• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar alttaki ikisi yapınca çizgi vermişti en üstteki negatifti sabah yaptığımda. Bunlar kuruma çizgisi olmasın? Surelab marka

Eklentiler

• IMG_2579.webp
    IMG_2579.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2573.webp
    IMG_2573.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar alttaki ikisi yapınca çizgi vermişti en üstteki negatifti sabah yaptığımda. Bunlar kuruma çizgisi olmasın? Surelab marka
Kuruma çizgisi büyük ıhtımal sizin konunuza denk geldim devamlı ovülasyon da pik görüyormuşsunuz bunun sebeplerini çok ya hamilesiniz , ya pcos var yada kist vs vs bissuru sebebi var .

Yarın ilk idrarla tekrar test yapın belki hamile olabilirsiniz

Kuruma çizgisi büyük ıhtımal sizin konunuza denk geldim devamlı ovülasyon da pik görüyormuşsunuz bunun sebeplerini çok ya hamilesiniz , ya pcos var yada kist vs vs bissuru sebebi var .

Yarın ilk idrarla tekrar test yapın belki hamile olabilirsiniz
Pcos yok temmuz başı gittim adet olurken özele gittim detaylı baksın diye ama kist olmuş olabilir diye düşündüm.. iki tanesi hemen belli etti ama üçü de kuruyunca yakın oldu. Önce negatif olanın kuruma çizgisi ince diğerleri belliydi. Kendimi de ümitlendirmek istemedim ama…

Eklentiler

• 27a42ffdfbd0c9fc43addbe0b867fa43.webp
    27a42ffdfbd0c9fc43addbe0b867fa43.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 57
Back
X