- 14 Mayıs 2021
- 5.202
- 11.020
- 198
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.341
Baş köşeAmiiiin aminİnşAllah o beş kişinin içinde yerimi kapmışımdır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş köşeAmiiiin aminİnşAllah o beş kişinin içinde yerimi kapmışımdır
![]()
Kız bi test al da yap vallahi biz senin yerine daha çok merak ettikOlmadım kuzum dün 7 buçuktu işten çıktığımbende heyecanlandım acaba hamilemiyim
![]()
Koştuk eczaneye mesajı okuyunca eşimi tutamadım zaten test yap deyip duruyor. Erken gebelik testi aldım predictorevet bebeişim hamilelik belirtisi olabilir. HAdi hemen bir hamilelik test yap.
En iyisi beklemek benin çişede güven olmazBakma şu artimed testlerine bende hamileyken bi ara koyulasmis mi diye merak edip kocamdan istedim böyle bi test getirdi ilk başta çıkmadı ama hafif çıktı sornadan korktum ağladım niye böyle oldu flan diye yine gitti nöbetçi eczaneden bi tane aldı kaset testen ve baya bariz pembe çıkmıştı bu testlere güvenme fazla kuzum
Ağustos ayına inşallah hamile çıkarsın canımValla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz dene çayı içsem de gelir
Evet baya silik çıkartmış strip ay inşallah öyledirBak kaset olan 4 subatt digeri strip olan 6 subat nssilsilik kasete gore
Aminnnn inşallah çiçeğimYarın beraber yaparız o zaman inş ikimizde pozitifleri görürüz![]()
Testin şuan ki haliİnşallahgüzel haberlerini bekliyoruz
![]()
İnşallah canım ya çevremdeki insanlar korkutuyo beni geç döllenme vardır belki yapma bişey diyolarAğustos ayına inşallah hamile çıkarsın canım![]()
Canım benim yarın gelir herhalde kpss günü sınavın ortasında ağrıyla kıvranırken sınav sorusu çözerim gibi en olmadık zamanda hasta olurum ayıptır söylemesiGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii S Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan
beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Bencede bişey yapma bekle biraz daha haklısın beklemek yorucu ama yinede bekleİnşallah canım ya çevremdeki insanlar korkutuyo beni geç döllenme vardır belki yapma bişey diyolar
Erken oluyor ama çıkabilirdeYrin
Yarın 10. Gün oluyor canım![]()
Bence varKızlar testin kurumuş hali ve ilk halini atıyorum ayyyyy çok karışık duygular içindeyim şuan var mı yaaaaa ihtimal vermiyordum bu ay![]()
L A L
melisaa93 A Afratafrac
1Annakarenina
Zumruduanka96
İnşAllah var canımKızlar testin kurumuş hali ve ilk halini atıyorum ayyyyy çok karışık duygular içindeyim şuan var mı yaaaaa ihtimal vermiyordum bu ay![]()
L A L
melisaa93 A Afratafrac
1Annakarenina
Zumruduanka96
10 gün kadar gecikmeye beklıyım eder gelırse gelir gelmezse doktor yolları taşlıBencede bişey yapma bekle biraz daha haklısın beklemek yorucu ama yinede bekle![]()
Yaaaaa inşallahBence var![]()
Çokta stres yapma ama canım bakYaaaaa inşallah![]()
Test kuruyunca belli etti kendini gördün diğerinde de ama emin değildim ayy inşalllah kuzumİnşAllah var canımkoyulaşmasını takip et sağlıkla büyür İnşAllah
![]()
Evet evet zaten ben karnımda görene kadar artık hamileyim demicem hatan herşey olabiliyorÇokta stres yapma ama canım bak