- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.021
Bende şaşırdım ben başvuru yapmadım dikkat çeken bi dış görünüşüm var her yerim dövme mesleğim gereğiAlla alla, sen başvurmadıysan bunlar önlerine gelene Dm den mi yürüyolar program için. Çok eneteresan.
Hadi hayırlı olsun, çok sevindim, niye ilk idrarla yapmadın testiBu idrar burçuk saat tutmuştum
dün değerdirdiysen sıkıntı yapma yarına değerlendirirsin zaten 48 saate kadar yaşıyor spermlerAY inşallah inşallah canım ya dün değerlendirme oldu bugün boş geçebiliriz yarın olursa olur inşallaheşim yoğun çalışıyor umarım değerlendirebiliriz
İlişkinin başında olmuş olabılır eşin fark etmemiştir canım başka test varmı yapsan şimdi bidahaKurtaj kanamam 2sinde bitti 3nde korunmadik ama sonrasinda ilskinin sonuna dogru prezervatif oluyordu aacaba prezervatif takmadan once bir sey akmis olabilir mi diye dusundum de esime de o zaman soruyordum hayir diyordu
Amiiiin bebeğim hiç görmediğimiz insancıklar için hasret çekiyoruz annelik ne kutsalAyy cevabınaçok güllldüümmve seni ıssıra ıssıra sevmek istedim kuzum yaaa her ay her ay evet gelsin artık bebişlerimiz sağlıkla
Sağol canım benim adet günüm bugünHadi hayırlı olsun, çok sevindim, niye ilk idrarla yapmadın testiYarın sabahtan ilk idrarla yap da net görelim, kaç gün vardı adetine?
Evet bebeğim benim yarımsınHayaller gerçeklerin yarısıdır
Son gebeliğin kürtaj ile sonlandırılysa betanın sıfırlanması laZım kaçBence esimi de uzmemek adina iki gun sonra birdaha yapayim daha koyulasmissa kan vereyim ama şoktayim
Aaa demek böyle konuk alıyorlarAyyy kızlar instagramdan programa davet ettiler eşimle beni şaşırdımmutfak bahane hiç de Tv izlenmem
Aaaa aşk oldun yarımsın derken parantez içinde kilomun yazmışsınEvet bebeğim benim yarımsın(kilomun)
Ne kadar mucizevi bir şey10 gün sonra tek 1 ilişki omuş korunmasız. Onunla tuturmuşlar
Ay dövmeci misin yoksaBende şaşırdım ben başvuru yapmadım dikkat çeken bi dış görünüşüm var her yerim dövme mesleğim gereğibelki de o yüzden çağırdılar Reyting anacım bunların amacı belli mi olur
Ya sabah değerlendirme gibi imkanımız maalesef çok olmuyor eşim askeri personel. O toplara giremiyoruz. Anca gece oluyor o da uygunluk durumuna göre. Bu gece olursa bakalım ama olmazsa da yarın artık kısmet hayırlısı inşallah olurDün değerlendirdiysen sıkıntı yok bence. Yarın sabah eşin işe gitmeden test yap. Çatlamış görürsen sabahtan değerlendirin. Hala pik devamsa akşam değerlendirirsiniz.
Kuzum evet ona gittim ama bugün çok sıcak hissetmedim ona karşı galiba kavga etmiş asistana bi bakış attıProgesteron bakalım dedi ben korkuyorum dedim. Yarın tekrar baktırcak buna ve yarin hcg tekrar baktır dedi
Zayıfsın manasında kuzum.Aaaa aşk oldun yarımsın derken parantez içinde kilomun yazmışsınben senin her türlü yarın olmaya hazırdım oysaki
Anladım canım ögrendigim iyi oldu benim boy 1/60 kilo 55 o zaman pembemi kullanmam gerekiyorYok canın ikisinde fark yok sadece mavi daha kilolular için. Vücut indeksi 25 in altındaysa pembe, üstündeyse mavi öneriliyor
Aynen inşallah zaten tutacağı olduktan sonra tek ilişki ile olur yine olur nasibinde varsadün değerdirdiysen sıkıntı yapma yarına değerlendirirsin zaten 48 saate kadar yaşıyor spermler
Kesinlikle katılıyorum. O yüzden diyorum ya salınnnnnnnnnn. stres yapmayın. Evet içimizde sıkıntı yaşayanlar var sağlık anlamında. Onlar da takviyelerini kullanıp salsın.Ne kadar mucizevi bir şeybiz boşa hesap kitap yapıyoruz diye düşünüyorum rabbim nasip edeceği vakti biliyor
Evet pembe canım. Benim boy 1.63 kilo 57 civarı.Anladım canım ögrendigim iyi oldu benim boy 1/60 kilo 55 o zaman pembemi kullanmam gerekiyor
biz artık abone olduk gibi her ay burdayız zatenaramıza hoş geldin biz böyle her ay planlıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?