- 18 Haziran 2022
- 4.287
- 6.004
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.861
Hep dualarimdasiniz aşkımAmin kuzum amin 10 gün sonra haberi
Vermek nasip olur inşallah bebişim dua et hamişlerin duası kabul olur
hadı gozun aydın kuzucum,guzelce dınlen hıc canını sıkma stres butun kotuluklerın bası.guzel hayaller kur bebısn kollarında sevıyosun fln onları dusun ❤ d vıtamının hemen yukselır onun ıgnelerı var bır haftaya toplarsın allahın ıznıyle@melisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Tek ilişki ile mi oldu kuzuBir buçuk senedir bekliyorum canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım işte hiç birşeyde yapmadım ilişkiden sonra hemen duşa gittim hayta rabbimin işi işte
Kendini yorma dinlen ağır hiç bsy yapma güneşe falan da çok çıkma bol bol su içAmin inşallah canım benim
Tamam canım çok dikkat edicem normalde su içmem ama artık bol bol içerimKendini yorma dinlen ağır hiç bsy yapma güneşe falan da çok çıkma bol bol su iç
canım kimyasal düşükte test yapmış mıydın kan veya idrar?Bir buçuk senedir bekliyorum canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım işte hiç birşeyde yapmadım ilişkiden sonra hemen duşa gittim hayta rabbimin işi işte
Belli oldumu canım bebişin cinsiyetiKendini yorma dinlen ağır hiç bsy yapma güneşe falan da çok çıkma bol bol su iç
Valla orasını bilmiyorum bak ama ilişkilerden sonra direk duşa gittim bideTek ilişki ile mi oldu kuzu
İç canım hele şu sıcaklar felaket etkiliyor insanı inşallah sağlıkla ilerlerTamam canım çok dikkat edicem normalde su içmem ama artık bol bol içerim
Evet yapmıştım kanla kontrol edilmişti sıfırlanmıstımcanım kimyasal düşükte test yapmış mıydın kan veya idrar?
İnşallah canım benim rabbim tüm isteyene nasip etsinİç canım hele şu sıcaklar felaket etkiliyor insanı inşallah sağlıkla ilerler
Ayy yok kuzum ya ultrasona poposunu dönüyor ya da kaçıyor ultrasondan göremiyoruz Bi türlüBelli oldumu canım bebişin cinsiyeti
bebegım zaten beklemeyle fln alakası yok bunun,bır sorun yoksa bı damlası bıle yetıyor.pco flnmı varmıydı sende neden beklettı mınnos boyleBir buçuk senedir bekliyorum canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım işte hiç birşeyde yapmadım ilişkiden sonra hemen duşa gittim hayta rabbimin işi işte
En son gittigin varsa at bakim kuzumAyy yok kuzum ya ultrasona poposunu dönüyor ya da kaçıyor ultrasondan göremiyoruz Bi türlü
Yok hiç birşeyim yoktu bende bilmiyorum ki ama çok stresli zamanlar geçirdim bu bır buçuk sende annemın rahatsızlıkları falan ondan olabılır gıbıme gelıyobebegım zaten beklemeyle fln alakası yok bunun,bır sorun yoksa bı damlası bıle yetıyor.pco flnmı varmıydı sende neden beklettı mınnos boyle
Dün gittim ben bsy anlamıyrm ama bunlardanEn son gittigin varsa at bakim kuzum
Canımmm hayırlı olsun çok sevindim var mı yok mu derken günler sonunda kendini gösterdiYaptımmm
İnşallah canım benim artık ben ümidi kesmiş adeti bekliyordumCanımmm hayırlı olsun çok sevindim var mı yok mu derken günler sonunda kendini gösterdigitgide koyulaşır inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Evet kuzum belli degil bişeDün gittim ben bsy anlamıyrm ama bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?