- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.541
Cnm göremedim misafir girdı tam o anda içeriYaptım bak gizliymiş açtım sen de bakabilirsin A Afratafrac
Cnm bni bilen biliyor
ErkekKız tarafımısın erkek tarafımı
Ben eksik kalayım yaniCnm bni bilen biliyor
Çok güzelsindir o zaman senL A L canım ben kırk yaşında kara bir kürt kızıyım ama Rasim koyamam canım üzgünüm ve sizleri de göremedim, kaçırmışım
Ay yok sıfır İngilizcem var valla nasıl öğrenirim ben ya sarı civcivim yardım etÖğreteyim bebeğimsen daha rahat öğrenirsin hatta yurtdışında yaşıyorsun bir de
Çok üzüldüm canım. İnşAllah haklarında hayırlısı olurGeçen ay hamileyken gerçi kimyasaldı ama yine de oynadım kardeşimin düğününde şimdi bebek de gittikardeşim de ayrılıyor ne ay yaşadım beeee
Bebeğimm teşekkür ederimMaşallah bebısımeeedestinesiaa
Aslında çok basit kuzum ya dil bilgisinden önce dizi film izleyerek başla ara ara dil bilgisine bakarsın ama en basitten başlamak lazım eğer lazımsa ben sana kitap da gönderirim e maildenAy yok sıfır İngilizcem var valla nasıl öğrenirim ben ya sarı civcivim yardım et
O zaman dilimlerler başlıyım benAslında çok basit kuzum ya dil bilgisinden önce dizi film izleyerek başla ara ara dil bilgisine bakarsın ama en basitten başlamak lazım eğer lazımsa ben sana kitap da gönderirim e mailden
Kuruma çizgisi büyük ıhtımal sizin konunuza denk geldim devamlı ovülasyon da pik görüyormuşsunuz bunun sebeplerini çok ya hamilesiniz , ya pcos var yada kist vs vs bissuru sebebi var .Kızlar alttaki ikisi yapınca çizgi vermişti en üstteki negatifti sabah yaptığımda. Bunlar kuruma çizgisi olmasın? Surelab marka
Pcos yok temmuz başı gittim adet olurken özele gittim detaylı baksın diye ama kist olmuş olabilir diye düşündüm.. iki tanesi hemen belli etti ama üçü de kuruyunca yakın oldu. Önce negatif olanın kuruma çizgisi ince diğerleri belliydi. Kendimi de ümitlendirmek istemedim ama…Kuruma çizgisi büyük ıhtımal sizin konunuza denk geldim devamlı ovülasyon da pik görüyormuşsunuz bunun sebeplerini çok ya hamilesiniz , ya pcos var yada kist vs vs bissuru sebebi var .
Yarın ilk idrarla tekrar test yapın belki hamile olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?