- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.381
Ay doktorum çıkıcak herhalde 3 alabilirsem alcam adet olmazsam yaparım yarın sabah ya da 2 saar su alımını kesipKız bi test al da yap vallahi biz senin yerine daha çok merak ettik
Aman inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım ama ben senden umutluyum balımAmin inşallah kimseye yaşatmasın 3 tane evladım var ikinci evliliğim troid olduğunu öğrendim haşimato düzenim alt üst oldu yumurtlama sorunu yaşıyordum sanırım 6 aydır filan olmuyordu oldu oda kimyasal oldu rabbim herkese yaşatsın inşallah hepinizin güzel haberlerini alalım
Rica ederim canım yine de ölçülü yapmakta fayda var bu süreçteTeşekkür ederim canım cevabın için şimdi biraz rahatladım yapmaya devam ederim
kız sen bide hastanedeki çalışıyosuunnAy doktorum çıkıcak herhalde 3 alabilirsem alcam adet olmazsam yaparım yarın sabah ya da 2 saar su alımını kesip
Oh ohhh maşallahhh 4 cüyümü istiyosun3 çocuk var bende kuzum
Çok sağol kuzum desteğin için ben bu ay yumurtlama döneminde ateşli hastalık geçirdim hiç ümidim yoktu eşim 2 gün önce rüya görmüş erkek bebeğimiz olmuş kucağına vermişler ondan etkilendim çokAman inşallah hepimiz güzel güzel haberler alalım ama ben senden umutluyum balım
Evet kuzum inşallah olursa 4 olcakOh ohhh maşallahhh 4 cüyümü istiyosun
Ay hadi inşallah ya adama malum oldu belkideÇok sağol kuzum desteğin için ben bu ay yumurtlama döneminde ateşli hastalık geçirdim hiç ümidim yoktu eşim 2 gün önce rüya görmüş erkek bebeğimiz olmuş kucağına vermişler ondan etkilendim çok
Valla bu devirde 4 çocuk iyi cesaretEvet kuzum inşallah olursa 4 olcak
2 evlililiği yaptım aslında aklımda hiç çocuk yoktu ama eşimin hiç çocuğu yok çok isterim onun baba olmasını rabbim ona da tattırsın babalık duygusunu inşallahValla bu devirde 4 çocuk iyi cesaret
Bence varKızlar testin kurumuş hali ve ilk halini atıyorum ayyyyy çok karışık duygular içindeyim şuan var mı yaaaaa ihtimal vermiyordum bu ayL A L @melisaa93 A Afratafrac 1Annakarenina Zumruduanka96
Ya bak Buda ne güzel bi düşünce benim zaten çocuğum var diyipte yapmayanda bilirsin ama ne güzel düşünüyorsun2 evlililiği yaptım aslında aklımda hiç çocuk yoktu ama eşimin hiç çocuğu yok çok isterim onun baba olmasını rabbim ona da tattırsın babalık duygusunu inşallah
Gerçek sevgiyi bulduk çünkü ona çok aşığım daha baba olmadan benim evlatlarıma baba oldu Allah ondan razı olsunYa bak Buda ne güzel bi düşünce benim zaten çocuğum var diyipte yapmayanda bilirsin ama ne güzel düşünüyorsun
Yok daha yapamadım heyecandan çisim gelmiyo sanırımYaptınmı testi
A Afratafrac yılın en iyi topçu yöneticisi S Sunshine1 de yılin en sabirlisi seçtikOlmadım kuzum dün 7 buçuktu işten çıktığımbende heyecanlandım acaba hamilemiyim
Bence de var :) kuruma çizgisinin bu kadar belli olacağını sanmıyorum:)) hayırla,sağlıkla gelsinKızlar testin kurumuş hali ve ilk halini atıyorum ayyyyy çok karışık duygular içindeyim şuan var mı yaaaaa ihtimal vermiyordum bu ayL A L @melisaa93 A Afratafrac 1Annakarenina Zumruduanka96
İnşallah kuzum inşallah vardır yaBence de var :) kuruma çizgisinin bu kadar belli olacağını sanmıyorum:)) hayırla,sağlıkla gelsin
İnşallahİnşallah kuzum inşallah vardır yahepinizin böyle güzel mutlu haberlerini alalım en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?