- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.821
Tebrikler canimcim.. saglikla gelsin bebis insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canimcim.. saglikla gelsin bebis insallah
Cnm 3 gun var normalde bataYok canim ya olmadim hala. Gec yumurtlamayla ilgisi var midir bilmiyorum. Burda bazen kizlar diyor ya bat kaydı diye. Eger oyle bisey varsa 7sine kadar gelir diye düşünüyorum. Sende ne var ne yok belirti var mi en azindan? Test yapmayacaksin onu biliyorum da
Var gözüküyor cnmKızlar nolur bakın şuna ağlıyorum nolur olsun diye elim ayam tutmuyo hemen çıktı
Maşallah nasılda pembiş çıkmış, silik falan da değil.Kızlar nolur bakın şuna ağlıyorum nolur olsun diye elim ayam tutmuyo hemen çıktı
9-10 haziran bat dayanamadım yapayım dedim şimdi eşim sordu varmı biley diye yok dedim söylesem mi bilemedim annemlere gidicez şimdi ay kafam allak bulllakVar gözüküyor cnm
Bat ne zamandı
Ya test bozuksa diyorum bitanede kaset aldım onuda yapıcam inşallah çıkar kalbim durcak şuan elllerim titriyor nolur dua edinMaşallah nasılda pembiş çıkmış, silik falan da değil.
Insllah amin canimTebrikler canimcim.. saglikla gelsin bebis insallah
O halde senin kesinlikle tedavi olman lazım. Enfeksiyonla hamile kalınca sıkıntı demişti doktorum. Ancak tedavi süresi kısa. Şayet adet olursan yumurtlama gününe kadar sıkı bir tedavi ile hallolur.Kızlar bnde 15 gündür sarı kokusuz akıntı var
Bn iltihap oldugunu düşünüyorum
Belkıde kımyasallarımın sebebi iltihap,
Bide bnde yıllardır gecmeyen vajınal mantar var
Hamiş olsamda yine umutsuz olucam cunku idrarım hep sarı ve bulanık
Evde baya test var oyle yapayim o zmanVerme verme, delik deşik yapma kollarını. Şu an eminiz hamilesin. Çok istersen al bir kaç kaset test, koyuluk takibi yap. Zaten koyulaşmadan da anlaşılıyor. İçini de ferah tut.
Yap hemen, çıkar. Baya koyu çıkmış bunda da zaten, silik falan değil. Kaset testten sonra söyle eşine de derim.Ya test bozuksa diyorum bitanede kaset aldım onuda yapıcam inşallah çıkar kalbim durcak şuan elllerim titriyor nolur dua edin
Aynen, hiç kanla filan uğraşma. Zaten kimyasal olanlarda testlerde koyulaşma olmuyor maalesef. Silik kalıyor çok.Evde baya test var oyle yapayim o zman
Bize de at fotosunu kaset testinYa test bozuksa diyorum bitanede kaset aldım onuda yapıcam inşallah çıkar kalbim durcak şuan elllerim titriyor nolur dua edin
Kaseti yapamıyorum ki şuan çok afedersin az bişey idrarla yapabildim onuda geri dökmüştüm İnşallah test bozuk değildir AllahımYap hemen, çıkar. Baya koyu çıkmış bunda da zaten, silik falan değil. Kaset testten sonra söyle eşine de derim.
Kızlar test yapmayı düşünen bugün yapsın bugünde bir keramet var çok nasipli maşallah Akşama kaseti atiyim varsa işaretleyelim üzülmiyim sonraBize de at fotosunu kaset testin
Sonra listede hamiş olarak işaretlim seni de. Ay ne bereketli gün.
Kızlar bakın topikte umutsuzluk yok, negatif düşünceler yok. Adet olanlar ve adeti bekleyenler hemen silkeleniyor. Hepimiz hamişiz sürekli böyle düşünün.
Acık bekle biriksin. Sonra da sal gitsinKaseti yapamıyorum ki şuan çok afedersin az bişey idrarla yapabildim onuda geri dökmüştüm İnşallah test bozuk değildir Allahım
Doktora gittin mi bu konuda canım ilaçla çözülür kısa süredeKızlar bnde 15 gündür sarı kokusuz akıntı var
Bn iltihap oldugunu düşünüyorum
Belkıde kımyasallarımın sebebi iltihap,
Bide bnde yıllardır gecmeyen vajınal mantar var
Hamiş olsamda yine umutsuz olucam cunku idrarım hep sarı ve bulanık