- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.661
:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat tarihim 2 ağustostu benim 1 ağustosta yaptım ben testi ama belirtiler 1 hafta önce başladı adet günümü beklerdim ama dayanamadım yaptım hemen çift çizgi olduAdetten kaç gün önce yaptınız testi?Ben de yapicam erken test de
çok teşekkür ederimmm :)Tebrik ederimsağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Canım ben kan verdim kan sonucumu bekliyorumKızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
@difembahyaa @mircanmbliiss @Renklibiri00 @BethLegends @nurzdmrr @cans16
Kızlar sizlerin de Bat tarihleriniz geldi ne durumdasınız?
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @grace_ @gunaygul @Deniz_61catloverk
cesursavasci @zuzu3838 @meryemcck_ @sev9 @simurgggg
çok çok teşekkür ederim bu ay için mucize bekliyorum demiştim sana benim mucizem geldi darısı tüm bebiş isteyenlerin başına gelsin inşaalah Rabbim isteyen herkese versin ve şunu da söylemem lazım ben ilk defa bi topiğe katıldım hep uzaktan okurdum bu ay katılıcam dedim ve bebeğim geldi belki de buranın enerjisi bana çok iyi yansıdı o yüzden burdaki tüm kadınlara çok teşekkür ederim iyi ki varsınızzMaşallah kuzum gözünaydınSağlıkla büyüsün.
çok çok teşekkür ederim bu ay için mucize bekliyorum demiştim sana benim mucizem geldi darısı tüm bebiş isteyenlerin başına gelsin inşaalah Rabbim isteyen herkese versin ve şunu da söylemem lazım ben ilk defa bi topiğe katıldım hep uzaktan okurdum bu ay katılıcam dedim ve bebeğim geldi belki de buranın enerjisi bana çok iyi yansıdı o yüzden burdaki tüm kadınlara çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz
Günaydın gecikmenin 3. Günü regl oldum bat 28 AğustosKızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @grace_ @gunaygul @Deniz_61catloverk
Ben erken regl oldumGünaydın güzel kızlarBat tarihleriniz yaklaştı. Erkenden regl olan var mı? Ya da test yapıp hamiş olan
@ozuge @TurnaBulut @Boldi @emr-mrv @mirasanne @cnlrm B Blackberry36 @Alonya03 @edahandro
Umudunu kaybetme canım ama çaba göstermekten vazgeç benceGünaydın gecikmenin 3. Günü regl oldum bat 28 Ağustoshaftaya cumartesiye randevu aldım doktoruma görünücem 6 ay oldu artık çok erken olabilir ama yordu bu çaba beni umudumu yitiriyorum.
Sende 4 demeseydin 3 deseydinfnd_50 ben 4. Gün Gittiğimde doktor bakmamıştı ama çoğu arkadaş bakılıyor demiş sanırım benim ki giciklik yaptı
![]()
Evet sanırım öyle olacak artık son kez beni ameliyat eden doktoruma görünücem hsg ister mi vs diye sonra unutucam bu konuyu elimden geldiğinceUmudunu kaybetme canım ama çaba göstermekten vazgeç benceGündeminden çıksın gebelik. Başka bir şeye yoğunlaş o zaman gelecektir
Bunu uygulamak çok zor biliyorum ama yapabilirsen sonucunun güzel olacağına inanıyorum
Günaydınn ben bugün yada yarın regli olmazsam test yapacağım beklemedeyimKızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
Ya ne bileyim kendi doktorum değildi tanımıyorum adamı yapar sandım yapmadı sonra kendi doktoruma baktırdım bir sonraki ki aySende 4 demeseydin 3 deseydinben öyle yapıyorum hormon vereceğim zaman
En iyisi bu şekilde canım. Yine vitaminlerini takviyelerini ihmal etme ama hep kendini meşgul et aklına bile gelemesinEvet sanırım öyle olacak artık son kez beni ameliyat eden doktoruma görünücem hsg ister mi vs diye sonra unutucam bu konuyu elimden geldiğince![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahbat tarihim 2 ağustostu benim 1 ağustosta yaptım ben testi ama belirtiler 1 hafta önce başladı adet günümü beklerdim ama dayanamadım yaptım hemen çift çizgi oldu
İnofolic bitti onun pembe kapsülünü alayım diyorum bu ay kist yapar mı bu ilaç acaba 3 gün geciktim çünkü şüpheye düşürdüEn iyisi bu şekilde canım. Yine vitaminlerini takviyelerini ihmal etme ama hep kendini meşgul et aklına bile gelemesin![]()
İnşallah, isteyen herkese nasip etsin AllahBenim gibi 3. düşünenleri görmek beni mutlu ediyo, ben de 36 yaşındayım, çocukları çok seviyorum, kalabalık şenlikli bi ailem olsun istiyorum, Allah nasip eder inşallah hayırlısıyla![]()
Çok kişi kullanıyoruz ama kist yaptığını henüz duymadım canım. Ama bende herkeste olduğu kadar etkili olmadı o yüzden günde iki kullanmaya başlıycam regl olunca. Bende pembe kapsül olana geçtim toz olanı içmek yoruyorİnofolic bitti onun pembe kapsülünü alayım diyorum bu ay kist yapar mı bu ilaç acaba 3 gün geciktim çünkü şüpheye düşürdü![]()