- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.701
Hiçbir fikrim yokİlk defa duyuyorum ya hepsi öyle nasıl göstere bilirki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir fikrim yokİlk defa duyuyorum ya hepsi öyle nasıl göstere bilirki![]()
Bana sanki biraz daha belli gibi geldiUstteki dunun alttaki bugunun
Hangi test canım sen ondan haber ver burda test uzmanı oldum resmenHer ay kimyasalsanmıyorum ama çişimde problem var
![]()
Hadi insallah. Yapali bir saat oldu ama gittikce koyulasti bak bu son haliBana sanki biraz daha belli gibi geldi![]()
MaşAllah çok güzelsin aşırı beyazsın canım resimde öyle görünüyorBu sefer bakin kızlar silecem diye yüzümü kapatmadım![]()
Sonunda yetiştim gördüüümBu sefer bakin kızlar silecem diye yüzümü kapatmadım![]()
İlk defa gördüm bu markayıHangi test canım sen ondan haber ver burda test uzmanı oldum resmen![]()
Çok mutlu oldum canım koyulaşıyor olmasınaHadi insallah. Yapali bir saat oldu ama gittikce koyulasti bak bu son hali
İnsallah tabi gercekseÇok mutlu oldum canım koyulaşıyor olmasınaİnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
![]()
tşk ederim canım evet beyazım yazın çok yanıyorum kızarıyorumMaşAllah çok güzelsin aşırı beyazsın canım resimde öyle görünüyor![]()
sonunda görebildin canım e bende sizi göreyim yokmu resminiz atın bakalımSonunda yetiştim gördüüümMaşaAllah MaşaAllah yüzünüzü bilmek daha yakın hissettiriyor
Güzel haberi alıyor muyuz neEvet ama çook silikti bugün daha belirgin çıktı![]()
Çok güzelsin bebeğimYa kızlar bayıldım hepinizinkineMaşallah nazarlardan korusun hepinizi Allah .. Hemen bende gönderiyorum gelinlik fotisi canım çekti shshfkgk ELEŞTİRİYE AÇIĞIMM
1.50 boyumla 45 kilomla öldüm taşıcam diye
![]()
koyulaşmış canım sen hamilesinHadi insallah. Yapali bir saat oldu ama gittikce koyulasti bak bu son hali
Akın olunca atarız canım hepimiz bir birimizi görek şimdi atarsam biri söylicek görmedim ondantşk ederim canım evet beyazım yazın çok yanıyorum kızarıyorum
sonunda görebildin canım e bende sizi göreyim yokmu resminiz atın bakalım![]()
Ayy melisam inşallahGüzel haberi alıyor muyuz ne![]()
Bende gelinlerde hafif makyaj seviyorum daha duru oluyor güzellikleri ortaya çıkıyorAyy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldumben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade
hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım
![]()
ay çok güzelsin bebeğimBende aradım taradım buldum gelinliğimitek başıma olan en sevdiğim fotoğrafım