- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.841
Yaptımmmvalla ben olsam dayanamam bebısm yapardım :) hemde bıtane degıl 3 tanede yapardımhahahaha yarında gıder bı eczaneye alırsın bı test,yada kan verırsın
Yarın bakalım İnşAllah canımyani tam emin değilim kuzum 12 sinde ağrı hissettim ondan iki gün öncede akıntım gelmişti. İnşallah vardır yarın bakalım ne olucak ama kuruyunca test kayboldu
Bende inanıyorum bu ay o ay inanıyorum etiketlediklerinde pozitif çıkacak inşallah dört gözle bekliyorumKesinlikle çok sağolsun S Soulfly07imagination forever melegim can melisaa93 darisi size ve dige arkadaşlarımıza da inşallah inaniyorum ben Çoğunluktan gebelik haberi alicaz
melisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Canım bariz belli Sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim senin adınaYaptımmm
Çok teşekkür ederim başım rabbim sanada nasip etsinCanım bariz belli Sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim senin adına
Çok teşekkür ederim canım benimmmmZumruduanka96 kuzum ben de görüyorum vallahi çift çizgi hayırlı olsun
Niqu kuzum çok geçmiş olsun d vitamini benim de 9 çıkmıştı önceden serum vermişlerdi. Dikkat et kalkma hiç
Kuzum evet ona gittim ama bugün çok sıcak hissetmedim ona karşı galiba kavga etmiş asistana bi bakış attıtweeetyyy bebeğim napiyorsun gittin mi Dr a nagihan hocaya mi gittin. Merve cavildak hoca var çok tatlı medikalde ona gideceğim bende bir sonraki reglde
Amin kuzum amin 10 gün sonra haberiKesinlikle çok sağolsun S Soulfly07imagination forever melegim can melisaa93 darisi size ve dige arkadaşlarımıza da inşallah inaniyorum ben Çoğunluktan gebelik haberi alicaz
Amin kuzum inşallah, teşekkür ederimMaşallah canım 2 kat iki kat artsın inşallah sağlıklı ilerlesin
Bu idrar burçuk saat tutmuştumSalıyor senin minnoş betayı maşallah
Haydi gözün aydın bence yarın test alma git kan ver maşallah artık ben burdayım diyor annesiYaptımmm
gozun aydın bebısımmm ❤ daha cok mınnak annesı,bu aralar dınlen ıspanak fln ye portakal suyu bıde :) 3,4 gune ıyce yerlessın mınnosumuz.ne kadar zamandır denıyodun bebısım anlat bırazda yumosu bu ay olmayan bana umut olsun :)Yaptımmm
Burda kan meselesi sıkıntı canım haftaya cuma tatile gidicem orda nasipse vericemHaydi gözün aydın bence yarın test alma git kan ver maşallah artık ben burdayım diyor annesi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYaptımmm
Bir buçuk senedir bekliyorum canım ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım işte hiç birşeyde yapmadım ilişkiden sonra hemen duşa gittim hayta rabbimin işi iştegozun aydın bebısımmm ❤ daha cok mınnak annesı,bu aralar dınlen ıspanak fln ye portakal suyu bıde :) 3,4 gune ıyce yerlessın mınnosumuz.ne kadar zamandır denıyodun bebısım anlat bırazda yumosu bu ay olmayan bana umut olsun :)
Amin inşallah canım benimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?