- 13 Ekim 2022
- 4.645
- 6.310
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.901
maşallah d,iyelim ona sağlıkla kucagına alda ileri günlerde gösterir inşallah bizlede paylaşırsın darısıda bizlere olsunBaya utangaç halbuki babası da bende pek utangaç değilizdir ama kime çektiyseinsanda merak ediyor işte gidiyorum bu sefer görürüz diye yok tatlı yiyorum yok
Beklicez artık sağlıklı olsun da bekleriz napalım
Hadi 6 8 haftalıksa bende yorumlayım bariSade kese degil kuzum bebişde gözükecek konuma göre bakıcaz 6 ile 8 haftalık görüntü varsa yolla gelsin
Aminn kuzum iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle olacakRabbim tutunmasını nasip etsin inşallah
Tamam canm sagolSadece kesedir o zaman birdahaki gittiginde atarsın canım
Çatlaması yakın bence kuzum degerlendirmeye başla. Bende inanıyorum canım gerçekten inosital yumurta kaltesini arttırıyor düzenli yumurtlama saglıyor. Ben ondan almadım ama 3 ay oldu hayıt macunu ve propolis arı sütü fwlan kullandım bence faydası oldu. Bu ayda fodega ve athena aldım yumurta kaltesi için bunayda olmazsa inosital alacam sonra hamileyim inşallah sende bende bütün topigimiz hamile olacaz inanıyorum kuzuSelam kızçelerimgeçen ay hiçbir takip yapmamıştım ama bu seferde ateşli hastalık geçirmiştim bu sefer ondan olmadı galiba dedim. Bu ay son kez kendim deneme kararı aldım. Bu ay da olmazsa artık gideceğim aşı klomen artık hangisi başlarsa yapılsın başlansın dedim. Ama bu ay da denemek istedim. Bu ay çok araştırmalarım sonucu inofolic takviyesi aldım. Normalde hiç sorunumuz yok beni uzun zamandır burada tanıyanlar biliyor. Her türlü test teknik rahim filmi sperm testi yapıldı. Sorun yok ama 12 aydır gebe kalamıyorum. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Neyse. Hiç sorunu olmayanlar inofolic kullanım sonucu hamile kalmış.yumurta kalitesini artırıyormuş .Vitamin takviyesi sonuçta bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Öncesinde de her türlü takviye vs kullandım olmadı. Ben normalde 16-17-18-19 hatta 20 en kötü 21. Günde yumurtlama görüyorum. Ama genelde 16-17-18-19civarı. Normalde 16-17 lerde gördüğüm yumurtlama akıntımı bu ay 13. Günde görür gibi oldum yani dün. İhtimal vermedim yok ya falan dedim. Sperm kalıntısı mı diye ikileme düştüm. Bu ay bir gebenin günlüğü ovu testi de deneyem dedim. Ben ateş takibi de yapıyorum bu ay. Ovu testim bugün kargodan geldi ve yaptım. 20 dakika beklemem gerektiği yazıyor arkasında. Bekledim ve o şekilde çektim fotolarını. Flashlı ve flaşsız hallerini. Sizce pik mi yoksa dün mü pikti bugünlerde mi çatlıyor acaba. Allahtan ateş takibi yapıyorum yükselmesi yakında olursa çatlayıp çatlamadığını tescillemiş olacağım. Bu ay aşırı inançlı aşırı umutluyum. Çok farklıyım. Umutlarımız hep diri olsun. Uzun oldu hakkınızı helal edin. @Papatyamaviss @imagination forever A Afratafrac melisaa93 melegim can @Safransari @cnlrm @tweeetyyy @Tikabasa etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Amin canım inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleri de görürümmaşallah d,iyelim ona sağlıkla kucagına alda ileri günlerde gösterir inşallah bizlede paylaşırsın darısıda bizlere olsun
Kuzum vala ben sabh test yaptım birşey çıkmadı bugünde adet olmam lazim di gelen giden yok@bitkin96Papatyam000 kızlar yaptım kuruma çizgisi var ama beklemeye devam kesin birşey yine yok bat günü eğer adetim gelmezse yine yaparım sizde durum ne uykuluydum etiketleme yapamadım
Bat günün bugün yani test yaparsan çıkabilirAdet günümdeyim test yapsam çıkar mı acaba 3 ay önce kürtaj oldum bu testin sonucunu etkiler mi
Ben pembe kutuya başladım bugun. Mavi biraz kilolu olanlar için uygunmuş öyle okudumKızlar inositolun pembe olanını mi kullanıyorsunuz mavi olanını mi bende almayı düşünüyorum da
Kuzum dün değerlendirdik. Bugün boş olur yarın değerlendirme olur diye düşünüyorum. Artık kısmet gerisi de.Çatlaması yakın bence kuzum degerlendirmeye başla. Bende inanıyorum canım gerçekten inosital yumurta kaltesini arttırıyor düzenli yumurtlama saglıyor. Ben ondan almadım ama 3 ay oldu hayıt macunu ve propolis arı sütü fwlan kullandım bence faydası oldu. Bu ayda fodega ve athena aldım yumurta kaltesi için bunayda olmazsa inosital alacam sonra hamileyim inşallah sende bende bütün topigimiz hamile olacaz inanıyorum kuzu
aa bende yumurta görmüştüm 1 hafta önce falan samanların içinde 2 tane yumurtaBende doabımda 8 9 tane yumurta gördüm 3 gün önce baktım bebek gelecek diyor hatta kaç adet yumurta gördüyseniz o kadar bebeginiz olabilir diyor birden fazla yumurta görmek erkek bebeginiz olacagına işaret diyor
Tamam pembe alayım o zaman bir arkadaş bunu atmıştı bu kimler için uygun bilgin var mı jajwjejde kız sen atmışsın zatenBen pembe kutuya başladım bugun. Mavi biraz kilolu olanlar için uygunmuş öyle okudum
Tam bilmiyorum canım ama bunların içeriği genelde aynı sadece bir kaç tanesinin dozu değişiyor bildiğim kadariylaTamam pembe alayım o zaman bir arkadaş bunu atmıştı bu kimler için uygun bilgin var mı
Bence pik olmuş canım inofolic’e hemen cevap vermiş yumurtalıklarınSelam kızçelerimgeçen ay hiçbir takip yapmamıştım ama bu seferde ateşli hastalık geçirmiştim bu sefer ondan olmadı galiba dedim. Bu ay son kez kendim deneme kararı aldım. Bu ay da olmazsa artık gideceğim aşı klomen artık hangisi başlarsa yapılsın başlansın dedim. Ama bu ay da denemek istedim. Bu ay çok araştırmalarım sonucu inofolic takviyesi aldım. Normalde hiç sorunumuz yok beni uzun zamandır burada tanıyanlar biliyor. Her türlü test teknik rahim filmi sperm testi yapıldı. Sorun yok ama 12 aydır gebe kalamıyorum. İlk gebeliğimde de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Neyse. Hiç sorunu olmayanlar inofolic kullanım sonucu hamile kalmış.yumurta kalitesini artırıyormuş .Vitamin takviyesi sonuçta bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Öncesinde de her türlü takviye vs kullandım olmadı. Ben normalde 16-17-18-19 hatta 20 en kötü 21. Günde yumurtlama görüyorum. Ama genelde 16-17-18-19civarı. Normalde 16-17 lerde gördüğüm yumurtlama akıntımı bu ay 13. Günde görür gibi oldum yani dün. İhtimal vermedim yok ya falan dedim. Sperm kalıntısı mı diye ikileme düştüm. Bu ay bir gebenin günlüğü ovu testi de deneyem dedim. Ben ateş takibi de yapıyorum bu ay. Ovu testim bugün kargodan geldi ve yaptım. 20 dakika beklemem gerektiği yazıyor arkasında. Bekledim ve o şekilde çektim fotolarını. Flashlı ve flaşsız hallerini. Sizce pik mi yoksa dün mü pikti bugünlerde mi çatlıyor acaba. Allahtan ateş takibi yapıyorum yükselmesi yakında olursa çatlayıp çatlamadığını tescillemiş olacağım. Bu ay aşırı inançlı aşırı umutluyum. Çok farklıyım. Umutlarımız hep diri olsun. Uzun oldu hakkınızı helal edin. @Papatyamaviss @imagination forever A Afratafrac melisaa93 melegim can @Safransari @cnlrm @tweeetyyy @Tikabasa etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Pembe benimki canımKızlar inositolun pembe olanını mi kullanıyorsunuz mavi olanını mi bende almayı düşünüyorum da
O zaman sende bu ay hamile kalacaksın inşallahaa bende yumurta görmüştüm 1 hafta önce falan samanların içinde 2 tane yumurta
Canım Sat ve Bat söylersen ekleyeyimEvet ekleyebilir Allah kabul etsin duani Amin inşallah bh ay gebe kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?