- 9 Mart 2022
- 8.276
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.421
Yaaa seni yerim heeeAyyy kız maşallahhh gözlerim kamaştı yawrum neden uyarmadin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa seni yerim heeeAyyy kız maşallahhh gözlerim kamaştı yawrum neden uyarmadin
Salı doktorrandevum var bugünde olmazsam ya hamileyim ya da kimyasaldı bebeğimAyyy inşallah vardır sen çık al o almıyorsa![]()
Atıcam ama önce kocamın akrabası olmadığını öğrenmm lazım ajahahahahah
İnşallah hamiş sındır diğer ihtimali düşünme bebeğimSalı doktorrandevum var bugünde olmazsam ya hamileyim ya da kimyasaldı bebeğim![]()
Sarı civcivim benimİçimden geldi bitane daha koydum fototanıdık yok at koşturayım bari
![]()
Boncuğum diye sevcem artık seni nasıl olsa gördümmm gördümmSarı civcivim benim![]()
OffffAtıcam ama önce kocamın akrabası olmadığını öğrenmm lazım ajahahahahah![]()
Gel gel sarışınım gelİçimden geldi bitane daha koydum fototanıdık yok at koşturayım bari
![]()
Gör gör bende seni gördüm bayıldımBoncuğum diye sevcem artık seni nasıl olsa gördümmm gördümm![]()
Ayyy çok güzelsinnnnİçimden geldi bitane daha koydum fototanıdık yok at koşturayım bari
![]()
Olmadığıma çok eminimAtıcam ama önce kocamın akrabası olmadığını öğrenmm lazım ajahahahahah![]()
Neslimizin devam etmesi lazımAyyy çok güzelsinnnnay biz hayırlısıyla üreyelim çocuklarımızın güzelliğiii içinn
![]()
Seni de görelim bebeğimmmm eminim sen de çok güzelsindirGel gel sarışınım gelkız ne güzelsin sen öyle maşallah
buradaki herkes ne güzel ya kıskandım
![]()
Söyleseydin de çelik yelek giysekdik , kalbimizden vuruldukİçimden geldi bitane daha koydum fototanıdık yok at koşturayım bari
![]()
Evetttt ben çok ikna oldum doğurmamız lazım Allahımmm aminnNeslimizin devam etmesi lazım![]()
Üreyelim aşkımmm çocuklar inşallah bize benzerAyyy çok güzelsinnnnay biz hayırlısıyla üreyelim çocuklarımızın güzelliğiii içinn
![]()
O halde toplanin ekliyorum profileSeni de görelim bebeğimmmm eminim sen de çok güzelsindirbu topikteki tüm kızlarımız çok çok güzel çok güçlü maşallah
![]()
Uff deme öyleSöyleseydin de çelik yelek giysekdik , kalbimizden vurulduk![]()