- 24 Ağustos 2022
- 4.602
- 17.806
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.301
Maşallah ne güzel gözlerin varDur al ben koyiyim gör
Teşekkür ederim canımMaşallah ne güzel gözlerin var
Folbiol ile folbetake nin folik asit miktarı yüksek normalde 400lük olması lazımmış. Hem de tek folik asit var içinde. Benimkinde folik asit yanında bikaç şey daha var. Multivitamin gibi olanları da var galiba. Vitaminden zarar gelmez bence al:)Kızlar teşekkür ederim cevaplar için. Sizin ki sanırım ekstra içinde vitamin olanlardan. Devlet karşılamıyor özel alınıyor ikisi de değil mi ? Ben de onlardan mı alsam acaba
Kaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorumorta derece güzellik
Aman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildirKaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorum
Allah seniKaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorum
Hani senin reesmın bende göreyimAman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildir
Kız gerçi benim görümcem cahil buraları bilmez ama emin olamadım tavuk boku gibi akrabaları heryerden çıkabilirAman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildir
Kız gerçi benim görümcem cahil buraları bilmez ama emin olamadım tavuk boku gibi akrabaları heryerden çıkabilir
Doğum günün kutlu olsun diyelim o zaman canımAA hadi ya
Ya şey benim happy birthday durumları da ehe ehe
KoydunmuHızlıca koyuyorum bakın hemen
KoydumKoydunmu
Bu ne güzellikkkkk ŞAKA MİDURRRRHızlıca koyuyorum bakın hemen
İmom omega kullanıyorum bnKızlar kimse yazmazmış folik asit ne kıllanıyorsunuz
Yaaa yerim seni boncuk gözlümmmAyyy sarı civcivim benim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?