- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.781
Al al almışken 3 5 tane al bulunsunMaşallah maşallah...Bugünün uğuruna bende akşama iki tane alıyım da yaparım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al al almışken 3 5 tane al bulunsunMaşallah maşallah...Bugünün uğuruna bende akşama iki tane alıyım da yaparım :)
Heyecanla bekliyorummVee madem bugun evdeyım ve gozumde agrıyo barı ugrascak bısey buluyum dedım1 saate yapcam bata 5 gun kaldı ne de olsa.maksat vakıt gecsın gozumuzu unutalım A Afratafrac melisaa93 @melegim can
O bataktan kurtuldum çok şükür yeniden batmıyım ya alıyodum internetten 20 tane canım sıkıldıkça yapıyodum.Sonra stresten hamile kalamama durumlarını okuyunca internetten siparişide kestim eczanedede 2 tanede sınırlıyom hemen bırakılmıyo napalımAl al almışken 3 5 tane al bulunsun
Anladım canım hemen çıkmayınca pek bir şey ifade etmiyor işte çizgiler Sabırla bekliyoruz İnşAllah yakındır artıkAşkım bu testi 30 haziran öğleden sonra 5gibi yaptım çizgi falan göremedim ilk 15 dk da sonra uyudum gece 2 de çektim bu fotoğrafı bariz belliydi. Ama işte çok sonradan gördüğüm için umutlanmadım. Eki Görüntüle 3268427
Bunda da alttaki 2 temmuzda tekrarladığım test yine bişey çıkmadıEki Görüntüle 3268428
Çoook iyi canım maşaAllah size
Ayy fena bağımlılık yapıyo bu doğru bende günde 4 test bıtırdığımı biliyorumO bataktan kurtuldum çok şükür yeniden batmıyım ya alıyodum internetten 20 tane canım sıkıldıkça yapıyodum.Sonra stresten hamile kalamama durumlarını okuyunca internetten siparişide kestim eczanedede 2 tanede sınırlıyom hemen bırakılmıyo napalım
Günde 3 tane yapıcam diye susuz bırakma kendiniBen de ovulasyon testine başladım günde 3 tane eli kulağında gibi bakalım bekliyorum yarın öbür güne pik i
Girişe hamileler ve kalp rahatsızlığı olanlar da girebilirim yazam.Hamilelerde gelebiliyormu buraya
Zor valla bağımlılık gerçekten her ay adeti beklicem diyorum günü gelmeden moralimi bozuyorum.Ayy fena bağımlılık yapıyo bu doğru bende günde 4 test bıtırdığımı biliyorum
Bebiş için her yol mübahtırGünde 3 tane yapıcam diye susuz bırakma kendini
Kendi kendimize yapıyoruz işte beklesek bı gecikmesini adetin zaten belli olcakZor valla bağımlılık gerçekten her ay adeti beklicem diyorum günü gelmeden moralimi bozuyorum.
Doğru valla ama bugün bitane alıyım ben yinedeKendi kendimize yapıyoruz işte beklesek bı gecikmesini adetin zaten belli olcak
Al al sen bakma benim böyle konuştuğumaDoğru valla ama bugün bitane alıyım ben yinede
Benim burnumun dikine gidiş şekliDoğru valla ama bugün bitane alıyım ben yinede
Regl günümüz aynı İnşAllah hamile haberimizi nümüzdeki ay peşpeşe veririzRegl oldum beni tabloya ekleyebilirsiniz :) artık bidakine nasip :) aşılama için tepecğie gidicem yarın aranızda hiç gonalf Fln kullanan varmı onu veriyorlarmış heralde yarın öğrenicem ve devlet ne kadarını karşılıyor ben baktım 3700 küsür falan şuan devlet aşılama için yazarsa bunu sgk bir kısmını karşılar mı acaba ya
Benimde bugün yumurtlama günüm ama dünden beri alt karin bolgem ağrıyor kasiklarim doktora gittim enfeksiyon var dedi rahim de yara var test yaptirman gerek dedi e benşimdi hamile kalirsam ne olucak zarari olur mu rahimde yara olmasininGirişe hamileler ve kalp rahatsızlığı olanlar da girebilirim yazam.
Amin cok sagol canim allah isteyen herkese versinÇoook iyi canım maşaAllah size