- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.801
Ayy çok etkileyici bir rüyaymış canım tüylerim kalktı valla saglıklı bebişler nasip etsin allahım hepimizerüyamda sezeryanla doğum yapıyodum ama 2 tane bebek biri doğdu kucağıma verdiler sağlıklı diğerini verdiler herkesin surat asık nefes almıyo dediler kucağıma aldım öyle bi sarıldımki ona okadar güzel bi bebekteki ben hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim annem benim dedim hafif ten bana gülümsedi kokusu halen burnumdaİnşallah canım inşallah
Valla o kadar etkilendim ki bende ağla ağla bi kaldım sonra dedim durma test alda gelAyy çok etkileyici bir rüyaymış canım tüylerim kalktı valla saglıklı bebişler nasip etsin allahım hepimize
Olacak inşallah o bebişler buraya gelecek anneleri bekliyorAynen kuzum hayırlısı artık ya olacak ama ne zaman bakalım
Kist attığını nasıl anlayabilirsin bilmiyorum canım ama çok fazla olursa doktora görün benceKızlar benim yumurta 27mmdi adet oldum. az önce de afedersiniz bir pıhtı geldi anlatamam. Sizce kiste dönüştü de patladı mı? İnşallah öyle olmuştur patlamıştır. Nasıl anlayabilirim acaba doktora gitmeden. Bide çok ağrılı oldu regl bu ay. Kist varsa eğer böyle pıhtı şeklinde atılabiliyor mu?
Bende doabımda 8 9 tane yumurta gördüm 3 gün önce baktım bebek gelecek diyor hatta kaç adet yumurta gördüyseniz o kadar bebeginiz olabilir diyor birden fazla yumurta görmek erkek bebeginiz olacagına işaret diyorValla o kadar etkilendim ki bende ağla ağla bi kaldım sonra dedim durma test alda gel
Ay hadi inşallah ben bu rüyalara pek inanmazdım ama sendendir güzel haberleri alalım canım en kısa zamandaBende doabımda 8 9 tane yumurta gördüm 3 gün önce baktım bebek gelecek diyor hatta kaç adet yumurta gördüyseniz o kadar bebeginiz olabilir diyor birden fazla yumurta görmek erkek bebeginiz olacagına işaret diyor
yap mınnosumm yapp yaa bosver yarını emın olursun en azından mınnosun senınlemı ❤sonrada gelsın kutlamamlarŞimdimi yapayım tek bir testim kaldı sabahmı yapayım
O sana veda etti kardeşini getirdi bıraktı bebeğimrüyamda sezeryanla doğum yapıyodum ama 2 tane bebek biri doğdu kucağıma verdiler sağlıklı diğerini verdiler herkesin surat asık nefes almıyo dediler kucağıma aldım öyle bi sarıldımki ona okadar güzel bi bebekteki ben hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim annem benim dedim hafif ten bana gülümsedi kokusu halen burnumdaİnşallah canım inşallah
Şimdimi dersinyap mınnosumm yapp yaa bosver yarını emın olursun en azından mınnosun senınlemı ❤sonrada gelsın kutlamamlar
Bariz belli canımAyy valla halen inanamıyorum
bızede anlat bebısm neler yaptın ❤Şimdimi yapayım tek bir testim kaldı sabahmı yapayım
Banada öyle geldi biliyomusun rabbim dedim bana bir kere bari o güzel yüzünü kokusunu duymayı nasip etti dedimO sana veda etti kardeşini getirdi bıraktı bebeğimonunla da İnşAllah cennette kavuşacaksınız orada bekleyecek seni minnoşum ya
Amin kuzum inşalalh dün çatladı yumurtam 10 gün sonra çift kırmızı görürüm inşallahAy hadi inşallah ben bu rüyalara pek inanmazdım ama sendendir güzel haberleri alalım canım en kısa zamanda
Valla hiç bişey yapmadım canım bılıyomusun eşim korunuyordu zaten ama yumurtlamanın son günü kandırdım ben onu geçti yumurtlama dır içeriye oldu ama ne yattım ne bısey yaptım hep direk duşa gittimbızede anlat bebısm neler yaptın ❤
Aminn inşallah bebeğim bende bu kez öyle hissediyorumayy cok heycanlıyım mınnosum senın ıcın ınsallah goreceksın bu kez
Doktorum cuma tekrar kan ver dedi canım kan sonucunu al gel dedi benim senin keseni görmem için değerin 3000 olması lazım dedi yükselişe göre iğne progestan falan vericek kuzumDoktorun bı zamanda çağırdınız kuzum yoksa kana göre mi karar verecek
Yaaa kuzummm sağlıkla tutunsun inşallah çok sevindimKızlar ben rüyanın etkisine dayanamayıp test aldım geldin ağlamak üzereyim
İnşallah canım benimAminn inşallah bebeğim bende bu kez öyle hissediyorum
Doktorum cuma tekrar kan ver dedi canım kan sonucunu al gel dedi benim senin keseni görmem için değerin 3000 olması lazım dedi yükselişe göre iğne progestan falan vericek kuzum
Yaaa kuzummm sağlıkla tutunsun inşallah çok sevindim
Çok şükür canım benimBanada öyle geldi biliyomusun rabbim dedim bana bir kere bari o güzel yüzünü kokusunu duymayı nasip etti dedim
Yeni mi yaptın bunu maşallah bebiş seninleAyy valla halen inanamıyorum
İnşallah bebeğimmm bende inanıyorum ya hadi inşallahBen bu kez göreceğine tüm kalbimle inanıyorum
eveeet :)Şimdimi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?