Kızlar bugün regl son günü. Çok umutsuzluk vardı uzerimde hepsini attım şükür

inofolic kullanıyorum 3 gündür. Ovulasyon takip etmeyi düşünmüyorum inşallah akıntı ile anlayabilirim, iki güne bir iliski şeklinde ilerlemeyi planlıyorum. Eşim de keçiboynuzu özü sipariş etti, bir de ona çörekotu bal tarçın yapacağım. Sürekli bir takip vs yapmamaya karar verdim akışına bırakcam, ben ne yaparsam yapayım zamani değilse gelmeyecek zaten :) bir de belirti aramamaya karar verdim çünkü bu ay göğüslerim ciddi anlamda büyüdü, ağrıdı, rengi değişti, bel ağrım oldu, mide yanmam, kasık batmam oldu ama hepsi psikolojikmis farkında olmadan çok takılı kalmışım

mavi testlerinizi görünce acaba sipariş etsem mi dedim ama vazgeçtim sonra evde oncomed var zaten. Ne kadar testim varsa o kadar çok yapıyorum ve kafaya takmış oluyorum. Bu ay 40 günde bir adet olduğum yumurtalikta sıra, inofolic erkene cekmezse bir daha 5 Eylül'de falan adet olcam sanırım. Eğer akıntıdan takip edemezsem o zamana kadar durmaya çalışacağım test konusunda. Topik çok pozitif bu yüzden ilk sayfa pozitif sonuçlarla dolu zaten

Ağustos hepimize uğurlu gelsin

inşallah kafaya takmadan akışına bırakarak devam edebilirim