• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben bu ay inofolic kullandım inofolic sadece folik asit değil içerisinde inositol da var. Normalde pcolulara öneriliyor ya da yumurta tembelliği olanlara. Yumurtanın kaliteli olmasına yardımcı oluyor. Benim hiçbir sorunum yok pko da yok ama bu ay bu folik asiti kullandım. Normalde 18-19 bu civarda yumurtluyordum ama bu ay inanılır gibi değil 14. Gün yumurtladım.faydasını gördüğüme inanıyorum. Hamile kalamasan da adeti düzenlediğini de okumuştum. Bakalım ay sonunu çok merak ediyorum beklemedeyim
Peki ovülasyon testi ile mi anlaşılıyor yumurtama olayı, ben bu konularda biraz acemiyim ilk çocukta hiç araştırmadan yumurtlamaya vs bakmadan ilaç kullanmadan şak diye yapmıştım şimdi ikinciye daha temkinli yaklaşmaya çabalıyorum. Ovülasyon Testten bile haberim yoktu öyle söyliyim

Anladım canım kaç gün bekleyip doktora gitmiştin
Kuzum benim 10 gün kadar gecikme oldu hamile olmadığımı düşününce endişelenip gittim prolaktin 33 çıktı. Doktor ilaç verdi tarlusal adet söktürücü bi tane kullandım hemen geldi adet sonra dostinex başladım

Kuzum benim 10 gün kadar gecikme oldu hamile olmadığımı düşününce endişelenip gittim prolaktin 33 çıktı. Doktor ilaç verdi tarlusal adet söktürücü bi tane kullandım hemen geldi adet sonra dostinex başladım
Anladım canım bende beklemedeyim de ona göre ne zaman doktora başvurmalıyım diye sordum 🥰

Back
X