- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki gün saymayı bırakarakay öylemi diyorsun nasıl dayanacam![]()
Kız yapmasın pazardan sonra zaten az kalıyor bata beklesinPazar yap canim![]()
keşke onlardan olabililsek ilk aylar bende takip etmiyordum ne zaman regl olacam takip bile etmiyordum ama olmadı yıne burayı keşfedincede artık ben saymıyorum ama beynim sayıyor engel olamiyorumTabiki gün saymayı bırakarakAşkım valla bizim burda yaptığımız delilik
yumurtlamanın 8. Gününden başlayıp kendimizi strese sokup duruyoruz sürekli acaba yarın koyulaşacak mı iki gün sora çizgi çıkacakmı o belirti şu belirti diye diye kendimizi yiyoruz ve bu şahsen benim hayat kalitemi düşürüyor. Evde kös kös oturup sadece gebelik düşünen biri oldum çıktım. Ama asıl bunu takmayıp gelişi güzel yaşayanlar şıp diye hamile kaldılar
Boşver günün geçsin öyle yap
Pazar yap canim![]()
yapayım ben yine negatifi göreyimde yerimde durayımKız yapmasın pazardan sonra zaten az kalıyor bata beklesin![]()
Allahım doyamadan pozitifi göstersin inşallahkeşke onlardan olabililsek ilk aylar bende takip etmiyordum ne zaman regl olacam takip bile etmiyordum ama olmadı yıne burayı keşfedincede artık ben saymıyorum ama beynim sayıyor engel olamiyorumgaliba negatiflere göre göre artık biırakacaz şuan daha doymadık negatiflere
Duygularıma tercüman olmuşsunTabiki gün saymayı bırakarakAşkım valla bizim burda yaptığımız delilik
yumurtlamanın 8. Gününden başlayıp kendimizi strese sokup duruyoruz sürekli acaba yarın koyulaşacak mı iki gün sora çizgi çıkacakmı o belirti şu belirti diye diye kendimizi yiyoruz ve bu şahsen benim hayat kalitemi düşürüyor. Evde kös kös oturup sadece gebelik düşünen biri oldum çıktım. Ama asıl bunu takmayıp gelişi güzel yaşayanlar şıp diye hamile kaldılar
Boşver günün geçsin öyle yap
çokça amin hepimize inş. heralde görürsem düşer bayılırım o derece şok olurum tek cizgiye alıştım çift cizgide ne yaparım bilmiyorumAllahım doyamadan pozitifi göstersin inşallah![]()
canım baska bı test yap bıde açma ıcını ben anlayamıyorum oyle.baska bır test yap baska markaİki tane test yaptım birşey çıkmadı bu testler oynatımı benleama adette olmadım
Canım hamilesin hamileUstteki dunun alttaki bugunun
YaaaHangisi çizgi o kocaman olan mı![]()
AA çizgi nereye gitmiş. Gerçekten işimiz zor ya. Psikolojimizle oynuyor bu testler kuzum.İki tane test yaptım birşey çıkmadı bu testler oynatımı benleama adette olmadım
İnşallah kuzum bu ay o aydırYaaakocaman denmez Ama kendini birazcık gösterdi gibi
umarım doğrudur
![]()
Cidden çok zor canım çizgi uçmuşAA çizgi nereye gitmiş. Gerçekten işimiz zor ya. Psikolojimizle oynuyor bu testler kuzum.
Olmaz kuzum. Kupalarca değil bir bardak içebilirsin.Kızlar size bir şey soracağım yumurtlama sonrası yeşil çay içsem bir sıkıntı olur mu acaba
Öyle denicem kuzumKuzum yarın dene geç döllenip betayı algılamıyorda olabilir![]()
Ay şimdi gördüm az önce görememiştim. Var inşallah yaAyy melisam inşallahefekli ve efeksiz hali bu şekilde