- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.281
Peki ovülasyon testi ile mi anlaşılıyor yumurtama olayı, ben bu konularda biraz acemiyim ilk çocukta hiç araştırmadan yumurtlamaya vs bakmadan ilaç kullanmadan şak diye yapmıştım şimdi ikinciye daha temkinli yaklaşmaya çabalıyorum. Ovülasyon Testten bile haberim yoktu öyle söyliyimBen bu ay inofolic kullandım inofolic sadece folik asit değil içerisinde inositol da var. Normalde pcolulara öneriliyor ya da yumurta tembelliği olanlara. Yumurtanın kaliteli olmasına yardımcı oluyor. Benim hiçbir sorunum yok pko da yok ama bu ay bu folik asiti kullandım. Normalde 18-19 bu civarda yumurtluyordum ama bu ay inanılır gibi değil 14. Gün yumurtladım.faydasını gördüğüme inanıyorum. Hamile kalamasan da adeti düzenlediğini de okumuştum. Bakalım ay sonunu çok merak ediyorum beklemedeyim
2 reglimde olmadı sonrakilerde oldu prolaktin yükselmiş ondan olmuştu dostinex kullanınca normale döndü tekrarsonrasında adet gecikmesi olmuşmuydu
Anladım canım kaç gün bekleyip doktora gitmiştin2 reglimde olmadı sonrakilerde oldu prolaktin yükselmiş ondan olmuştu dostinex kullanınca normale döndü tekrar
Kuzum benim 10 gün kadar gecikme oldu hamile olmadığımı düşününce endişelenip gittim prolaktin 33 çıktı. Doktor ilaç verdi tarlusal adet söktürücü bi tane kullandım hemen geldi adet sonra dostinex başladımAnladım canım kaç gün bekleyip doktora gitmiştin
DioFol kullanıyorum ben.
Kızlar teşekkür ederim cevaplar için. Sizin ki sanırım ekstra içinde vitamin olanlardan. Devlet karşılamıyor özel alınıyor ikisi de değil mi ? Ben de onlardan mı alsam acabaBende folicusss
Anladım canım bende beklemedeyim de ona göre ne zaman doktora başvurmalıyım diye sordumKuzum benim 10 gün kadar gecikme oldu hamile olmadığımı düşününce endişelenip gittim prolaktin 33 çıktı. Doktor ilaç verdi tarlusal adet söktürücü bi tane kullandım hemen geldi adet sonra dostinex başladım
Kuzum endişe yapma gelir. Kimyasal sonrası düzensizlik oluyormuş mutlaka.Anladım canım bende beklemedeyim de ona göre ne zaman doktora başvurmalıyım diye sordum
Tamam canım yok ben saldım kendi Halime’de işte doktora ne zaman kontrol için gitsem diye düşündümKuzum endişe yapma gelir. Kimyasal sonrası düzensizlik oluyormuş mutlaka.
Geç kaldınKız sizi yolarım ben yokken resim paylaşmışsınızzzz
Kaç gün geciktin? 5i geçerse git benceTamam canım yok ben saldım kendi Halime’de işte doktora ne zaman kontrol için gitsem diye düşündüm
Öf ya uyumuş kalmışım kocam 15 saattir maç oynuyor sinir geliyor bana resimlernizide kaçırdımGeç kaldın
Yok daha 4 gün deyim en iyisi ay başı gidiyim ben biraz beklemiş olayımKaç gün geciktin? 5i geçerse git bence
İnşallah hamilesindirYok daha 4 gün deyim en iyisi ay başı gidiyim ben biraz beklemiş olayım
Valla ben de çok alındım pılımı pırtımı toplamaya geldimKız etkinlik yapıyonuz çağıran yok püüüüüü bu grubun dinazor üyelerinden biriyim çok ayıp
Dur al ben koyiyim görÖf ya uyumuş kalmışım kocam 15 saattir maç oynuyor sinir geliyor bana resimlernizide kaçırdım
Yok canım testlerde hiç bişey yok değilimİnşallah hamilesindir
KoydumTamam hadi bekliyorum hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?