- 8 Eylül 2022
- 723
- 727
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.801
Cok saskinimBen çok anlamıyorum beta işlerinden ancak çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saskinimBen çok anlamıyorum beta işlerinden ancak çok sevindim
Yarinda mi versem ki kanMaşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin. İlk değer değil artış önemli
Canımmm bn dha test mest yapmadim ya bati bekliyorum o gğnki testten sonrs yapmadim beyaz bi akıntım başladi dün bende regl gelecek galiba die düşündüm açikçasi yapmadim testGünaydın kızlar, sizlerde durum nedir, hamiş olan var mı, test yapan? Ya da Regl olan ve yeni Sat ve Bat söyleyecek?
@Blackberry36 @babytoys @cey3406 @cesursavasci @gunes050 O ozuge @fnd_50 @reyhani500 @Boldi @Tikabasa Happen94 @Madame butterfly @halles
Yaptın mı kız geç mi kaldımVee madem bugun evdeyım ve gozumde agrıyo barı ugrascak bısey buluyum dedım1 saate yapcam bata 5 gun kaldı ne de olsa.maksat vakıt gecsın gozumuzu unutalım A Afratafrac melisaa93 melegim can
Evet balım daha çok erken haftasonu belki yaparsınİlk defa gölge cıkarmayan bı test artık bıda cumartesı yaparım bebekler.eglencesıneydı bu zaten
Güncel Bat için ne yazayım kuzumRegl oldum beni tabloya ekleyebilirsiniz :) artık bidakine nasip :) aşılama için tepecğie gidicem yarın aranızda hiç gonalf Fln kullanan varmı onu veriyorlarmış heralde yarın öğrenicem ve devlet ne kadarını karşılıyor ben baktım 3700 küsür falan şuan devlet aşılama için yazarsa bunu sgk bir kısmını karşılar mı acaba ya
Aynen bu şekilde göreceğimizi biliyorduk zaten bebeğim İnşAllah cts günü pembe çizgiler görürüzİlk defa gölge cıkarmayan bı test artık bıda cumartesı yaparım bebekler.eglencesıneydı bu zaten
Bunu bende merak ediyorum sağ sol olarak sırayla mı yumurtluyoruz acaba?Kızlar lütfen biliyorsanız cevap bekliyorum benim tüplerden biri tıkalı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yani çalışan tüpümden yumurtlama oldu acaba bu ay da olur mu sizce o tüpten yoksa sırayla mı eşim gurbette sürekli gelemiyor bu ay yumurtlama zamanımı değerlendirdim inşallah çalışan tüpten yumurtlarım
Benim de rahimde yaram vardı. 5 dk da yakıyorlar o yarayı kuruyor. Ancak hamile olunca o işlem yapılmıyordur herhalde. Kendi kendine de kuruyabilir ilişkiye ara verirseniz bir süre hamile kalırsan sanırm. Zaten doktorlar o konuda bilgilendirir.Benimde bugün yumurtlama günüm ama dünden beri alt karin bolgem ağrıyor kasiklarim doktora gittim enfeksiyon var dedi rahim de yara var test yaptirman gerek dedi e benşimdi hamile kalirsam ne olucak zarari olur mu rahimde yara olmasinin
Verme verme, delik deşik yapma kollarını. Şu an eminiz hamilesin. Çok istersen al bir kaç kaset test, koyuluk takibi yap. Zaten koyulaşmadan da anlaşılıyor. İçini de ferah tut.Yarinda mi versem ki kan
Evet ya keşke doktor bilgisi olan biri cevap vers eBunu bende merak ediyorum sağ sol olarak sırayla mı yumurtluyoruz acaba?
Ekledim kuzum, Ağustos ayında hamiş habeirnizi alıcaz
Benim bildiğim her ay farklı yumurtalıktan yumurtluyoruz canım.Kızlar lütfen biliyorsanız cevap bekliyorum benim tüplerden biri tıkalı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yani çalışan tüpümden yumurtlama oldu acaba bu ay da olur mu sizce o tüpten yoksa sırayla mı eşim gurbette sürekli gelemiyor bu ay yumurtlama zamanımı değerlendirdim inşallah çalışan tüpten yumurtlarım
İnşAllah öyledirBenim bildiğim her ay farklı yumurtalıktan yumurtluyoruz canım.
Tebrikler canim. Saglikla al kucagina insallahKızlar ilk defa böyle silik bir çizgi gördüm nolur heyecansan ölcem ben mi yanlış görüyorum