- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.901
Başka test alıp denıcem balım bakalımKuzum yarın dene geç döllenip betayı algılamıyorda olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka test alıp denıcem balım bakalımKuzum yarın dene geç döllenip betayı algılamıyorda olabilir![]()
Hatta ilk karambole gelmiş ilişkide hamile kalınırAynen valla bende çok inanıyordum ona![]()
İnşallahAy şimdi gördüm az önce görememiştim. Var inşallah ya![]()
selamcanımlarGünaydın güzellikler♥
Bu ara bir misafir trafiğin vardı giremedim hiç buralara çok sayfa olmuş okuyamadım daBen de son durum tarkusal kullandım bitti üzerinden 5 gün geçti hala regl olmadım. toplamda 64. Gün sanırım ya
Siz Nasılsınız herşey yolundadır herkes hamiledir inşallah
A Afratafrac
melisaa93 @beyons @Niqu ve diğer kızlar isimleri unutmuşum 10 günde
![]()
Moralimizi yüksek tutalım balımmÖyle denicem kuzum
Canım vardır bi hayır. Sağlıkla gelsin en önemlisi o. Hem kendisi hem annesi sağlıklı olsun. Moralini bozma kuzumEvet 12 idi 4 gün önce 8 e düşmüş
canım benımde buna gore reglım ortalam aynı zamanda olmusuz ama ben 3 gunde bıtıyorumKızlar Ovulasyon testi kullananlar tecrübeliler lütfen yorum bekliyorum ilk defa yapmaya başladım. Uygulamaya göre yumurtlama 1 hafta var eşim gurbette yumurtlama zamanı çağırıcam sizce kaç güne yumurtlama olur Eki Görüntüle 3275452
Yok hamile olmasam üzülmicem ama adet de gelemeyince geriliyorum aşkım yaMoralimizi yüksek tutalım balımmbenim her ay stresim daha da azalıyor
Bu ay Hsg çektirenlerden önce sen sonra da ben vereceğiz haberi kuzum inşallah. Sen umut olacaksın banabeklemedeyiz canım benimde 6 gün var bata bakalım ne olcak sen acaba bi daha mı görünsen doktora
Benim böyle olduğu zaman 2 güne pik oluyor ama kişiye göre değişiyor galiba. Bazılarının koyu tonlarında bikaç gün devam edip sonra çatlıyor.Kızlar Ovulasyon testi kullananlar tecrübeliler lütfen yorum bekliyorum ilk defa yapmaya başladım. Uygulamaya göre yumurtlama 1 hafta var eşim gurbette yumurtlama zamanı çağırıcam sizce kaç güne yumurtlama olur Eki Görüntüle 3275452
Yok kuzum genetik laboratuvar larda yapiliyor üniversiteler yapıyor ver istersen sen de bipıhtılaşme test, ne oluyor canım ya kadın doğumda olmuyor galiba değil mi .benim de 2 ay üst üste oldu kimyasal.ben de mi versem acaba?
Sağol kuzum hayırlısı ne diyelimCanım vardır bi hayır. Sağlıkla gelsin en önemlisi o. Hem kendisi hem annesi sağlıklı olsun. Moralini bozma kuzum![]()
Sağol bebeğimMervenur277 canım benımmm sımdı gordum formu detaylara bakıyordum
uzulme ınsallah hayırlısı ile olacak zamanını burcunu bekliyor o bal kaymağııı![]()
Döllenme için en uygunu 18-22 mm arası kaliteli. 30a doğru kiste çevirebiliyor ama 30mm ile ikize hamile kalan biliyorum.Yumurta büyüklüğü ile kalitesi arasında bi bağlantı var mı bilen var mı? (yumurta kalitesiyle ilgili sorular bitmiyor)
Onu biraz biliyorum yani şu kadar mm olması daha iyi mesela ama diyelim 16mm de kaldı düşük kalite mi demek bu?Döllenme için en uygunu 18-22 mm arası kaliteli. 30a doğru kiste çevirebiliyor ama 30mm ile ikize hamile kalan biliyorum.
Genetik testleri ne zaman yaptıracaksın canımEvet 12 idi 4 gün önce 8 e düşmüş
16 mm döllenmez muhtemelen. 18den sonra döllenme başlıyor. Yumurtan 18-22 mm arasına gelebiliyorsa ve kendiliğinden bu uygun boyuttayken çatlıyorsa kaliteli oluyor bildiğim kadarıyla.Onu biraz biliyorum yani şu kadar mm olması daha iyi mesela ama diyelim 16mm de kaldı düşük kalite mi demek bu?
Ayyy bat mı beklicezKız yapmasın pazardan sonra zaten az kalıyor bata beklesin![]()