- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.361
Erken testin yokmu canımTest kuruyunca belli etti kendini gördün diğerinde de ama emin değildim ayy inşalllah kuzum
Aynen canım haber ver muhakkak bizede10 gün kadar gecikmeye beklıyım eder gelırse gelir gelmezse doktor yolları taşlı
Yok kuzum normal gebelik testi varErken testin yokmu canım
Valla bende aynı kanda görene kadar hamile olduğuma inanamıcam galibaEvet evet zaten ben karnımda görene kadar artık hamileyim demicem hatan herşey olabiliyor
Bariz kırmızı olmadan hep bir acabamız oluyor canımTest kuruyunca belli etti kendini gördün diğerinde de ama emin değildim ayy inşalllah kuzum
Veririm vermem miAynen canım haber ver muhakkak bizede
Varsa çıkar illaki ama yinede belli olmaz regle 1 gün kala yine yaparimErken oluyor ama çıkabilirde
Alsan mı acaba bitanecikYok kuzum normal gebelik testi var
Kanda gördüm 3 hafta hamileyim diye gezdim sonra bi anda kanama meğer kimyasalmış çok kötü olmuştum o yüzden karnımda kese görmeden inanamam artıkValla bende aynı kanda görene kadar hamile olduğuma inanamıcam galiba
Tamam bekliyorumVarsa çıkar illaki ama yinede belli olmaz regle 1 gün kala yine yaparim
Evet bende alsam mı diyorum da evde bebişlerim de varAlsan mı acaba bitanecik
Evet kuzum biliyorsun beni 3 hafta hamileyim diye gezdim sonu hüsran oldu karından kese görmeden daha inanamamBariz kırmızı olmadan hep bir acabamız oluyor canımİnşAllah yarın daha belirgin çıkar
Ama öyle deme ya kimyasalda olsa o bi hamilelik sonuç olarak tabi rabbim bidaha yaşatmasın daKanda gördüm 3 hafta hamileyim diye gezdim sonra bi anda kanama meğer kimyasalmış çok kötü olmuştum o yüzden karnımda kese görmeden inanamam artık
Bebişlerim kaç çocuk varEvet bende alsam mı diyorum da evde bebişlerim de vareşime söyleyim akşam alsın yarın sabah yaparım artık
Tamam canım nolucak bende çok merak la beklıyorum şuanlık testler negatif ama adet gelmedi
Amin inşallah kimseye yaşatmasın 3 tane evladım var ikinci evliliğim troid olduğunu öğrendim haşimato düzenim alt üst oldu yumurtlama sorunu yaşıyordum sanırım 6 aydır filan olmuyordu oldu oda kimyasal oldu rabbim herkese yaşatsın inşallah hepinizin güzel haberlerini alalımAma öyle deme ya kimyasalda olsa o bi hamilelik sonuç olarak tabi rabbim bidaha yaşatmasın da
Yaptınmı testiKoştuk eczaneye mesajı okuyunca eşimi tutamadım zaten test yap deyip duruyor. Erken gebelik testi aldım predictor
3 çocuk var bende kuzumBebişlerim kaç çocuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?