- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.761
Umutlanmalı mıyım sizce, erken gebelik testi değilmiş birde bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerin halis görmüyor. Hepimiz görüyoruz vuhuuuKızlar ilk defa böyle silik bir çizgi gördüm nolur heyecansan ölcem ben mi yanlış görüyorum
Evet spor iyi gelebilir. İllet bişey ya kurtulamıyorum ben paket gıdayı çook uzun zaman önce bıraktım canım ama işte ben biraz hareketsiz kalıyorum evde o kötüGüldürdün vallahi Ben düzene girmesi için spora yazıldım canım 1 aylık gittim düzene girdi şimdi hafta sonu testim negatif çıkarsa tekrar yazılıcam.Önce düzene sokmak gerekiyor doktorda yürü her gün dedi paket gıda falan tüketmemeye çalışıyorum pcos çok nalet bişey gerçekten.
Aşkım 2 saat var rahat sigara kullanmıyorum canımNe kadar mesafe var arada yani yoluculuk ne kadar sürer..Benim gitdiğim tüp bebek merkezide evime çok uzaktı sabah çıkıyorduk evden hep yollarda kaldık zaten.Sigaran varsa içme canım.
Bir yerden başlamak lazım canım tüplerde inşallah bişey çıkmaz. Doktoruna sen öner canım yaşım dolayısı ile beklemek istemiyorum yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersen ilaçla yumurta büyütüp çatlatma iğnesi verebilirler. Tabi yine doktorun inisiyatifine kalmış.gittim canım kac dr gittim hepsi hormanda sıkıntı yok deyip hiçbişey vermediler olur dediler e olmuyor en son iyi bi dr buldum gibi oda bu cuma hsg cekelim dedi tüplerde sıkıntı varmı ona bakılacak
Beta kaç canım. Benim geçen sene progesteron 15.48 beta 3.6 çıktığında gebelik olabilir deyip progestan fitil vermişlerdi. E 2 de tekrar gelişen yumurtan var demek ondan biraz yüksek çıkmışBen dün hcg yaptım negatif çıktı progesteron 13.87 E2 196 çıktı
Bendede nerdeyse 1.5 saat oluyordu yolumuz.Hayırlısı neyse o olsun senin için canımEvet spor iyi gelebilir. İllet bişey ya kurtulamıyorum ben paket gıdayı çook uzun zaman önce bıraktım canım ama işte ben biraz hareketsiz kalıyorum evde o kötü
Aşkım 2 saat var rahat sigara kullanmıyorum canım
Bir yerden başlamak lazım canım tüplerde inşallah bişey çıkmaz. Doktoruna sen öner canım yaşım dolayısı ile beklemek istemiyorum yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersen ilaçla yumurta büyütüp çatlatma iğnesi verebilirler. Tabi yine doktorun inisiyatifine kalmış.
Beta kaç canım. Benim geçen sene progesteron 15.48 beta 3.6 çıktığında gebelik olabilir deyip progestan fitil vermişlerdi. E 2 de tekrar gelişen yumurtan var demek ondan biraz yüksek çıkmış
Uuuu hadi hayırlısı canım gözün içinde çok geçmiş olsunVee madem bugun evdeyım ve gozumde agrıyo barı ugrascak bısey buluyum dedım1 saate yapcam bata 5 gun kaldı ne de olsa.maksat vakıt gecsın gozumuzu unutalım A Afratafrac melisaa93 melegim can
Aşkım bu testi 30 haziran öğleden sonra 5gibi yaptım çizgi falan göremedim ilk 15 dk da sonra uyudum gece 2 de çektim bu fotoğrafı bariz belliydi. Ama işte çok sonradan gördüğüm için umutlanmadım.Test yaptın dimi eminsin gebelik olmadığına
Çok sagol canım benımıyıkı varsınız hepınızUuuu hadi hayırlısı canım gözün içinde çok geçmiş olsun
Maşallah bariz çıkmış hemde adete 4 gün kala bu kadar olması beni bile bir test yapmaya teşfik etti :))Kızlar ilk defa böyle silik bir çizgi gördüm nolur heyecansan ölcem ben mi yanlış görüyorum
Senim de uzunmuş öyle canım inşallah hayırlısı ile tez vakitte olurBendede nerdeyse 1.5 saat oluyordu yolumuz.Hayırlısı neyse o olsun senin için canım
Kız valla test yapan yapana benimde yapasım geldi ama yokki bişey yapayım insanın canı test çeker mi ya hey AllahımMaşallah bariz çıkmış hemde adete 4 gün kala bu kadar olması beni bile bir test yapmaya teşfik etti :))
Maşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin. İlk değer değil artış önemli
Sorma burda güzel haberleri gördükçe gaza geliyo insan eczane yakın değil allahtan yoksa hergün yapıp dururdumKız valla test yapan yapana benimde yapasım geldi ama yılki bişey yapayım insanın canı test çeker mi ya hey Allahım
Ya ahahah hamile olduğumu anladım demedim idrak ettim dedim kız, yani o kadar rahat ve belirtisizdi anlamındaYok artıkkk, nasıl fark etmedin.
Ben öyle bir şey olsa korkudan altıma yapardım sanırım, karnımda bir şey oynayacak durup dururken. Çok fazla Alien filmi izledim. dljsfhlghlfghk
Ay yap yapVee madem bugun evdeyım ve gozumde agrıyo barı ugrascak bısey buluyum dedım1 saate yapcam bata 5 gun kaldı ne de olsa.maksat vakıt gecsın gozumuzu unutalım A Afratafrac melisaa93 melegim can
Aman aman herkes görsün pozitifleri artık maşallah diyelim nazar değmesinSorma burda güzel haberleri gördükçe gaza geliyo insan eczane yakın değil allahtan yoksa hergün yapıp dururdum
Ama bu ay baya bereketli heralde maşallah testler hep pozitif
Ben çok anlamıyorum beta işlerinden ancak çok sevindim
Maşallah maşallah...Bugünün uğuruna bende akşama iki tane alıyım da yaparım :)Aman aman herkes görsün pozitifleri artık maşallah diyelim nazar değmesin
Benim her zamanki gibi yine yanlış anlamam sdljkfnlglghjlt mutlaka her gün birini yanlış anlıyorum.Ya ahahah hamile olduğumu anladım demedim idrak ettim dedim kız, yani o kadar rahat ve belirtisizdi anlamında