- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.881
Demekki son güne kadar çıkabiliyormuşİnşallah canım benim artık ben ümidi kesmiş adeti bekliyordum
Hangisi göstermezdi kız mı erkek mi?Evet kuzum belli degil bişebüyüdüler mi neresi nerde bende anlamıyorum
Aynen öyleymiş canımDemekki son güne kadar çıkabiliyormuş
Biliyorummm bak erkenden teste başlayıp moral bozmamak gerektiğini bi kez daha gördük, uygulayabilir miyiz peki asslaaİnşallah canım benim artık ben ümidi kesmiş adeti bekliyordum
Bacım sanırım bu o sahte testlerdenEki Görüntüle 3274745 silik pembe görüyorum ama sizde görüyomusunuz baksanız bi
Kız göstermez diyorlar canımHangisi göstermezdi kız mı erkek mi?
ıyı masallah kuzucum allahım saglık versın annenede.Yok hiç birşeyim yoktu bende bilmiyorum ki ama çok stresli zamanlar geçirdim bu bır buçuk sende annemın rahatsızlıkları falan ondan olabılır gıbıme gelıyo
Ay asla ben 10 gün önceden başlamıştım zatenBiliyorummm bak erkenden teste başlayıp moral bozmamak gerektiğini bi kez daha gördük, uygulayabilir miyiz peki asslaa
İnşallah balımıyı masallah kuzucum allahım saglık versın annenede.cok mutlu olsum Allahım kucagına almayı nasıp etsın canm benm
Bizimkide göstermiyor işte ya kaçıyor ya da yattığı gibi duruyorKız göstermez diyorlar canım
Canım sen cinsiyet tahminini kese gozukunce yapiyordun degil mi?Demekki son güne kadar çıkabiliyormuş
göstermeyenler genelde kız cıkıyor ama belli de olmaz canım utangac minnoş bu yeriz onuHangisi göstermezdi kız mı erkek mi?
Baya utangaç halbuki babası da bende pek utangaç değilizdir ama kime çektiysegöstermeyenler genelde kız cıkıyor ama belli de olmaz canım utangac minnoş bu yeriz onu
Sade kese degil kuzum bebişde gözükecek konuma göre bakıcaz 6 ile 8 haftalık görüntü varsa yolla gelsinCanım sen cinsiyet tahminini kese gozukunce yapiyordun degil mi?
5 haftalik benim canimmSade kese degil kuzum bebişde gözükecek konuma göre bakıcaz 6 ile 8 haftalık görüntü varsa yolla gelsin
Sadece kesedir o zaman birdahaki gittiginde atarsın canım5 haftalik benim canimm
Olsun sonu güzel olduAy asla ben 10 gün önceden başlamıştım zaten
Rabbim tutunmasını nasip etsin inşallahOlsun sonu güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?