- 26 Aralık 2015
- 12.436
- 20.642
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.241
Ben bu ay inofolic kullandım inofolic sadece folik asit değil içerisinde inositol da var. Normalde pcolulara öneriliyor ya da yumurta tembelliği olanlara. Yumurtanın kaliteli olmasına yardımcı oluyor. Benim hiçbir sorunum yok pko da yok ama bu ay bu folik asiti kullandım. Normalde 18-19 bu civarda yumurtluyordum ama bu ay inanılır gibi değil 14. Gün yumurtladım.faydasını gördüğüme inanıyorum. Hamile kalamasan da adeti düzenlediğini de okumuştum. Bakalım ay sonunu çok merak ediyorum beklemedeyimKızlar kimse yazmazmış folik asit ne kıllanıyorsunuz
nice güzel senelerin olsun iyiki doğmuşsun kuşummmmCok teşekkür ederim balimm balcimmm
Hakkımda dileklerinizin daha güzeli sizi bulsun kizcelerrrr
Benim eşimin gözleri bu renk kıskanıyorum bende onuGerçekten orijinal gibi duruyor abimin göz rengi böyle ablamın renkli annemin renkli bana renkli vurmamış hayatta ki şansımı kimse sorgulamasın
Ayyy inşallahBenim eşimin gözleri bu renk kıskanıyorum bende onuama bizde hiç renkli göz yok inşallah bebişimin olur
Evet ya öğrendikçe ay acaba düzeldi oldu mu diye düşün durÇok detaylara inme araştırma da doktorla ilerle çok bilgi hep stres çünkü
Eşin niye vazgeçti ay deli edecek bu adamlar beni. Feminist damarım attı yineOhhh hamarat hatunBende iyiyim iş görüşmesine gitmiştim alındım hatta ama eşim son anda vazcaydı yine evdeyim bi süre anlaşılan
Aynen öyle eziyet oluyorEvet ya öğrendikçe ay acaba düzeldi oldu mu diye düşün dur
Yaaaa ben kaçırdımProfil fotosu yaptım fotomu 1 dk içinde kaldırıyorum bakan baksın
Yaptım tekrar hadi bakYaaaa ben kaçırdım
GördümmmProfil fotosu yaptım fotomu 1 dk içinde kaldırıyorum bakan baksın
Yaaaaa gördüm çok ama çok tatlısın pozitifliğin gözlerine yansımış resmen maşallahYaptım tekrar hadi bak
Gözlerime daha da yansıttım pozitifliğimiYaaaaa gördüm çok ama çok tatlısın pozitifliğin gözlerine yansımış resmen maşallah
Benim bugün adet günüm gelen giden yok göğüslerim sertleşti hiç gecikmem normalde kaset test negatifAdet oldum canım çoktan
Seninkini büyütemedim ama çok güzelsin belli oluyor.Ben de profil yaptım hadi bakın hemen değiştiricem A Afratafrac
Profile girip büyütebilirsin denedin miSeninkini büyütemedim ama çok güzelsin belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?