- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.681
toz olan kutuda da aç karnına için yazıyor canım. Ben kalkar kalkmaz içiyorum bir tane. Ovülasyon testi yapacak mısın? Belki de sana hızlı etki göstermeye başladıKızlar inofolic kullanmaya başladım ama ben tok karnına içiyordum bazı yerlerde aç içilmesi gerektiği yazmış nasıl kullanmalıyım?Pembe olan kapsülü kullanıyorum
Bir de adetin ikinci günü başladım, şu an hafif lekelenme kaldı bugün bitti sayılır yani 5.yi içeceğim bugün ama kasıklarda hafif sızlama var psikolojik mi acaba bu kadar erken etki gosterir mi
son 10 gün ishal oldum ben normalde tuvalet sorunu yaşayan biriyim beni çok şaşırtmıştı ikincisi akşamları hava çok sıcak olmasına rağmen çok üşüdüm çorapla yorganla falan uyudum beni en çok şüphelediren şey oldu karnım inanılmaz şişknilik yaptı gün boyu yemek yemesem sadece su içsem bile gaz çıkarıyodum 2 gün midem çok yandı 1 gün mide ekşimesi oldu birde ayakta durduğumda belime bi sızı giriyordu yaşadığım belirtiler bunlar ama bi yandan da regl dönemi gibi göğüslerim çok şişti sivilcelerim çıktı her dönemimde olur benim dikkate almadım o yüzden bunları. birde tuhaf gelicek belki ama canım asla ilişki istemedi eşimi yanıma bile yaklaştırmadım son 10 gün O ozgeeeee1 sende sormuştun canım burdan bakabilrsintebrik ederim sağlıkla gelsin bebişiniz ne gibi belirtileriniz vardı ne zaman başladı ac
31.07.2023 kırmızılar geldi.. sonra güncel bilgileri gönderirimKızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
@difembahyaa @mircanmbliiss @Renklibiri00 @BethLegends @nurzdmrr @cans16
Kızlar sizlerin de Bat tarihleriniz geldi ne durumdasınız?
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @grace_ @gunaygul D Deniz_61 @catloverk @cesursavasci @zuzu3838 @meryemcck_ @sev9 @simurgggg
Ben mavi olanı kullanıyordum tok karnına ve adetin 4-5. Günü başlıyordum. Herkeste farklı etki gösteriyordur sanırım.Kızlar inofolic kullanmaya başladım ama ben tok karnına içiyordum bazı yerlerde aç içilmesi gerektiği yazmış nasıl kullanmalıyım?Pembe olan kapsülü kullanıyorum
Bir de adetin ikinci günü başladım, şu an hafif lekelenme kaldı bugün bitti sayılır yani 5.yi içeceğim bugün ama kasıklarda hafif sızlama var psikolojik mi acaba bu kadar erken etki gosterir mi
Peki nasıl anladım canım etki etmediğini ? Ben de günde 1 içiyorumÇok kişi kullanıyoruz ama kist yaptığını henüz duymadım canım. Ama bende herkeste olduğu kadar etkili olmadı o yüzden günde iki kullanmaya başlıycam regl olunca. Bende pembe kapsül olana geçtim toz olanı içmek yoruyor
Ateş heyecan yaratıyorHaydaaaaaa şimdi bu ateş niye böyle atraksiyon yapıyor bana? İlk kez böyle bir şey oldu. Bugün 13. Gün. Geri yükseldi ateş dün düşmüştü. Yarın birden mi düşecek yani ilk kez yorumlayamadım. Ateşte bu kadar iyi olan ben. Ben bugün 36.5 görürüz lekelenme falan başlar yarın da tam takır adet olurum diyordum 36.4 ile. Şimdi bugün adet olmayacağım kesin. Yarın birden düşecek sanırım 36.4 e ve adet olacağım.Papatyamaviss @TASUU A Afratafrac melegim can melisaa93 @Safransari @imagination forever tweeetyyy
Amin kuzum inşallah
Doktorlarda grevdeymiş kankam duydunmu kac gun suruyor bılmıyorumLaboquick yaptım ve negatif. Umarım bebek yoksa yarın adet olurum yoksa hormon testi yaptıramıcam
Geçen ay sadece inofolic içerek denedim ve yumurtlama günüm her zamanki gününde oldu.Doktora da gidip baktırdım sadece bir yumurta büyümüştü o da normalde olan boyutlardaBen mavi olanı kullanıyordum tok karnına ve adetin 4-5. Günü başlıyordum. Herkeste farklı etki gösteriyordur sanırım.
Peki nasıl anladım canım etki etmediğini ? Ben de günde 1 içiyorum
Canım maşallah bütün belirtileri yaşamışsın nerdeyseson 10 gün ishal oldum ben normalde tuvalet sorunu yaşayan biriyim beni çok şaşırtmıştı ikincisi akşamları hava çok sıcak olmasına rağmen çok üşüdüm çorapla yorganla falan uyudum beni en çok şüphelediren şey oldu karnım inanılmaz şişknilik yaptı gün boyu yemek yemesem sadece su içsem bile gaz çıkarıyodum 2 gün midem çok yandı 1 gün mide ekşimesi oldu birde ayakta durduğumda belime bi sızı giriyordu yaşadığım belirtiler bunlar ama bi yandan da regl dönemi gibi göğüslerim çok şişti sivilcelerim çıktı her dönemimde olur benim dikkate almadım o yüzden bunları. birde tuhaf gelicek belki ama canım asla ilişki istemedi eşimi yanıma bile yaklaştırmadım son 10 gün O ozgeeeee1 sende sormuştun canım burdan bakabilrsin
Normalde yapmama kararı almıştım hatta eşime de dedim 2 güne bir ilişki olsun test yapmicam demiştim. O da iki güne bir olunca görev gibi oluyor dışarıdan geliyoruz yorgunuz ama o gün olması gerekiyor test yapsan bana caktirmadan deditoz olan kutuda da aç karnına için yazıyor canım. Ben kalkar kalkmaz içiyorum bir tane. Ovülasyon testi yapacak mısın? Belki de sana hızlı etki göstermeye başladı
Ben burada kızlara sorarak aldım canım hiç bilmiyorum o yüzden. kutu adetin ikinci günü elime geçti direkt başladım. Ovu testi yapmıştım şimdi baktım çok silik ama kasıklarda da ağrı var anlayamadımBen mavi olanı kullanıyordum tok karnına ve adetin 4-5. Günü başlıyordum. Herkeste farklı etki gösteriyordur sanırım.
Peki nasıl anladım canım etki etmediğini ? Ben de günde 1 içiyorum
İnsallah çok güzel sonuçlarla dönersiniz oradan.Kizlar bn regl oldum bu ay da tutmadı yarın tüp bebek merkezine randevum vae bahçeci üsküdRd inşallah umut olur ışık olur yol olur bize burasi
Hmm anladım benim de bir ay erken regl oldum bu ay geç ise yarayıp yaramadigindan emin değilim aslaGeçen ay sadece inofolic içerek denedim ve yumurtlama günüm her zamanki gününde oldu.Doktora da gidip baktırdım sadece bir yumurta büyümüştü o da normalde olan boyutlardaÇoğu kişinin yumurtlamasını erkene çekiyor bende öyle olmadı 17-18. Günlerde oldu Ama bu ay klomen denedim iki yumurta büyüdü ve 14.gün çatladı. Bugün regl bekliyorum sonrasında inofolic’i sabah akşam içmeye başlayacağım öyle kullananda çok
Devam et bakalım bir anda netlesebiliyor çünkü ovu testleriBen burada kızlara sorarak aldım canım hiç bilmiyorum o yüzden. kutu adetin ikinci günü elime geçti direkt başladım. Ovu testi yapmıştım şimdi baktım çok silik ama kasıklarda da ağrı var anlayamadım
Yarın önemli kuzum yarında düşmezse o iş tamamdırHaydaaaaaa şimdi bu ateş niye böyle atraksiyon yapıyor bana? İlk kez böyle bir şey oldu. Bugün 13. Gün. Geri yükseldi ateş dün düşmüştü. Yarın birden mi düşecek yani ilk kez yorumlayamadım. Ateşte bu kadar iyi olan ben. Ben bugün 36.5 görürüz lekelenme falan başlar yarın da tam takır adet olurum diyordum 36.4 ile. Şimdi bugün adet olmayacağım kesin. Yarın birden düşecek sanırım 36.4 e ve adet olacağım.Papatyamaviss @TASUU A Afratafrac melegim can melisaa93 @Safransari @imagination forever tweeetyyy
Tok kullanmakta yanlış değil canım öyle de kullanan çok kişi var hatta bende sormuştum bu soruyuNormalde yapmama kararı almıştım hatta eşime de dedim 2 güne bir ilişki olsun test yapmicam demiştim. O da iki güne bir olunca görev gibi oluyor dışarıdan geliyoruz yorgunuz ama o gün olması gerekiyor test yapsan bana caktirmadan dediyapmayacaktım ama inofolic kullanınca yapma kararı aldım çünkü hiç bilmiyorum şu an ne oluyor. Kapsulunu kullaniyorum ama tok alıyordum ben yanlış yapıyorum o zaman
Bu arada ovu yaptım çok çok silik yumurtam büyüyor da onu mu hissediyorum anlamadım
Bu kadar erken olması da sıkıntı değil mi sankiDevam et bakalım bir anda netlesebiliyor çünkü ovu testleri
Aynen yumurta boyutuna bakar fikir oluştururİnsallah çok güzel sonuçlarla dönersiniz oradan.
Hmm anladım benim de bir ay erken regl oldum bu ay geç ise yarayıp yaramadigindan emin değilim aslayumurtlama öncesi doktora gideceğim orada belli olur sanırım
Yumurtlama akıntısı son bir kaç aydır görmüyorum canımTok kullanmakta yanlış değil canım öyle de kullanan çok kişi var hatta bende sormuştum bu soruyuYumurtlama akıntısı başlayınca ciddiye al bence canım Eşinle sana nasıl uygunsa öyle devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?