ya. Deliğe gidene kadar daha yol var sonuçta.
Bıze gıren nasıl gırıyorsa o da o sekıl cıkıyorO nasıl çıkıyordehşet-ül vahşet
Ay neler öğrendim bugün. ama benim parmaklarım kısa, ileri ittiremem sanırım.Tamponu taktığın yer orta parmağının en ucundan uzanmışsın gıbı dusun yanı ılıskıde gırılen kadar ileride yerleştiriıyorsun tamponu oraya da ıdrar gıtmedı ımkansız en fazla ipi ıslanır onuda tutabılırsın kenara dogru
Doktor teşhisi değil ama bende hafif vajinusmus var bence. Hala biraz gerilip kasılıyorum özellikle doktor kontrolünde. O yüzden tamponda korkutucu geliyor banaBıze gıren nasıl gırıyorsa o da o sekıl cıkıyor![]()
İnşAllah hayırlısı olsun canım benimRegl ağırlarım var test negatif bekliyorum![]()
Cıkarken bır tık zorluyor ıkı sn ama ılk takan bırı çıkartamıyorum dıye panık yapabılır ip kopcak dıye çekmeye cekınebılır falan vaj da varsa en mınık boyları belkı cok gerekmedıkce bosver ben denız sezonunda denk gelırse kullanıyordum günlükte bazen duruma gıre kullanıyordum benım kullandıgım maxı boy anca tutuyordu benıDoktor teşhisi değil ama bende hafif vajinusmus var bence. Hala biraz gerilip kasılıyorum özellikle doktor kontrolünde. O yüzden tamponda korkutucu geliyor bana![]()
Reglin yaklaşıyor bence canımKızlar ateş tablomu yorumlar mısınız adetim gecikmesinin 5 günübir anda düşmedi de yavaş yavaş düşüyor ateşim
Ayy hadi inşallah olayım da bitsin gitsin artık yaReglin yaklaşıyor bence canım
Şimdi hiç cesaret edemem ben gidip yürüyüşümü yaparım karpuzlu frozenımı içerim kitap okurumCıkarken bır tık zorluyor ıkı sn ama ılk takan bırı çıkartamıyorum dıye panık yapabılır ip kopcak dıye çekmeye cekınebılır falan vaj da varsa en mınık boyları belkı cok gerekmedıkce bosver ben denız sezonunda denk gelırse kullanıyordum günlükte bazen duruma gıre kullanıyordum benım kullandıgım maxı boy anca tutuyordu benı![]()