- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.041
İnşAllah İnşAllah nasip olur ikimize de canım benim. Bende seni kendime çok yakın görüyorum aynı acılar aynı umutlar içinde yaşıyoruz. Rabbim oğullarımızı cennette arkadaş etsin bizi birlikte beklesinlerTabiki rabbim ne dilerse onu yasiyoruz yoktan var eden Allah ufacik bir sividan var olduk biz de belki de o iliskide tuttu bilmiyorum ama ne gelirse hayirlisiyla gelsin insallah. Bu arada senle ayni seyleri yasadigimiz icin her ismini burda gordugumde bi yakinlik hissediyorum biran once hamilelik haberini gormek istiyorum rabbim insallah en kisa zamanda saglikla hayirla kucagina alacagin erkek bir evlat nasip etsinbenim de oglusum melek oldu o yuzden kendime de hep boyle dualar ediyorum insallah bundan sonra cok guzel olacak bizim icin her sey
Evet öyle yapıyorlar başvuran olmadığı içinAlla alla, sen başvurmadıysan bunlar önlerine gelene Dm den mi yürüyolar program için. Çok eneteresan.
Bende de 2 gün önce çatlama oldu senle birlikte takip ederiz İnşAllahYa aynen yoksa kırk saat bekle babam beklegeçen ay 19. Gün oldu yumurtlama mesela. Ay inşallah bu ay ben de çok inanıyorum çok inşallah hayırla sağlıkla olur
kız kac kilosunkiEvet bebeğim benim yarımsın(kilomun)
Kilo mu aldırıyor bunlarDüşmeye çalışırken benimle daha fazlasını alcan unutma
İnşallah kuzum heyecanla bekliyor olacağımBende de 2 gün önce çatlama oldu senle birlikte takip ederiz İnşAllahçift çizgileri göreceğiz bu ay
Telefon yüzünden yanlış yazmışım hamile kalınca daha fazla kilo alcanya şuan zayıfsın demek istedim cancazımKilo mu aldırıyor bunlar
Anladım ama yine de kilo vermem gerekiyor doktorum 5 kılo ver demişti inşallah gerek kalmaz almaya adetine 6 gün kaldıCanım ben onu da araştırdım ikisi arasında fark yok yazmışlardı sadece pembe olan vücut indeksi 25in altında olanlar, mavi olan da vücut indeksi 25 in üzerinde olanların kullanması gerek yazmışlardı.kiloya göre yani. Ben pembe kullanıyorum o yuzden
Evet bencede erken görebilirdin ama sanki tam vaktinde olduFarkı yok ikisi de aynı kiloya göre renk değişiyormavi daha kilolular için. Valla bence bana güzel etki etti demek ki daha erken içmeye başlasam daha da erken görecekmişim yumurtlamayı
Kızlar ya aklıma takıldı geçen burada bi arkadas çinko kullanıyor diye doktoru korunun demişti kim oldugunu hatırlayamadum suan bende pregnacare her him olan takviyeyi kullanıyorum içinde de çinko var tereddütte kaldım ya gebelik için kullanıyordum çinkodan dolayı bırakmam mı lazım acaba
Ayni bu testten var iste bir tekİlişkinin başında olmuş olabılır eşin fark etmemiştir canım başka test varmı yapsan şimdi bidaha
Dövmeciydim kuzum ikinci eşimle evlenince bıraktımAy dövmeci misin yoksa
Hamile kalmayım Yeter ki kiloya razıyımTelefon yüzünden yanlış yazmışım hamile kalınca daha fazla kilo alcanya şuan zayıfsın demek istedim cancazım
8 haftalikti. Ama suan dusunuyorum diger iki hamileligimdeki gibi ne akinti ne de bel agrisi belirtim yok acaba kurtajda tam temizlenmedi mi rahmimSon gebeliğin kürtaj ile sonlandırılysa betanın sıfırlanması laZım kaç
Haftalık kürtaj oldun canım
Hiç de izlemedim konu ne ki programdaAaa demek böyle konuk alıyorlar
Yaa kurban olurumİnşAllah İnşAllah nasip olur ikimize de canım benim. Bende seni kendime çok yakın görüyorum aynı acılar aynı umutlar içinde yaşıyoruz. Rabbim oğullarımızı cennette arkadaş etsin bizi birlikte beklesinlerBize de İnşAllah tekrar sağlıkla nasip olacak inanıyorum. Hiç göremedim kucağıma alamadım ama sanki hep benimle geçen gün bir tane rüzgar gülü aldım renkli renkli mezar taşının yanına koycam fır fır döndürsün
Öyle canım haklısınKesinlikle katılıyorum. O yüzden diyorum ya salınnnnnnnnnn. stres yapmayın. Evet içimizde sıkıntı yaşayanlar var sağlık anlamında. Onlar da takviyelerini kullanıp salsın.
Yapsan şimdiAyni bu testten var iste bir tek
bence evham yapma kürtaj sonrası hiç regl olmadan hamile kalan cok gördük burda benim fikrimce hamilesin canım bi kac gün testlerle takip et koyulaşırsa kan verip bi doktora görünürsün rabbim gönlüne göre versin8 haftalikti. Ama suan dusunuyorum diger iki hamileligimdeki gibi ne akinti ne de bel agrisi belirtim yok acaba kurtajda tam temizlenmedi mi rahmim
Teşekkür ederim canım galiba hamileyimHamile kalmayım Yeter ki kiloya razıyımbu arada tebrik ederim hamilesin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?