- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #16.861
Mesela benim şu an sağ yumurtalığıma jilet atıyolar sanki. Geçen aydan beridir asla geçmeyen bir ssızım vardı gittikçe arttı ve bugün çok canımı yakıyor. Kiste döndüğünü böyle anlıyorum mesela. Demekki geçen ay yumurtlayamamışım. Çatlamam olmamış ve şu an çok cnaım yanıyo. Öte yandan bu ay sıra sol yumurtalığımdaydı ve o sıkıntılı yumurtalığım, ondan yumurtlayamıyordum normalde. Henüz bir tık yok.Yumurtlamaya ayrı belirti, hamileliğe ayrı belirti arıyoruz işimiz zor valla.
Peki şey olamaz mı şu anki ağrın yumurtlama ağrısıdır belki, bu ay da sağdan yumurtluyorsundur?Mesela benim şu an sağ yumurtalığıma jilet atıyolar sanki. Geçen aydan beridir asla geçmeyen bir ssızım vardı gittikçe arttı ve bugün çok canımı yakıyor. Kiste döndüğünü böyle anlıyorum mesela. Demekki geçen ay yumurtlayamamışım. Çatlamam olmamış ve şu an çok cnaım yanıyo. Öte yandan bu ay sıra sol yumurtalığımdaydı ve o sıkıntılı yumurtalığım, ondan yumurtlayamıyordum normalde. Henüz bir tık yok.
Yok kuzum. Bu ağrıyı tanıyorum artık. Ovulasyon testi de yapıyorum aşırı silik çıkıyor. Tahminimce bu ay da yumurtlayamam gibi geliyor tabi belli olmaz ama şimdiye biraz ovulasyon testlerimin koyulaşması gerekirdi. Nasip.Peki şey olamaz mı şu anki ağrın yumurtlama ağrısıdır belki, bu ay da sağdan yumurtluyorsundur?
Sen vücudunu çözmüşsün o zaman artık. Çatlamayla ilgili problem yaşıyorsan yumurta takibi yaptır mutlaka. Yumurtaların belli bir boyuta geldiğinde çatlatma iğnesiyle destek olabilir doktorunYok kuzum. Bu ağrıyı tanıyorum artık. Ovulasyon testi de yapıyorum aşırı silik çıkıyor.
konu neyse en hayırlı şekilde güzelliklerle mucizelerle sonuçlansın sonuç ne olursa olsun beklediğinizden daha fazla sevinin inşallahBu arada kızlar. Konu dışı ancak yarın olmasını istediğim çok önemli bir şey var ailemiz için önemli. Benim için dua edebilirseniz çok sevinirim yarınki istediğim şey hayırlı ise olsun diye Şimdiden de dua eden kızlarıma minnettarım.
Aynen kuzum yaşıyorum. Şu 1-2 ay kendi kendime denemek istedim. Belki olur diye.Sen vücudunu çözmüşsün o zaman artık. Çatlamayla ilgili problem yaşıyorsan yumurta takibi yaptır mutlaka. Yumurtaların belli bir boyuta geldiğinde çatlatma iğnesiyle destek olabilir doktorun
Ay duanın güzelliğine gel. Çok sağol yavru kuşumkonu neyse en hayırlı şekilde güzelliklerle mucizelerle sonuçlansın sonuç ne olursa olsun beklediğinizden daha fazla sevinin inşallah
Hiç belli olmaz bebişim. Vücudumuz sırlar odası resmen. Her ay şaşırtmaya devam ediyor. Kistinle beraber hamiş kalırsın belki deAynen kuzum yaşıyorum. Şu 1-2 ay kendi kendime denemek istedim. Belki olur diye.
Canım hiç korkma sitres yapma ben bu ay klomen kullanmıştım öyle hamile kaldım hatta değerim 134 ken dr hem alttan hem üstten baktı kist gördü ama kese göremeyince kürtaj yapacaktı kan aldılar tekrar şükür 296 çıktı ve başka dr danıştı normal dedi oda değer daha küçük kese gözükmez deyince kürtaj etmediler zatende olmazdım ama birdahada o dr a gitmedim şuan o kistim kayboldu dr plikistik hastalarda olabilir dedi ve klomendende çatlamayan yumurtan olmuş olabilir dedi şuan şükür kistim kayboldu inşallah seninde sıkıntısız kaybolur sitres yapma kendine sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah Rabbim olmayan bekleyişte olan arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah onların yollarıda güzelleşsin AminnSaolasın cnm
İnşallh kistim küçülüp kaybolur tek duam o
Çatlama tarihlerimiz ortak gibi. çatlamanın peşi sıra 7. 8. Günde test yapsak belli olur mu kiEvet aynı ilerliyoruz. Ayyy heyecanlandım kız
Benim olursa ilk olacak bakalımRica ederim. Benim ilk çocukta hiç bir araştırma vs yapmamıştım rastgele yapmıştım tutmuştu. Yıllar geçti şimdi ikinci bebe için nedense daha bi pimpirikli ve sabırsız oldum. Oysa kendimizi az rahat bıraksak daha kolay olacak gibi geliyor
Cnm çoğu kayboluyomuş ama yınede insan korkuyorCanım hiç korkma sitres yapma ben bu ay klomen kullanmıştım öyle hamile kaldım hatta değerim 134 ken dr hem alttan hem üstten baktı kist gördü ama kese göremeyince kürtaj yapacaktı kan aldılar tekrar şükür 296 çıktı ve başka dr danıştı normal dedi oda değer daha küçük kese gözükmez deyince kürtaj etmediler zatende olmazdım ama birdahada o dr a gitmedim şuan o kistim kayboldu dr plikistik hastalarda olabilir dedi ve klomendende çatlamayan yumurtan olmuş olabilir dedi şuan şükür kistim kayboldu inşallah seninde sıkıntısız kaybolur sitres yapma kendine sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah Rabbim olmayan bekleyişte olan arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah onların yollarıda güzelleşsin Aminn
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah vardırEvet 12 gün geçsin gidip kan vereceğim şimdi gitsemde boş anca çıkar
Var bence canım bende gördümKızlar merhaba bugün takvime göre adet günüm
Al benden de o kadar adet ağrım olurdu oda yok sadece göğüslerim taş gibi hiç adet olucak gibi de değilim attım o adet stresini üstümden gerginliğini sankiMerhaba 2 gun gecikmem var ama hic bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?