- 24 Ağustos 2022
- 4.602
- 17.806
- 138
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.301
Maşallah ne güzel gözlerin varDur al ben koyiyim gör![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne güzel gözlerin varDur al ben koyiyim gör![]()
Teşekkür ederim canımMaşallah ne güzel gözlerin var![]()
Folbiol ile folbetake nin folik asit miktarı yüksek normalde 400lük olması lazımmış. Hem de tek folik asit var içinde. Benimkinde folik asit yanında bikaç şey daha var. Multivitamin gibi olanları da var galiba. Vitaminden zarar gelmez bence al:)Kızlar teşekkür ederim cevaplar için. Sizin ki sanırım ekstra içinde vitamin olanlardan. Devlet karşılamıyor özel alınıyor ikisi de değil mi ? Ben de onlardan mı alsam acaba
Kaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorumorta derece güzellik
![]()
Aman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildirKaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorum![]()
Allah seniKaynanamla görümcemi gömdüğüm konularım var benim kendimi ifşa etmekten korkuyorum![]()
Hani senin reesmın bende göreyimAman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildir![]()
Kız gerçi benim görümcem cahil buraları bilmez ama emin olamadım tavuk boku gibi akrabaları heryerden çıkabilirAman bişe olmaz tanısak bile ifşa etmeyiz seni kaynana ve görümce tarafında olan bizden değildir![]()
Kız gerçi benim görümcem cahil buraları bilmez ama emin olamadım tavuk boku gibi akrabaları heryerden çıkabilir![]()
Doğum günün kutlu olsun diyelim o zaman canımAA hadi ya
Ya şey benim happy birthday durumları da ehe ehe![]()
KoydunmuHızlıca koyuyorum bakın hemen![]()
KoydumKoydunmu
Bu ne güzellikkkkk ŞAKA MİDURRRRHızlıca koyuyorum bakın hemen![]()
İmom omega kullanıyorum bnKızlar kimse yazmazmış folik asit ne kıllanıyorsunuz
Yaaa yerim seni boncuk gözlümmmAyyy sarı civcivim benim maşallah![]()