- 15 Mayıs 2022
- 3.504
- 2.870
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kötü düşünme herşey olsana varır ki senin elinde olan birşey değilkiGeçen ay hamileyken gerçi kimyasaldı ama yine de oynadım kardeşimin düğününde şimdi bebek de gittikardeşim de ayrılıyor
ne ay yaşadım beeee
![]()
Hepimiz çok güzelizAy maşallah sana da. Bizim topik kızları baya Miss Turkey 2023![]()
Evet öyle 3 gün ağladım ama sonra alıştım çok şükür ümitlendim bu ay dur bakalım 6 günüm kaldı yaptım test bekledi bişeyler oldu ama bilemiyorum tabi kesin emin olamam adet geçmedenAma kötü düşünme herşey olsana varır ki senin elinde olan birşey değilki
En güzeli zaten günü beklemek ama biz bekliyomuyuz hayır tabikideEvet öyle 3 gün ağladım ama sonra alıştım çok şükür ümitlendim bu ay dur bakalım 6 günüm kaldı yaptım test bekledi bişeyler oldu ama bilemiyorum tabi kesin emin olamam adet geçmedenfiltre dolu şuan yalnız
![]()
Foto yüklenmemişEn güzeli zaten günü beklemek ama biz bekliyomuyuz hayır tabikide
Yalnız benim içinnn bak yeşil yeşillll. Bende gördüm seni
Yüklenmiş aaa bi an gözükmedi ne oldu bu internete yaEn güzeli zaten günü beklemek ama biz bekliyomuyuz hayır tabikide
Ay inşallah kankam bu ay çok umutlandım inşallah rabbimin izni ile hayırlısı ile olur yaValla cok guzel yerde ılıskı de olmus yükselme de olmus geriye Rabbim’in ol demesi kalıyor kankamGeri sayım başlasın kankam
Totem yapıyorum benım hastane randevumun olduğu gün kese görmeye gideceksin![]()
Gör beniYalnız benim içinnn bak yeşil yeşillll. Bende gördüm senimaşallah
![]()
Ney gözükmediYüklenmiş aaa bi an gözükmedi ne oldu bu internete ya![]()
Yani çok ayakta durup yürüme arada oyna sonra otur dinlen kuzum bişey olmaz Allah’ın izniyleKızlar oynamak zıplamak değil de etki ediyor mu bebise![]()
Giremiyorum profilineeBu arada profilime girerseniz balonları görebilirsinizzz gününüz güzel gecsiiiinn![]()
Attığım testNey gözükmedi![]()
Yani hamiş değilim şuan bilgilenmek için sormuştum sağol bebeğimYani çok ayakta durup yürüme arada oyna sonra otur dinlen kuzum bişey olmaz Allah’ın izniyle![]()
EyvahhGiremiyorum profilinee